Comments ( 9.918 )

 • franck frederik says:

  Een man met een goed warm hart is heengegaan maar voor mij blijf je bestaan ,frederik.

 • Wim says:

  Beste Luc,

  Ik had het geluk je gedurende een korte maar intense periode van heel nabij te mogen kennen. Het moet ongeveer 1990 geweest zijn. Je was met je groep net derde geworden in Humo’s Rock Rally. Twee verdwaalde jongens, verloren voor het vaderland, tussen een horde ijverige meisjes op de VDAB-cursus voor “polyvalent bediende”. Als het nu niets werd met je muziek ging je er definitief mee stoppen.
  Je schreef er Ria en ik mocht ook een zinnetje verzinnen.
  Tot we na enkele maanden op een bureau mochten komen waar ons vriendelijk werd meegedeeld dat we de cursus niet verder hoefden te volgen.We kregen echter wel ons diploma. Daarbuiten hebben we mekaar nog een paar keer bezocht en o.a. wat getokkkeld op de gitaar. Dat geeft me nog steeds mooie, warme herinneringen aan gewoon samen zijn, zonder veel woorden.
  Ik begrijp al die mensen die jou missen, niet in de laatste plaats om wie je was. Een lieve, zachte pure mens!!!
  Ik wens je vrouw en zoon heel veel sterkte en steun.
  Vaarwel Luc, ik draag de herinnering aan jou overal met me mee als een schild tegen vandalen…dan zal ik niet ten onder gaan…

 • Eloot Fonny says:

  Ik ben zeer erg geschrokken,
  dacht dat zoiets niet mogelijk was
  ik sta terug met beide voeten op de grond
  bedankt dat Je er geweest bent
  rust rustig,wij zijn dicht bij jou

 • Hans says:

  Ondanks dat ik je niet persoonlijk gekend heb, voelt het aan alsof ik een vriend verloren ben… Het gaat je goed hierboven, Luc. Sterkte aan familie en vrienden.

 • Philip Vertriest says:

  Dat je je laatste verjaardag zou vieren op ons festival in juli, dat kon ik nooit denken. Oeverloos gelukkig dat ik je toch nog eens aan het werk kon zien, mijn jeugdheld… Maar zo intriest dat dit verhaal definitief in de schuif der nostalgische herinneringen moet rusten.

  Veel sterkte aan familie, vrienden en alle fans!

 • Marlies Oudijn says:

  Ik heb Luc leren kennen rond 1990 in Amsterdam/Paradiso, we verkochten t-shirts e.d. voor Trockener Kecks.S’middags bij de soundcheck was ik op slag verliefd op Gorki en ben dat nog steeds.Ooit door Luc “de grootste fan van Holland”genoemd, en we moesten altijd erg lachen als hij probeerde Rotterdams te praten. Maart dit jaar was de laatste keer dat ik Gorki live zag in Breda. Het nieuws van de plotselinge dood van Luc sloeg in als een bom,ik kan het nog amper bevatten, en ik mis “het”nu al. Heel veel sterkte voor de nabestaanden en de mannen van Gorki.

 • fran van den broeck says:

  Grote teddybeer Luc met je peperkoekenhart
  Wat zullen we die zachte kant van jou missen
  die altijd het goede zag in iedereen……..
  We zullen jou missen maar nooit vergeten
  Want alleen jij blijft bestaan
  hou het zo allemaal in t oog vanuit hierboven he
  en dikke knuffel aan je mama
  en voor de familie veel sterkte gewenst……….

 • Martine vanderhoydonck says:

  Daar sta je nu aan de hemelpoort en wij blijven bedroefd achter. We gaan je missen lieve kleine beer!

 • Blommaert brigitte says:

  Rust zacht, we zullen je missen! Sterkte aan de familie.

 • demets says:

  oprechte innige deelneming aan Luc’s familie,vrienden en zijn muzikanten!Luc is een toffe gast die voor altijd in ons hart zal blijven!Wees gelukkig waar je nu bent Luc!

 • goossens-de meyer says:

  aan de familie en vrienden willen we onze oprechte deelneming zeggen veel sterkte in deze moeilijke tijd veel te vroeg en veel te jong is luc naar boven gegaan maar vergeten zullen wij hem zeker niet

 • sharky says:

  Geschrokken toen het bericht op het nieuws kwam van jouw dood.Alhoewel ik geen echte fan van van de vlaamse muziek ben vond ik jouw band best goed en zeer goede teksten.Heb zelf vele malen jouw beste hits op mijn guitaar gespeeld.
  Veel te vroeg om te gaan op 52 jaar maar jouw muziek blijft bestaan.
  Nog veel sterkte aan de familie.
  Groeten vanuit buurtdorp Kluizen van 59 jarige ouwe rocker

 • Patrick says:

  WE ZULLEN U MISSEN LUC.
  U LIEDJES BLIJVEN VOORTLEVEN!
  Sterkte aan de familie die hij nalaat!

