Comments ( 9.918 )

 • Christophe Watté says:

  Sterren komen, sterren gaan, alleen Luc De Vos blijft bestaan !

  De leegte die je achterlaat zal voor altijd gevuld blijven met jouw muziek.

  Veel sterkte aan de nabestaanden.

 • Heymans Benjamin says:

  Voor jou, Waar je ook mag Zijn

  Ik schrijf je neer.
  .. op gelijnd muziekpapier.
  in 136 verschillende toonaarden verschijn je voor me
  in een kaleidoscoop van klanke.n
  ik hou van de duif
  die verduisterd zit rond te kijken
  op mijn hemelbed.
  ik schrijf je neer en
  ik hou van de vos.

 • Iris says:

  Met verstomming geslagen toen ik ’t las, ik ben een kind van de jaren negentig. Heel veel van jouw liedjes hebben dus toch nog mijn jeugd gekleurd. Met zo’n schorre harde stem kon jij zoveel schone zachte nummers brengen. De teksten die je schreef waren prachtig.
  En ook als mens was je geweldig.
  Veel te vroeg, dat is alles wat ik kan zeggen.
  Sterkte aan iedereen die Luc moet missen, vreselijk vreselijk jammer.

 • Saskia says:

  Mmmm, sedert het nieuws van overlijden al gans de dag met Mia – kleine pirhania en nog andere mee gezongen, heel hard geschrokken, het gaat je goed hier boven of waar het ook mag zijn en dat je ng heel veel muziek mag maken met jou idolen we gaan je missen. Veel sterkte aan je gezin en familie.

 • rik de freyn says:

  RIP Luc,

  Nu kan je schitteren hierboven, dank je voor je Muziek !!!

  Het ga je goed !

 • Asja Vanwetswinkel says:

  Beste Luc De Vos,

  Je was één de van de leukste en sympathiekste mensen die ik op de televisie te zien kreeg. Ik zal onder andere nooit de geweldige scenes van ‘Willy’s en Marjetten’ over jou en Wippelgem vergeten.

  En zoals velen zeggen heb je een geweldig oeuvre van muziek en literatuur nagelaten. Ik heb met mijn klas in het begin van mijn vierde middelbaar bij muzikale opvoeding nog het lied ‘Mia’ van jou gezongen. Ook ‘Lieve Kleine Pirahna’ vind ik persoonlijk een heel leuk liedje wat ik vroeger heb leren kennen.

  Ondanks ik je nooit in het echt heb kunnen leren kennen ben ik zeer aangedaan van het nieuws dat je ons hebt verlaten. Je zal net zoals Elvis in de harten en herinneringen van je familie, vrienden en fans blijven bestaan.

  Veel sterke aan de familie en vrienden.

  Met vriendelijke groeten,

  Asja Vanwetswinkel

 • Sam says:

  Slaap zacht berejager…

 • Colman Bart says:

  Luc,

  We zullen je nooit vergeten en bedankt voor de tijdloze hits!!
  Veel sterkte aan de familie!

 • brigitte says:

  Schrikken en stilstaan … de muziek uit mijn jeugd,mooie herinneringen! Sterren komen … sterren gaan … maar Luc De Vos blijft voor altijd bestaan! Oprechte deelneming aan familie, vrienden en bandleden ! Rust zacht Luc !

 • Toon Debonne says:

  Beste Luc,

  Lieve tijger, een groot artiest was je. Vaak zullen we nog je nummers zingen rond het kampvuur en denken aan u. Steren komen, steren gaan maar Luc Jij blijft in je vele werken door bestaan. Sterkte aan familie en vrienden.

  Slaap zacht.

 • Ben Philips says:

  Als presentator van de Lokerse feesten had ik het genoegen jou een aantal keren te mogen aankondigen. Ik kreeg ook de gelegenheid om een praatje met je te slaan en een biertje te drinken. Wat een schone mens vond ik je toen al. Je humor, kijk op het leven, spitsvondige antwoorden dat moeten we allemaal missen nu. Jouw schitterende muziek niet te na gesproken. Vos ,je was me der eentje. Veel sterkte voor je familie en je Gorki kompanen. Laat ze in de hemel ook maar eens zien wat voor een fantastische mens jij bent

 • Vera says:

  Mijn dochter van vijf zocht de hele dag naar een wimper om weg te blazen, zodat ze kon wensen dat Luc De Vos er opnieuw zou zijn.

  Dankjewel voor alle muziek en boeken. Rust zacht lieve Luc.

 • Verkest Gil says:

  Sterkte aan de familie met dit plotse overlijden ! Rust zacht Luc .

 • Peter De Smet says:

  Voske, berejager, jeugdheld, Luc,

  Ge hebt ons weer allemaal bij ons pietje, schavuit! Ge hebt er nooit voor teruggedeinsd om, met die eeuwige pretoogjes, alles en iedereen ne kloot af te draaien. God of klein Pierke, voor niemand hield je je in.
  En nu staat iedereen met verstomming geslagen. God én klein Pierke. De verrassing was groot. Het gat dat je achterlaat nog groter. Een vrouw. Een kind. Een hele generatie.
  Jouw zoon is even oud als mijn zoon. Ik kan het me niet voorstellen hoe erg het moet zijn dat zijn Mama het nieuws moet vertellen: papa is niet meer.
  Luc, jij was de papa van ons allemaal. jouw platen, jouw shows, jouw soit-de-vivre. Ze brachten ons groot. Onze eerste pint. Ons eerste Lief. Onze eerste keer. Daar zong jij over. Jij leerde ons op eigen benen staan. En nu moeten wij je loslaten. Dat is vooruitgang. Een oude zanger was wat jij wilde worden, maar ze zijn je komen halen. Maar jij blijft voor altijd bestaan. Luc, doe Elvis de groeten.
  Sterkte aan vrouw en kind, familie en vrienden.

 • Michael says:

  Vos,

  Het zijn niet je bekendste liedjes die me steeds hebben beroerd maar het zijn die fantastische verborgen pareltjes waarin ik in een melancholische bui vreemd genoeg weer energie en inzicht in het leven kreeg. Zo deed je, zonder het te beseffen, heel veel voor me.
  Als jij nu aan de hemelpoort staat dan hoop ik dat er toch iets is en dat je eens goed vloekt met die glimlach van je terwijl je naar je gezin en band beneden kijkt. Op dat moment gaat het hier weer wat warmer worden en zijn we bij je, in gedachten.

 • Silvia Redant says:

  Een groot meneer heeft ons verlaten… Bedankt voor je literaire en muzikale nalatenschap. Zonder twijfel pak je ze daarboven ook in met je warme, volkse charme. Veel sterkte aan zijn familie en vrienden! “Dood ben ik pas als jij mij bent vergeten.” Voor velen onder ons zal jij dat nooit zijn. Rip

 • Annemieke says:

  Met je muziek opgegroeid…
  Voske, we gaan u missen!
  Entertain ze daarboven maar.
  Veel sterkte aan iedereen

 • Tim says:

  nu pas beseffend hoezeer Luc De Vos van Gent was en hoe belangrijk hij was en is voor de gentenaar… een ondernemer met een sociale reflex…

 • Declerck Jurgen says:

  Niet alleen Elvis blijft bestaan! Sterkte aan familie en vrienden.

 • Evie says:

  Zou ongelooflijk fijn zijn mocht het hiernamaals toch even echt bestaan en mocht jij al deze mooie woorden van daarboven kunnen lezen met een pintje in de hand en een glimlach op de mond.. Ineens heb ik minder schrik om ook op een dag te gaan want daar samen met jou dan een babbeltje doen lijkt me zeer gezellig! In tussentijd, doodzonde dat je zo vroeg vertrok.

 • Cynthia Deschuyter says:

  Zo intriest, niet te bevatten. Elke Gentenaar was trots op zijn dialect, zijn roots, dankzij Luc. Elke Gentenaar is een beetje Gorki, dankzij Luc. Schitterende muzikant, talentvol schrijver. Maatschappijkritische lieverd, of zoals mijn pa zei: ” al lachende zeg ne zot zijn mieninge”. Veel stekte voor al zijn naasten en dierbaren. Het ga je goed, Luc. Love you.

 • Veronique says:

  Rust zacht Luc

 • Liza says:

  VOS. Er werd een plein naar jou vernoemd in Brussel en wat voor één! VOS, jij parabel jij. Je bracht mensen bijeen, van alle slag en soorten. En nu, nu je er niet meer bent pak je het nog grootser aan, je roert een hele natie! Je bent er dus nog Vos, je bent er nog. Niemand gaat verloren en zeker jij niet. Liefs aan allen die hem liefhadden!

 • Thomas says:

  Rust in vrede. Sterkte aan vrienden en familie

 • nele vanraepenbusch says:

  veel te vroeg luc, veel te vroeg. ik kan het nog altijd niet geloven. het ga je goed. blij jouw gekend te hebben.
  heel veel sterkte en mijn oprechte deelneming voor familie en vrienden.

 • Philippe says:

  Paar keer aan het werk gezien in De Panne op Dranouter aan zee en later op festival aan zee dit jaar. toffe pé die Gewoon naast me kwam staan backstage om samen te kijken naar Marianne Faithfull, die hij ook nog eens wilde zien. Altijd zichzelf gebleven. Sterkte aan de familie, gelukkig is er nog je muziek.

 • Berten says:

  Luc, we gaan je hier missen… Jij zorgde voor de soundtrack van onze jeugd…

 • lauwers patrick says:

  r.i.p luc de vos
  nu kan je muziek maken met de andere grote daar boven

 • kenzo says:

  luc, (try-out luc de vos solo studio 2000 3okt 2010)
  ge zij mijn idool geworden van toen je tege mij zij zouwde gij ni beter dokter ofzo worde indeplaats van gitarist! warop ik ni wist wat antwoorden.je gaf je gitaar aan mij en zij ale laat is zien wa ge kunt jongen.ik was zo nerveus dat er geen eene zuivere noot uit kwam je lachte en gaf me tog een applaus en zij blijven oefenen en je knipoogte,van die dag ben ik blijve gitaar spelen en ik zij ik wil da nogis kunne overdoen maar tegoei! helaas gaat dat niet gebeuren ma dat houd me zeker niet tegen om te blijve spelen, telkens ik die gitaar vast neem ga ik aan u denken en vos. ik ga u nooit vergeten! veel terkte aan de familie,bandleden en alle fans! wand tis egt zwaar aangekomen

 • Elke Van Vossole says:

  men eerste optreden dak ooit ging kijken was van gorki, een idool dat veel te vroeg van ons is heengegaan. R.I.P. LDV

 • Ineke says:

  Als Nederlander door het luisteren naar Studio Brussel in de jaren 90 gegrepen door de muziek van Gorki. In de jaren 2000 je eens live hebben mogen meemaken. Je dood doet me meer dan deze voorgaande zinnen kunnen verklaren. Dus dat is iets wat jij gewoon had, denk ik. Een bijzonder mens, die wordt opgemerkt.

 • kurt says:

  niet alleen Elvis blijft bestaan ook jij Luc
  RIP

 • Daniels geert says:

  Je zal altijd blijven bestaan door je mooie songs

 • Verstichel says:

  We gaan u missen Luc ,dank voor de mooie momenten.
  Strekte voor de achterblijvers.

 • Heike Platteau says:

  Luc, We hebben veel kunnen leren en hadden nog veel meer kunnen leren aan jou! Verdoeme! Veel sterkte aan je familie, vrienden en iedereen die jou hebben mogen kennen.

 • Jol says:

  Merci voor de schone muziek…
  R.I.P.

 • Bernadette says:

  Luc,

  waarom nu jij???

  Nooit zullen we jou vergeten!

  Het gaat je goed moateke!! Nu ben je een ster geworden…. Liefs, xxx

 • Sandy Breugelmans says:

  Een paar jaar terug zei Luc tijdens een Gorki optreden op Rock Ternat : ‘Beste jongens en meisjes, toen dit nummer uitkwam waren de meesten onder jullie niet eens geboren’… en zo werd jij, beste Luc De Vos, de enige persoon op deze planeet die me stokoud leed voelen. Ik weet niet meer welk nummer er toen volgde, maar ik ben oud genoeg, en heb de beginjaren van Gorki (of was het Gorky) wel degelijk meegemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat je nog heel veel in je mars had voor ons… jammer dat het hier moet eindigen. Ik kan jou alleen maar bedanken voor al het mooie dat je hebt achtergelaten. Rust zacht. xx

 • Natasja says:

  Geen woorden voor dat we zo een grote man zo vroeg moeten afgeven ! Je zal altijd in ons hart blijven ! 🙁

 • Eline says:

  Dank je wel, jeugdheld, voor de hele fijne tijd die je menig Gentenaar gaf. Dank je wel om er te zijn in onze tienerjaren, je teksten werden ons met de papfles meegegeven. Dank je wel om ons te doen zingen tijdens den afwas en het kampvuur op kamp. Dank je wel om zo een fijne Gentenaar te zijn. Ik keek naar je op…

  Bedankt voor alles. Held.

 • Robert de Bakker says:

  Dank je voor je muziek en je verhalen.
  Een icoon is gegaan.

 • soof says:

  Lieve luc
  je zal gemist worden…. Het ga je goed hierboven…
  Bedankt bedankt bedankt

 • Annick Van Hoestenberghe says:

  Je was de muzikale held van ons, zowel als van de kinderen.
  We wensen je geliefden veel sterkte.

 • Leonor says:

  De Gentse Feesten zullen nooit meer hetzelfde zijn… Maar uw liedjes, boeken en kleurrijk persoon krijgt men niet klein. Bij ons zal je voor eeuwig verder leven! Heel veel sterkte aan vrienden en in het bijzonder zijn vrouw en zoon.

 • Danny says:

  Luc
  Bedankt voor de mooie muziek,u was een prachtige mens

 • Frank Nieuwborg says:

  Een groot artiest !
  Veel te vroeg van ons heengegaan.
  Veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Pascal B says:

  Rust in vrede luc. Heel vlaanderen gaat u missen maar uw goede muziek blijft bestaan.Gij zijt nogaltijd de beste zanger die ik tot nu toe nogaltijd hoor. waarom zo snel…

 • nick says:

  Sterren komen, sterren gaan…
  Jammer genoeg moeten we dit nogmaals aan den lijve ondervinden met de zoveelste schitterende muzikant en mens die heengaat!