 • Jorissen Walter - Lagaert Linda says:

  Luc, je was een prachtig mens vol humor en menselijkheid tegenover iedereen; bedankt dat je hier hebt mogen zijn met je eenvoud!
  Wij wensen gans de familie en vrienden onze innige deelneming en veel sterkte, voor zaterdag en zeker met de aankomende feestdagen.

 • Roos says:

  Veel sterkte aan de familie en de vrienden van Luc. Zijn prachtige liedjes en zijn persoonlijkheid maken hem onsterfelijk.

 • Bert says:

  Het nieuws sloeg in als een bom…met het gezin gezellig naar Winterland in Hasselt en bij het vertrek nr huis in de auto vernemen dat Luc De Vos niet meer is!Onmiddellijk raadpleegden we het nieuws op onze iphone!Niet te geloven!Tranen vulden mn ogen!
  Onze kids zongen vorige zomer ‘Mia’ mee uit volle borst en doen dit nu nog meer en harder dan toen!
  Blij dat ik Luc vorige zomer nog op Boerenrock mocht bewonderen!
  We gaan je missen man!!Sterkte aan iedereen!

 • hebbelynck says:

  U was zoals de gewone man; bescheiden en toch grootse dingen gedaan .aan allen mijn medeleven die meevoelen.

 • vanessa says:

  Ooit kwam je ons laatstejaars te Sint Lucas samen met je zoontje een duwtje in de rug geven. Nu 10 jaar later ben je niet meer onder ons. We zullen je warme hart en speciale stem nooit vergeten. Veel sterkte aan iedereen die je kende…

 • jan keersmaekers says:

  Luc gij zijt nen echte. En die zo zijn er al zo weinig. Ik had je graag 100 jaar zien worden.

 • gijs says:

  Het was in juli 1990 dat Jan Doppen en ik over de Gentse Feesten struinden op zoek naar prettige, originele bands voor het jaarlijkse Keifestival in Lichtenvoorde (Oost-Nederland) van dat jaar, de vijfde editie. We hadden de Dinky Toys gecontracteerd, een groep die later ook beroemd zou worden. We keken ’s nachts om een uur of 2 nog naar een optreden op het plein bij de Sint Jacobskerk en wilden om een uur of half 4 ons hotelletje opzoeken. Maar op de naburige Vlasmarkt hoorden we vanuit een kroeg nog live muziek. Wij naar binnen en een trap af. In de kelder speelde een drietal freakige vlamingen Nederlandstalige liedjes. Hard, simpel, punkig, bijzonder, goed. Bij de eerste de beste pauze gingen we op zanger Luc de Vos af en contracteerden het trio voor 250 gulden. Gorky was hun naam. Ze hadden nog nooit in NL gespeeld, sterker nog, ze hadden eigenlijk nauwelijks buiten Gent gespeeld. Ze zouden een busje moeten huren, maar wilden graag komen, zeiden ze.
  We planden ze op die 27ste oktober van 1990 om 11 uur ’s avonds in een bar aan de Dijkstraat, schuin t/o de bieb. Ik ben de naam kwijt. Om 10 uur kwam er telefoon. Ze stonden met een kapotte bus bij Tilburg. Ik zei: bel de wegenwacht. We zetten het programma om voor jullie. Om half één ’s nachts begonnen ze te spelen. Ik heb er drie kwartier ademloos naar staan te kijken/luisteren. Gorky met zanger Luc. Een jaar later waren ze beroemd in heel België met hun prachtige, eigenzinnige vlaamstalige rock.Hun eerste album stond vol met hits. Het Keifestival had echter de NL’se primeur al gehad.
  Luc zal zijn unieke songs nooit meer zingen. 52 jaar was hij pas. Het spookt al een paar dagen door mijn hoofd. Veel te jong is deze creatieve Gentenaar naar het hiernamaals vertrokken. Dat het Nederlandse tv-programma DWDD er uitgebreid aandacht aan besteedde, was heel mooi.
  R.I.P.

 • Erik De Bruyne says:

  Opgroeien op de golven van je muziek, 25 jaar lang…het licht gezien. Nu is het licht gedoofd, onverwachts ….en trok duizenden in duisternis , stil verdriet.
  Telkens we naar de sterren kijken, horen we je teksten en muziek . En zien we het licht, dat onze harten weer verwarmt. En weer een glimlach op onze gezichten schildert.
  Bedankt Luc.

 • Liliane Bogaert says:

  Heel jammer, Luc heeft bewezen dat muziek in onze eigen taal
  kei goed kan zijn, groot verlies voor de muziekwereld maar ook als mens al heb ik hem niet persoonlijk gekend!
  Veel sterkte voor zijn familie en vrienden bij dit plotse overlijden.

 • Kristin says:

  Beste Luc,
  Het was echt schrikken toen ik het tijdens het werk hoorde dat je overleden was,men eerste reactie was dat het niet waar kon zijn,maar toch…Een mens wordt er eventjes stil van.Voor mij zal jij altijd blijven bestaan.
  Sterkte gewenst aan je nabestaanden en je omgeving.