  Mia heeft het licht gezien, ze zegt, niemand gaat verloren…
  Zo onverwacht, maar je manier van zijn zal zeker nooit verloren gaan! Jouw muzikale en menselijke erfenis zullen steeds herinnerd worden door de vorige, deze en de volgende generaties!

  Merci Luc!

 • Isa says:

  Nog steeds vol ongeloof… Heel veel sterkte aan al zijn dierbaren. Rust zacht Luc.

 • Eline says:

  Dank je wel, jeugdheld, voor de hele fijne tijd die je menig Gentenaar gaf. Dank je wel om er te zijn in onze tienerjaren, je teksten werden ons met de papfles meegegeven. Dank je wel om ons te doen zingen tijdens den afwas en het kampvuur op kamp. Dank je wel om zo een fijne Gentenaar te zijn. Ik keek naar je op…
  Bedankt voor alles. Held.

 • Patrick says:

  Dank je wel , Luc! Je was een echte grote in eenvoud. Veel sterkte aan het gezin van Luc, zijn familie en vrienden.

 • Samyn Myriam says:

  Het ga je goed Luc.

 • Sophie Neven says:

  Veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.
  Hij was rebels op een sympathieke manier en daarom was hij geliefd.
  Zijn manier van zingen zal altijd blijven bestaan hij was uniek.

 • Wim says:

  Mag ik jouw woorden gebruiken? “dedju, wat ben jij nen goeie gast!”

 • Rudy Bogaert says:

  Zo plots en onverwacht…. Net op de 14de verjaardag van jou zoon….. amper 2 weken na het heengaan van jou moeder….Het is een grijze en droevige periode voor alle nabestaanden van familie De Vos.
  In elk geval blijf je toch HET icoon van de familie en DE zanger met een groot hart en schitterend muzikaal talent!
  Laat de vele reacties een steun zijn voor de ganse familie en laat hen de herinnering na van jou speelsheid en gevatte opmerkingen. Rust in vrede en veel sterkte aan de ganse familie !

 • hugo de bodt says:

  Luc, we gaan je ongelofelijk missen. Het is erg dat zo’n super sympathiek mens als jij zo vroeg moet gaan.

 • jeroen klein says:

  slaap zacht Luc je hebt mij Veel goede muziek gebracht! !!

 • Debaere Dennis says:

  Je was een héle grote meneer, Luc
  Bedankt voor alles, we zullen je missen ..

  Rust in vrede.

  Sterkte aan familie en vrienden.

 • Erlijn says:

  Bon Luc,

  ik heb u nooit persoonlijk gekend, zo eerlijk moet ik dan wel zijn. Toch kan ik er mezelf niet van weerhouden om je ook iets te schrijven. Daarnet nog in de auto hoorde ik je zeemzoete, sentimentele stem door de boxen galmen. Ik heb je altijd geaprecieerd, graag gehoord en graag gezien. In die saaie grijze massa op tv of in de muziekwereld was jij die stoutmoedige bengel, die toonde dat naïviteit een eerlijkere kijk kan geven op de wereld dan die arrogante zeikers die op de daken staan te schreeuwen dat ze zo goed zijn en alles zo goed kennen. Ik denk dat wij het met elkaar goed zouden gevonden hebben. Ik wenste dat ik je wel eens een keer had mogen ontmoeten. Vandaag besefte ik dat ik je niet genoeg bekeken heb, niet genoeg gehoord, niet genoeg doorleefd en geproefd. Het is een hemelsbreed cliché dat je pas weet wat je had als je het kwijt raakt. Met deze laatste woorden voor jou vloeit de eerste traan, Vlaanderen is een schoon mens kwijt. Rust in vrede, Voske. Een welgemeende kus ter afscheid op je voorhoofd dat nu gedekt wordt door een sterrenhemel.

 • Pieter-Jan says:

  Luc, bij elk liedje dat ik herbeluister wordt jouw heengaan moeilijker te vatten. Ik ben opgegroeid na de ‘tijd’ van Gorki maar ‘Het beste van’ was mijn eerste cd, ik moet een jaar of 9 geweest zijn. Om te zeggen dat die cd een sleutel tot mijn muzikaal leven was zou een understatement zijn. Jongen waarom ben je zo vroeg gestorven? Ik had je zo graag eens echt bezig gezien…

 • Eric Creve says:

  deze morgen eerbetoon in mijn zaak , de dag geopend met Mia.
  eerst keihard ,dan ingetogen.
  hoe vaak reed ik op jou muziek in de auto ’s nachts naar de ardennen,of terug huiswaarts. lucske, voske, stereen komen en sterren gaan,maar jij blijft bestaan…. Innige deelneming aan alle mensen die Luc zullen moeten missen…

 • Koen says:

  Je was een fantastisch muzikant én een fantastisch persoon. We zullen je missen !! Sterkte aan de familie.

 • Alex says:

  De beste gaan eerst.

 • Tricky Troostie says:

  Rust zacht lieve Vos!

 • Kaat says:

  Hij zal nooit vergeten worden. Veel sterkte aan zijn familie en vrienden…

 • Bohez Ann says:

  Een fonkelende ster bij aan de hemel!
  Veel sterkte aan familie en vrienden en mensen die hem nauw aan het hart liggen!
  Rip Luc

 • Daniella says:

  Niet te geloven gewoon…
  We zaten gisteren op het voetbalfeest van onze zoon en het nieuws sloeg in als een bom.. Niemand kon of wou het geloven…

  Veel sterkte aan de familie en vrienden, en iedereen die hem nabij was…

 • Tim says:

  Sterren komen
  Sterren gaan
  Alleen Luc devos blijft bestaan
  Respect!
  Het ga je goed

 • Caroline says:

  We konden het niet geloven toen we gisterenavond het bericht hoorden dat Luc De Vos overleden was ! Ongeloof, het werd stil ! Heel veel sterkte toegewenst aan de familie ! RIP Luc, we zullen je niet vergeten !

 • Patric Jacobs says:

  Cultureel Gent is in rouw. 2014 is een zwart jaar: eerst Jan Hoet, dan Gerard Mortier, en nu Luc De Vos. Allemaal rebel, recht door zee en het hoofd omhoog. Hoe komen we dit te boven?

 • Geert Ost says:

  We zullen je missen Luc. Je onsterfelijke songs zullen altijd een ereplaats hebben in mijn collectie.

 • Nils says:

  Je liedjes zullen nog tot in de eeuwigheid rond de kampvuurtjes gezongen worden!

 • Michiel says:

  In donkere dage is de muziek van gorki een hou vast . Bedankt voor de muziek waarin ik mezelf kan vinden . Tot in het nirwana . Het gaat je goed Luc . Sterkte aan al wie hem lief is .

 • Sophie says:

  Lieve kleine… Dit en zoveel meer woorden, klanken, geluiden, muziek en emotie blijven me bij… Dank je voor dit alles… Rust zacht x

 • Jeannine says:

  Veel sterkte aan de familie, speciaal zijn zoon.

  Rust zacht Luc, zo ontzettend jammer dat je er niet meer bent.

 • Michael says:

  Ik hoop en weet tegelijk.. Dat je ons vanop je toverberg zult blijven betoveren. Met de kleine grootheid van alles wat je bracht en neerschreef. Slaapzacht,

 • Heidi says:

  Talloze keren hebben we jouw teksten meegezongen … talloze keren zullen we dit blijven doen.

  Bedankt voor al het mooie dat je ons achterlaat. We zullen het koesteren.

 • Sophie Neven says:

  Veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.
  Zijn manier van zingen zal altijd blijven bestaan en zullen we nooit vergeten.

 • Frieda says:

  Luc,
  je was een fantastische zanger en mens,heel mooie liedjes gebracht,
  we zullen je missen…..
  oprechte deelneming aan de familie en al je vele vrienden!

 • Bess Bogaert says:

  Luc,
  ik keek er naar uit om je ooit live te zien… Ik ben te laat! Jouw stem zal ik in mijn hoofd blijven dragen!
  Jouw teksten deden mij tranen, en jouw verlies nu ook.
  Jij zal niet gaan gelijk alle andere sterren, jij zal blijven bestaan! Verder leven als een legende!
  Het ga je goed,
  Held

 • Didier Vaneylen says:

  Veel sterkte aan de familie. Luc De Vos je hebt me mooie jeugdherinneringen nagelaten.

 • Van der Biest erik says:

  Heel veel sterkte aan de familie, we zullen je missen Luc,je prachtige stem

 • Dominique Simons says:

  Het is gewoon oneerlijk en veel te vroeg….. Véél sterkte aan de familie, vrienden en….

 • Patrick says:

  Luc, je was een echte grote in alle eenvoud. Veel sterkte aan het gezin van Luc, zijn familie en vrienden.

 • Katrien says:

  Als 15jarige mijn eerste live optreden van Gorki gezien op sint-jacobs tijdens gentse feesten,
  Luc De Vos is gewoon ne wijze gast met die Gentse directe, plezante, politiek geengageerde maar ook melancholische spirit, een man naar mijn hart,

  rust zacht en veel sterkte aan familie vrienden en collega muzikanten

 • Lucas van Lierop says:

  Ben er al een dag niet goed van… Al 20 jaar fan, als Nederlander leerde ik jullie kennen via Studio Brussel. Gorki is een deel van mijn jeugd maar heb jullie pas nog live gezien, het was een van beste en zeker het leukste concert van het jaar. Wat een plezier, jullie waren echt klaar voor 2015 en dan dit. Familie van Luc, mannen van Gorki veel sterkte! en bedankt voor al het moois dat jullie ons brachten.

 • Sofie says:

  veel sterkte aan familie en vrienden.

 • de bruyne johan says:

  veel te jong en zonder afscheid te kunnen nemen….maar een zanger die blijft bestaan

 • carine says:

  Veel sterkte en moed voor de ganse familie en vrienden
  Rust zacht Lucia wel gaan je missen

 • Arne Savenberg says:

  Bedankt Hvoor alles, held.
  Sterkte aan familie en vrienden.

 • Bieke says:

  Woordenloos verdriet!Slaap zacht…

 • Hilde Leys says:

  Sterkte aan familie en vrienden

  Je was fantastische zanger Luc !!

 • fam pieters says:

  veel sterkte aan de familie ,vrienden en kennissen .We zullen hem en zijn muziek nooit vergeten

 • Birgit says:

  Onwezenlijk, Luc De Vos is niet meer, het sloeg in als een bom gisteren. De wereld stond even stil en vandaag is de wereld weer een beetje killer en grijzer geworden.
  Een prachtig man, een unieke artiest werd het leven ontnomen. Je muziek en diepzinnige songteksten gaan vanaf nu toch iets anders aanvoelen. In Gorki leef je verder! Merci voor alles, je hebt menig hart ontroerd.

 • luc says:

  Sterren komen
  Sterren gaan
  Alleen Luc devos blijft bestaan
  Respect!
  wij, ik ga je missen makker
  en vergeten doen we nooit dat is beloofd

 • martine says:

  veel te vroeg…je was bijzonder..niet zo maar iemand..sterkte aan al je geliefden.

 • Arne Savenberg says:

  Bedankt voor alles, held.
  Sterkte aan familie en vrienden.

 • Danny D.P. says:

  Ik weet 1 ding. Het is ginder boven weer heel wat mooier geworden. Het ga je goed Luc. We zullen je missen hier beneden.

 • simon says:

  Vele groeten aan Mia hierboven! Het gaat je goed Luc!

 • Geert Peelaerts says:

  Bedankt voor het muzikale gezelschap tijdens eindeloze kilometers onderweg.
  Veel sterkte aan iedereen die je dierbaar was.

 • Gielen, Lizzy says:

  Ben van het zelfde gezegende jaar 1962, uit een arbeidersgezin, heb een zoon van 15. Zo plots weg. Zo ben je er, zo niet meer, het doet je nadenken. Only the good die young, helaas.

 • Tom Geelen says:

  Slaapzacht Luc. Sterkte aan de familie en vrienden!

 • Inge says:

  Lieve kleine jeugdheld van mij, bedankt voor al het moois dat je gemaakt hebt!
  Je hebt het leven van velen kleurrijker gemaakt en zal nooit vergeten worden.
  Fijne mens, het ga je goed!

 • Vandevelde Jasper says:

  ja Lucske geziet leven is niet eerlijk e
  De beste gaan altijd eerste
  Het ga je goed daar boven

 • Danny says:

  Te veel woorden om zo een authentiek mens te beschrijven. Iemand om te koesteren, beertje en jager,…. Je zal op vele plaatsen gemist worden !

 • Joris Peeters says:

  Rust zacht lieve man.

 • Hans says:

  Toen ik gisteren de sms ontving van mijn vriendin met het trieste nieuws, stond ik enkele minuten aan de grond genageld. Nog steeds blijft het niet te vatten. Dank voor de geweldige persoon die je was, dank voor de waanzinnige Nederlandstalige muziek die je hebt gemaakt. Radio 1, Stubru,… Gorki en Luc De Vos zijn overal graag gezien. En terecht! Je zal altijd blijven bestaan Luc, je muziek is tijdloos. Je concerten zal ik missen. Altijd vol overgave en met de nodige humor, zo heb ik ze graag. Slaap zacht, en sterkte aan de familie en naaste vrienden!

 • An says:

  Dankjewel voor je toffe zelf, je prachtige muziek, je machtig mooie teksten, je super columns en je wonderlijke boeken. Vooral ook veel sterkte voor je familie en vrienden. We gaan je keihard missen. Sinds ik gisterenavond het nieuws hoorde, zit ik al in mijn hoofd met één van mijn favoriete gorki-nummers: hij leeft!!!!!!!

 • Jeannine says:

  Veel sterkte aan de familie, speciaal voor zijn zoon!

  Rust zacht Luc, zo jammer dat je er niet meer bent.

 • Matthias says:

  Beste Luc,

  Jouw invloed gaat over generaties heen. Er is denk ik geen enkele jonge band uit de laatste 10 jaar van de Rock Rally die geen aanmoediging van je kreeg. Om verder te gaan, uw best te doen maar ook niet te veel te repeteren. Ik had ook de eer om zo’n advies te mogen ontvangen. Zonder jou hadden kleine jongenshartjes zich misschien niet durven wagen aan een muziekcarrière, nooit als puber getroost door jouw muziek, nooit als muzikant gevoeld dat we eigenlijk soms maar aanmodderen en dat we onszelf niet te serieus moeten nemen. Maar wel serieus genoeg om op een podium te kruipen en mensen te overtuigen. Een Gents optreden van een Belgische band was niet compleet zonder jouw aanwezigheid. Deze Belgische generatie van bands heeft zijn peetvader verloren. We moeten nu verder. Maar wie gaat er voor de kinderen zorgen?

  Je gaat diep gemist worden Luc; maar weet dat er elke avond een band speelt tegen de eenzaamheid, tegen de dood. Tegen de dood van Luc De Vos. Het ga je goed.

  Sterkte aan de familieleden en nabestaanden.

 • matthias van Huygevoort says:

  Woorden schieten tekort bij het horen van dit tragisch geval. Nog vaak zullen mia en lieve kleine piranha in mijn woonkamer klinken op mijn gitaar. Denkend aan een grote ster sie in ons allen zal blijven bestaan. Je hebt je plaats naast elvis meer dan verdient

 • Meire Heidi says:

  Zo plots en onverwacht. Vol ongeloof toen ik gisteravond telefoon kreeg met dit verschrikkelijke nieuws. Bedankt voor alles wat je ons hebt gegeven. Sterren komen, sterren gaan… naast Elvis zal ook Luc De Vos altijd blijven bestaan! Rust zacht

 • Veerle heymans says:

  ongeloof…rust in vrede. Jouw muziek blijft voor eeuwig

 • carine says:

  een kunstenaar verloren, te vroeg, respect! sterke aan zijn dierbaren…

 • Carl says:

  Luc.. ..rust zacht.
  Familie & vrienden.. ..veel sterkte.

 • Ronny Eggermont says:

  May the force be with you Luc, always.

 • benny peeters says:

  heel veel sterkte in deze moeilijke tijd voor familie en vrienden.
  we zullen je missen luc en rust in vrede.

 • Felix says:

  Dank u voor alle mooie liedjes. Rust zacht!

 • iris racquet says:

  een stuk van mijn jeugd gaat met jou mee….wie je was, wat je deed….zo mooi!

 • Knaeps Nancy says:

  Mijn oprechte deelneming aan de Familie , Vrienden , Fans Luc bedankt om heel Vlaanderen te laten rocken op jou muziek , Luc heeft het licht gezien en niemand gaat verloren ……. HET GA JE GOED Luc

 • Van de Walle Veerle says:

  Steren komen, sterren gaan alleen Elvis en zeker ook jij Luc De vos blijven bestaan.
  De Gentse Feesten zullen nooit meer hetzelfde zijn… Rust zacht en bedankt voor al het moois wat je ons bracht.
  Veel steun en sterkte aan allen die Luc zo graag hebben gezien.

 • K. says:

  Dju toch Luc… Het ga je goed.

 • Jan van denbempt says:

  Bedankt voor de mooie muziek Luc…. Ik zag je zo graag bezig. Ik ga je echt missen 🙁 veel sterke aan familie en vrienden.

 • Didier Moras says:

  veel sterkte voor gans de familie en vrienden van deze grote zanger/mens Luc het gaat je goed daarboven en doe ze allemaal de groeten van ons.

 • sofie van hecke says:

  12 jaar geleden, de eerste kus met Mia op de achtergrond. Ondertussen getrouwd en 2 super zoontjes. Luc, voor ons blijf je altijd bestaan. Bedankt voor je muziek! Sterkte aan de familie!

 • bart motte says:

  Bedankt Luc, voor al het moois dat je hebt gebracht.
  Slaap zacht….

 • Joris says:

  Een pionier van Vlaanderen, vooral maar zeker niet enkel door zijn muziek.
  Rust in vrede Luc.

 • wim says:

  Lucske, Lucske wat doe je nu !!!!!!! schitterend persoon, joviale mens, voorbeeld voor iedereen. Wij gaan je missen. niet normaal.

 • pintelon-vanhoucke says:

  rip luc!

  veel te vroeg! er zijn geen woorden voor!

  veel sterkte aan de familie, vrienden,fans,…

 • vandamme monique says:

  Sterkte aan de echtgenoot zoon en familie met dit onverwacht overlijden

 • Hendrix Ann says:

  Luc, jouw onverwacht heengaan heeft me enorm aangegrepen!! Je was een speciaal en uniek man! Respect!!
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden!

 • Vankwikkelberghe says:

  Jammer ……

 • Bogaert Pieter says:

  Je muziek brengt troost, het ga je goed!

 • Kurt De Bont says:

  Sterkte voor de familie, vrienden, kennissen, fans, …

  Luc laat het maar eens goed donderen en bliksemen hierboven, of hierbeneden…waar je ook heengaat.

 • Broukmans Bert says:

  Sterren komen,Sterren gaan Luc De Vos zal altijd blijven bestaan.

 • svetlana says:

  een vosje heeft ons in stilte verlaten maar we gaan hem niet in stilte laten gaan
  sterkte aan de familie

 • Nils Poelemans says:

  Een plaats verdient tussen de allergrootsten! Sterkte aan de familie en vrienden!

 • Lieve says:

  We kennen elkaar niet. Maar je hebt me vaak geraakt met je muziek. Uit volle borst zong ik mee 🙂 Je zei zelf dat je tot je tachtigste op het podium wou staan. Jammer, van mij had het maar al te graag gemogen, leeftijdsgenoot…Ik zal blijven van je muziek genieten, maar nu met een andere dimensie, een dimensie van ‘dedju, veel te vroeg’. Dank je voor de vele fijne muziekmomenten. Het ga je goed hierboven. Laat ze maar een poepje ruiken!

 • Christel D says:

  Heel veel sterkte aan familie,vrienden en alle betrokken personen bij dit enorme verlies.

 • Thomas B says:

  rust zacht

 • laurens says:

  het verlies van een groot muzikant, maar vooral ook van een grote persoonlijkheid.

 • eddy says:

  Het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder Voske, ” mia heeft nooit bestaan, dat waren jou woorden”!! Maar toch zal “Mia” de geschiedenis in gaan als Mia van Gorki!! Het ga je goed hierboven☆☆☆☆☆

 • Lieve Stevens says:

  Zijn rebelse stijl van doen maakte hem speciaal. Veel sterkte aan de familie en vrienden.

 • De Meulenaere Frederic says:

  R.i.p.
  We zullen je missen

 • Hilde says:

  Veel te vroeg gestorven, veel te snel gegaan. Je had nog zoveel moois te brengen in het leven.
  Maak je werk hierboven af, en feest met al diegene die je voor zijn gegaan. Dank je voor je prachtige muziek.
  Rust zacht Luc

 • Leen says:

  Mia is en blijft een standaardlied bij ons aan het kampvuur op scoutskamp!
  Merci voor dat wonderlijke topnummer!

 • laura says:

  beste luc,
  als geweldige artiest maar ook als geweldig mens zal heel vlaanderen om jou rouwen.
  jij blijft bestaan in ons muzikaal hart.
  Rust zacht

 • Geert says:

  Heroes never die. Iedereen zal jou herinneren als een geweldige muzikant die prachtige liedjes en teksten maakten, maar nog meer als een warm iemand die niemand onverschillig liet. Rust in vrede Luc en maak daar in de hemel samen met Kurt, Lou en Johnny een nieuw meesterwerkje.

  Vergeten zullen we je nooit.

  Sterkte aan de hele familie, vrienden en alle leden van Gorki.

 • Van Damme says:

  Salut Vosken

 • Sona, Tomas & Roos says:

  Lieve Luc,
  Wij hebben heel veel aan jou te danken. Jij hebt ons namelijk samengebracht tijdens één van jouw schitterende optredens. wij willen jouw familie en vrienden onze oprechte deelneming betuigen. het ga je goed daarboven.
  We zullen jou nooit vergeten.

 • Yannick says:

  Groot verlies voor de muziekwereld.
  We zullen je nooit vergeten, Luc.

 • wildemauwe johan says:

  Met jou muziek opgegroeid … veel meegezongen waar dan ook … kei toffe gedachten komen door ons heen … het is pakkend en tevens ontroerend … niet te begrijpen … zo plots .. we stonden samen met vrienden te springen luidkeels te zingen .. en het blond schuimend bier stond te vloeien rondom ons heen… het deed deugd veel deugd …jou overal te zien … mr jou nee we vergeten jou nooit … sterkte aan jullie allen …

 • Ciska says:

  Voske,k’zijn blij dat ik je gezien heb met je solo project in Sint-Niklaas,ge zijt mijne favoriet !veel sterkte voor het vrouke en de zoon en familie en Gorki,veel te vroeg ,eee,mateke…veel te vroeg…naar de eeuwige jachtvelden!

 • Tim V Z says:

  Een deel van Gent is gisteren gestorven maar dat deel zal nooit vergeten worden. Veel sterkte aan alle vrienden en familie!

  Sterren komen, sterren gaan, schitter nu maar naast de maan.

 • Niels Baetens says:

  RIP Lucske! Topkerel! Veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Steffi says:

  Sterren komen, sterren gaan…
  alleen ben jij veel te vroeg gegaan.
  rest in peace

 • Julie says:

  Je mag er ongelooflijk trots op zijn zo’n goede muziek te hebben gemaakt, die iedereen kent en apprecieert, zelfs de jongere generatie. Je was een fantastisch man!

 • Will says:

  Luc, We kennen elkaar niet, hebben elkaar nooit gesproken of gezien en toch zit ik hier verweesd te staren naar elke letter van elk postuum artikel. Ja, met ook af en toe een traan. Het is vreemd hoe iemand met muziek, met persoonlijkheid van “afstand” (het TV tijdperk, weet je wel) zo’n emoties teweeg kan brengen. Ook al stond je muziek niet dagelijks op, hier voelt het alsof een groot Gents man zijn laatste parabel heeft gezongen.. Het ga je goed, deze dag zal mij ook bijblijven als de dag dat ik alles op alles zal zetten om uit dit veel te korte leven alles te persen. Zoals jij hebt gedaan. Beloofd. Tot later , en dan pakken we een pint in de Charlatan van daarboven. x

 • Els says:

  Ik kende jou niet persoonlijke,toch noemde ik jou altijd ‘mijn maat’ … Bedankt Luc, voor je muziek, voor wie je was. Rust zacht hierboven.

 • Wille Lut says:

  Oprechte deelneming en sterkte aan de familie en vrienden.

 • Marc Vroonen says:

  Ook jij, Luc De Vos, zal eeuwig blijven bestaan! Keep Rockin’ out there…

 • Ben marzouk walid says:

  Veel sterkte aan de familie rip luc devos we gaan u missen

 • Agnetha says:

  Het ga ja goed hierboven Luc De Vos..
  Mia blijft voor altijd bestaan.

 • L. says:

  Ga maar bij Elvis, samen blijven jullie voor altijd bestaan.
  Slaap nu maar, maar word soms nog maar is wakker in onze herinneringen, wij zullen hier wel je plaatjes spelen tot ze grijs en versleten zijn, en dan nog draaien we ze opnieuw en opnieuw.

 • christine jonckheer says:

  Ik ga me altijd de plaats en het uur herinneren wanneer ik het vernam. Ik had nog nooit geweend om het heengaan van een zanger. Bedankt voor die paar keren dat ik een klapke mocht slaan met jou. RIP

 • Pascale says:

  Zalige, echte, geweldige teksten.nog ooit eerder zo diep geraakt door een lied, een tekst, altijd zo herkenbaar. Merciekes voor alles wat je voor de muziekwereld en voor ons hebt betekent. Sterren komen, sterren gaan, en jij Luc, jij zal altijd blijven bestaan!!!

 • Kristof Dc says:

  Sterkte aan familie en vrienden.

  Via je muziek blijf je voor eeuwig!

 • André de witte says:

  Veel te vroeg en uw songs zullen altijd blijven bestaan nu nog meer dan ooit ook veel sterke aan uw vrouw en zoon

 • Brecht Marsoul says:

  Mia heeft nooit afgezien
  Ze vraagt
  Kun jij nog dromen

  Het ga je goed. ‪#‎RIPLucDeVos
  Sterkte aan familie en naasten‬

 • Dino Van den Noirtgaete says:

  hey Vos zoals je zelf mooi verwoorde ,sterren komen sterren gaan dit is het moment dat een grote ster moet gaan ;( Luc het gaat je goed we zullen je missen RIP

 • Wille Lut says:

  Innige deelneming en sterkte aan familie en vrienden!

 • Caro zwertvaegher says:

  Slaapzacht Luc De Vos,
  Veel sterkte aan familie en vrienden!

 • Geert Van Drom says:

  Je muziek is de inspiratie van velen onder ons.
  Je teksten innemend

  Je bent en blijft een van onze grote voorbeelden.
  We zullen je missen.

  Het ga je goed Luc …

 • Veronique says:

  Zo plots… zo jong nog. Ik zal de muziek missen. Fantastische artiest! Heel veel sterkte voor de familie.

  Elke keer zong ik luidkeels mee als een song op de radio kwam. Ik wil het gewoon laten weten dat er veel fans zijn zonder dat ze naar optredens en zo gaan maar toch echt genieten. Daar mag de familie trots op zijn.

 • Rudy Delporte says:

  Luc, je was het toonbeeld voor de Belgische Rock & Roll, ze hebben ja van hierboven veel te vroeg opgeëist . Echt jammer….
  Sterkte aan alle die je graag hebben gezien.

 • Bjorn says:

  Rauw tot op het bot! Van begindagen tot dit decennium was je een inspiratiebron…
  Het ga je goed, Berejager….

 • Matthys says:

  Veel sterkte aan de familie.

 • Hannelore says:

  Jouw woorden, muziek, … loodste mij doorheen mijn puberteit naar volwassenheid.
  Nog steeds worden jouw cd’s in onze huiskamer gedraaid. Mooie herinneringen, muziek van ’t leven …
  Rust zacht, bedankt voor zoveel moois en heel veel sterkte aan al al wie je lief heeft.

 • an van de walle says:

  we hebben een groot muziekicoon verloren. slaap zacht luc, uw muziek zal voor altijd voort leven. sterkte aan de familie en vrienden!

 • Patrick Van Til says:

  Mia is het clublied van onze tennisclub en daardoor en door het feit dat je warm,grappig,slim en zo getalenteerd was, zal je altijd een deel van ons blijven.
  Veel sterkte aan je naasten bij hun vreselijk verlies.
  Tc Raffic2 uit Berendrecht.

 • Blokken Peter says:

  Rust zacht, Luc. Weet dat we je nooit zullen vergeten.

 • Peggy says:

  Geen woorden voor dit groot verlies…..
  Sterkte aan familie en vrienden.

 • Frieda says:

  Luc,
  je was een fantastische zanger en mens,prachtige liedjes gemaakt waar we zoveel van genoten hebben.
  Onze oprechte deelneming aan de familie en al je vrienden!

 • Rob says:

  Helaas begon Gorki net te vroeg voor mij. Pas jaren na hun start, leerde ik hun muziek voor het eerst kennen.
  Toch heb ik bewondering gehad voor Luc. De manier waarop hij mensen toesprak, zowel live als op tv, heeft mij altijd gecharmeerd.
  Rust zacht Luc, net als Elvis, blijf jij ook bestaan.

 • Yves Deweer says:

  Groots artiest! !!! R.I.P het gaat je goed hierboven rust zacht tussen de sterren…..

 • Gert Legrand says:

  Meer dan een aimabel man. De maatschappij verliest een vriend. Zijn muziek zal altijd actueel blijven, z’n verhaal realistisch. Een man met een peperkoeken hart. Diep geschokt…sprakeloos…onmachtig. We hebben geen grijp op het leven. In ons hart zul je blijven doorbestaan ! Heel veel sterkte aan de familie, vrienden en collega muziekliefhebbers van Gorki !

 • R'ke says:

  woorden schieten me tekort 🙁 ’t ga je goed Luc

 • marleen says:

  Sterkte aan familie en vrienden.

 • Glenn says:

  Een grote gentenaar is véél te vroeg moeten gaan.
  Je zal gemist worden!
  Veel sterkte gewenst aan al wie u lief heeft.

 • Zah says:

  ’t is waarschijnlijk niet makkelijk geweest als ik je teksten zo hoor, een gevoelig man zijn is niet altijd een last, al lijkt het vaak zo. ‘k weet dat je wel troost haalde uit het schrijven van muziek maar dat het niet makkelijk was ook. ik herken er wel veel van mezelf in. eerlijk gezegd was ik geen fan voordien, nu voel ik me bijna als een vriend

 • Raf Quintens says:

  Altijd zeer hard genoten van je optredens. Ook je vrolijkheid zal mij altijd bij blijven. Het ga je goed hier boven. R.i.p Luc

 • Marijn Arijs says:

  Luc

  Ik hoopte op een laatste dans die je mij nu zou kunnen schenken. Spijtig genoeg kwam deze dans te vroeg. Te vroeg naar bed, doe de groeten aan Elvis!

  Marijn

 • antonio says:

  sterkte aan de familie,we zullen je nooit vergeten

 • koen moonen says:

  Bedankt voor de schitterende muziek

 • Marieke Vanderstraeten says:

  Rust zacht,bedankt vr de mooie muziekmomenten die je ons gegeven hebt. Sterkte vr de zoon en familie. You Rock xx

 • Iris says:

  Sterren komen, sterren gaan… Maar Luc,jij mag niet gaan, het is nog veel te vroeg!
  Aan de familie en vrienden: Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat jullie steun bij mekaar vinden om dit verlies te verwerken en er ooit een tijd aanbreekt waar ruimte is om mooie herinneringen op te halen.

 • Michiel Durwael says:

  Weinig woorden … zag u deze zomer nog op Boerenrock in Kortenaken … zonder woorden … Groot verlies …

 • vera says:

  Sprakekoos, veel te vroeg heengegaan maar ook jij zult blijven bestaan. Veel sterkte aan de familie. Het gaat je goed

 • ellen says:

  Gemis

  Het gaapt luidruchtig,
  de kilte
  die voorheen warmte gaf.

  Het schreeuwt stil,
  de afwezigheid
  van wat nadrukkelijk was.

  Het hapert tussen
  vloeibaar en vast,
  naargelang de breekbaarheid van tranen.

 • greta says:

  veel sterkte aan de familie

 • Wim Raes says:

  Een groot verlies, het ga je goed Luc, rock on

 • Wietze braem says:

  Luc , jij verdient dit niet , jij was een grote zanger en nu laat je heel belgie verdrietig achter

  Wij wensen de famillie sterkte toe

 • Erika deschacht says:

  We zagen je afgelopen zomer op de Paulusfeesten in Oostende en zoals altijd zette je het hele plein in vuur en vlam. Helaas was het de laatste keer dat we je zouden zien optreden. We zullen je missen en ons troosten met de vele mooie liedjes die je nalaat. Veel sterkte aan de familie.

 • Mark says:

  Verslagen.

  Luc, van de week vroeg ik me nog af wanneer er weer nieuwe songs zouden komen, maar Google gaf toen geen antwoord. Het komt wel weer, dacht ik. Maar niet dus.

  Ik leerde je pas echt kennen tijdens “wie zal er voor de kinderen?..”
  Ik heb “ik ben aanwezig” en “eindelijk vakantie” voor altijd in mijn ziel gesloten. Wat een meesterwerken.

  Punk is dood en wij leven nog. Maar is er nog hoop voor ons? Ik denk het wel.
  Jij zult hier altijd blijven.

 • Jeffrey Wellens says:

  Sterren komen, sterren gaan. Luc De Vos’ muziek zal altijd blijven bestaan! Veel sterkte aan familie, vrienden en fans!!

 • wendy says:

  luc,het was verschieten,je was een man die de wereld kende,een man die met zijn muziek mij diep kon raken,prachtig gewoon. jou gezin gaat en moeilijke tijd te gemoed,maar ben er zeker van dat een prachtig mens als jij over hen zal waken,je zoon zijn verjaardag zal nooit meer hetzelfde zijn,aan de familie,vrienden en kennissen wens ik zeer veel strekte in deze periode en denk eraan,sterren komen,sterren gaan,maar luc de vos zal altijd in ons hart blijven bestaan xxx

 • Els says:

  Sterren komen, sterren gaan maar de herinneringen blijven bestaan. Het ga je goed Luc, je was een fantastische artiest en een mens uit de duizend. We zullen jou en je muziek missen. Sterkte aan de familie! Rust zacht…

 • Jean says:

  Mijn christelijke deelneming aan de familie van Luc.

 • Bob says:

  HIJ LEEFT…..
  Dood ben je pas als je muziek is vergeten.
  rock in heaven VOS!

 • Oliver says:

  Niemand gaat verloren! Ook jij niet Luc! Het ga je goed.

 • Regine says:

  Ongelooflijk spijtig veel te jong ,er was nog zo veel sterkte aan vrouw en zoon zij blijven achter

 • Kevin says:

  Honderdduizend jaren teruggaan
  Kon ik maar
  En honderdduizend eeuwen teruggaan
  Kon ik maar
  Vos je nummers waren inspirerend , klankbord voor emoties …
  Sympathiek , down to earth maar vooral nen goeie artiest
  Veel te vroeg gegaan maar tot het oneindige respect voor den “berejager”

 • Els says:

  Zo hard geschrokken, veel te vroeg gegaan..
  We zullen je missen!!
  Je muziek zal nooit verloren gaan, mijn kindjes zullen groot worden met jouw muziek en te horen krijgen wat een grote meneer je wel was..
  Rust zacht en wees een hou een oogje op je zoon van daar boven!! Sterkte aan de familie..

 • De Pauw Marleentje says:

  Beste Luc ,

  Ik zal je mis , je was mijn jeugd Idool . Je teksten , je glimlach ,je zijn ….. Een Mens die echt in de Wereld stond . Nu ben je een Ster die Licht stuur naar de Aarde .

  Het ga je goed daarboven . Leen

 • sofie says:

  Luc… gisteren stierf een stukje jeugd. Na een traan en een lach… en de gedachte aan een gesprek die we ooit hadden tussen pot en pint in Ieper… besloot ik je vandaag voor te stellen aan mijn kinderen van 1 en 3 jaar. We hebben samen gedanst op je nummers… bedankt!

 • Thierry Vanoverbeke says:

  Rust zacht Luc, dank voor de vele mooie muziek die je maakte al die jaren. Rust in vrede..

 • Anja says:

  De laatste dans zal ik altijd aan jou schenken, Luc.
  Bedankt voor de woorden en de prachtige muziek.
  Als een ster ben je gekomen en zal je gaan.

  Van harte veel sterkte voor de familie,

  Anja

 • krista says:

  Een ster erbij hierboven…wij geñieten nog jaren na van al die mooie nummers…het ga je goed.RIP

 • stijn vs says:

  thanks Luc, we vergeten je nooit.

 • Annelies Dedobbelaere says:

  Lieve kleine piranha, slaap zacht.

 • De Onzinnige Dichter says:

  Luc,

  Ik ben een fan van wat je schreef een wat je zong.
  Je was voor mij een inspiratie bron…

  Rust zacht…

  De Onzinnige

 • guntherg says:

  Thx voor de fantastische muziek …het ga je goed Vossie boy …

 • Jurgen Minnart says:

  Vaarwel Luc … Doet t goed daarboven

 • riet says:

  Hoop dat het hiernamaals ook een beetje rock’n’roll is.
  RIP Luc De Vos
  Koester de herinneringen.Riet

 • Michel Franscis says:

  Gorki, vergeet uw nooit, altijd onthouden mooier tijden. ik zal uw missen!

 • anja baeskens says:

  Pffff Luc veel te vroeg .
  maar voor mij blijf je bestaan.voske.

 • Daniels Bart says:

  Sterkte aan alle familieleden, vrienden en fans.
  België heeft één van zijn grootste pop/rock zangers verloren.
  Luc slaapzacht!!!!

 • Davy De Maegt says:

  Het heengaan is ingeslagen als een bom. Niemand wil het geloven maar toch is het zo, zoals je zong, alleen Elvis blijft bestaan klopt nu niet meer, ook jij zult blijven bestaan. Het ga je goed hierboven, wij zullen je missen, maar uit ons hart en geheugen zal je nooit weggaan.

 • tanja vermeulen says:

  Rust in vrede…Lieve tijger, ik geef je alles….@—/—

 • Koenfettie says:

  Hey Luc! Tegen wie moet ik dit nu zeggen op PP? Als het voor jou goed is, zeg ik het voortaan elke PP tegen mijn eerste pint. Hey Luc, op jouw gezondheid! Respect!
  Beste familie, alle sterkte!

 • Deef Vanquackebeke says:

  Luc,
  nog altijd genieten we in Kuurne na van je/jullie passage tijdens de editie van p’LatseDoen afgelopen zomer. We mochten er samen je verjaardag vieren. Je laatste blijkt nu… Je was een uiterst aangename artiest… on stage en backstage!

  Heerlijk genoten van je muziek, al van in de jaren ’90 als jong mannetje. De muziek blijft verder leven, jammergenoeg moeten we het vanaf nu zonder jouw live performance doen.

  Veel sterkte aan de familie, vrienden, band,…

 • Martine says:

  Lieve Luc

  Deju toch.

 • Niels De Doncker says:

  Luc was een fantastische artiest en mens. Zijn dood is een verlies voor Vlaanderen en België. Ik wens zijn familie dan ook alle sterkte toe in deze moeilijke tijden!

 • marc kinders says:

  Luc, je behoort bij de grootste van vlaanderen, we zullen je verdomd missen, het ga je goed waar je ook bent!!

 • Kevin dierckx says:

  Het monstertje leeft… Het leeft diep in mij! nooit zulle we jou fratsen en bangelijke nummers vergete Vosko! Sterkte aan je familie en vrienden

 • Steelandt Martine says:

  Groot verlies, prachtige mens , veel sterkte aan de familie

 • Wendy says:

  Ik sta aan de grond genageld door dit tragische nieuws. Waarom weer zo een geweldig mens? Veel te vroeg van ons heengegaan . Luc het gaat je goed hierboven man . We gaan je vreselijk missen .

 • stefan beckers de limburger says:

  een scheur in het hart van onze vlaamse rockmuziek

 • Kevin Maes says:

  Ik hoop dat jij nog kan dromen. RIP.

 • vera says:

  Sprakeloos en veel te vroeg gegaan. Het gaat je goed maar jij zult altijd blijven bestaan. Veel sterkte aan de familie.

 • Vanraes Kris says:

  veel sterkte aan familie, vrienden en collega’s van Luc, Het ga je goed hierboven!!

 • Sharona Vanhevel says:

  Ongeloof heerst bij mij …
  het leven is zo oneerlijk!

  Rust in vrede, Luc. Je zal nooit vergeten worden!

 • Ivan Van Wassenhove says:

  Onze wegen hebben af en toe gekruist, hartelijkheid en gelach waren het resultaat. Jouw heengaan doet me nog maar eens beseffen hoe kwetsbaar het kostbaar geschenk van het leven is. Bedankt voor de mooie momenten die je in mijn ziel hebt gekerfd…

 • marleen bastiaensens says:

  Sterren komen ,steren gaan,maar jij blijft eeuwig bestaan! Veel sterkte aan de familie.

 • Decraene Maika says:

  RIP Luc De Vos! Veel sterkte voor de familie en vrienden, in het bijzonder zijn echtgenote en zoontje! Je was een groot artiest! Vergeten zullen we je niet, daarvoor had je te goede muziek… En die blijft eeuwig bestaan.

 • Jeroen Kormelink says:

  Luc,

  Je was een geweldenaar, een monument. Wat zullen we je missen. Alle nabestaanden en vrienden sterkte gewenst. Het gemis is enorm.

 • Bibke, Warre & Ferre says:

  Sterkte Bruno en Sandra en aan iedereen die dit verlies van dichtbij moet meemaken. We zullen je missen, Vosje…

 • marlin says:

  Sterren komen en gaan veel te vroeg. Dankjewel voor de mooie muziek die je gemaakt hebt. Dankjewel voor het mooie optreden deze zomer in genk. Dankjewel…
  Rust zacht… sterkte aan de familie en vrienden

 • Pieter-Jan says:

  Merci Vos! Voor uw muziek, uw teksten en vooral uw persoonlijkheid. Ik ga er van blijven genieten, ook al ben je niet meer onder ons.
  Slaapzacht man, ik ga je missen!

  Sterkte aan familie en vrienden!

The comments are now closed.