 • Ine Rossey says:

  Wie raapt mij nu van straat, Luc? – 23 april 2010

  De les muziekdidactiek was eerder afgelopen, de zon scheen en het weekend stond voor de deur. Wat wil een mens nog meer?

  Vrolijk kwebbelend fietste ik met m’n vriendinnen richting het Zuid. Op het moment dat we de Hoogpoort inreden, meende ik iemand te herkennen op het zo goed als verlaten terrasje in het begin van de straat. Ik gluurde nogmaals, en ja hoor… Niemand minder dan Luc De Vos zat op zijn gemak een koffietje te drinken in de zon. Hij is uiteindelijk ook maar een mens.
  “KIJK, LUC DE VOS ZIT DAAR!”, riep ik m’n vriendinnen toe, m’n stemvolume verre van diplomatisch.
  Met grote ogen gaapte ik hem aan, toen wellicht de eerste BV die ik in m’n leven zag.
  Wat ik dan weer niet zag, was de goot waar ik ondertussen ingereden was.

  (Inderdaad. Je raadt het al.)

  Voor ik het wist, smakte ik onzacht tegen de grond.
  De muzikale gedachten van Luc hadden misschien mijn subtiele geroep naar de achtergrond verdrongen, maar mijn niet bepaald elegante valpartij trok in elk geval zijn aandacht.
  In 3 tellen stond hij naast me en hielp me overeind. “Gaat het, meisje?”
  Met een bezorgde blik in zijn ogen keek hij me aan.
  Ik slikte m’n tranen in en met een knalrood hoofd stamelde ik wel 10 bedankjes.
  Een handtekening heb ik toen maar niet gevraagd.

  Meneer De Vos, u zal gemist worden.
  Al was het maar om me op te rapen wanneer ik val.

 • J.P. says:

  Lolbroek,Uitnodigend,Charimatisch

  Doordouwer, Empathisch, Vrolijk, Ontwapenend,..Stilte…

  Tot ooit, mooie mens.

 • Annie says:

  Beste luc,dank voor al die mooie jaren dat je ons onvergetelijke muziek nalaat!
  STERKTE AAN DE FAMILIE

 • Rolanda Fontaine says:

  Beste familieleden,

  Innige deelneming in rouw en gebeden met het plotse overlijden van Luc De Vos. Nog veel moed en sterkte voor de moeilijke periode di volgt.
  Rolanda Fontaine

 • myriam says:

  Kan nog steeds niet geloven dat je der niet meer bent!! Heb je wel niet persoonlijk gekend,maar toch lijkt het zo. Heb het gevoel dat ik een goede vriend kwijt ben! Dit was omdat je zo puur was,alles wat je zei of deed,kwam recht uit je hart!! Slaap zacht,mijn vriend xxx
  Veel steun aan familie en vrienden.

 • Eva says:

  Vos, ik kan het nog steeds niet goed geloven.

 • Saskia says:

  Lieve Luc

  Ik hoopte je ooit te kunnen bewonderen op het podium, helaas zal ik dit nu nooit meer kunnen meemaken en blijft dit een eeuwige droom. Je muziek vind ik steeds inspirerend en kon er blijven naar luisteren. Bedankt voor die fantastische muziek!!! Maar je blijft in mijn hart steeds bestaan !!! Laat nu maar zien wat rock en roll is hierboven en maak daar nu maar dikke ambiance !!!

  Lieve Luc, Ik kende u niet persoonlijk maar je bent een toffe pé en ik zal u zeker missen.
  Later zal ik aan mijn kinderen uw muziek zeker laten horen want een legende ben je zeker en je mag nooit vergeten worden.

  Rust zacht, sterren komen, sterren gaan maar jij Luc, jij blijft bestaan ! x

 • Roland says:

  Ik kreeg er rillingen van…..weer een prachtmens die er niet meer is.
  Ik zal jou missen!!!!

 • Elke Smits says:

  Vaarwel Luc ! We zullen je nooit vergeten.

 • Deryckere Marceau says:

  Beste Luc bedankt voor uw mooie en aangrijpende teksten ,
  sterkte aan de familie en de vrienden .

 • Vervaet Alain says:

  Beste luc we zullen je missen ,je had een stem uit de duizend ze mochten nog niet zeggen wie je was je kon direct zeggen dat is Luc dat tembere had niemand mij rest alleen maar te zeggen Rust nu maar zacht we zullen aan je blijven denken

 • van oosterwijck griet says:

  Het was ongelofelijk als wij het nieuws vernamen van het plotse overlijden van Luc de vos.Hele fijne liedjes dat die man maakte,en uit het leven gegrepen,zo mooie waren zijn songteksten!!!We zullen je missen!.Heel veel sterkte aan de familie gewenst.

 • anja says:

  Bedankt Luc voor de mooie liedjes die je bracht. ik vind het een eer om mijn naam in 1 van jouw liedjes te hebben staan. je bent veel te vroeg van ons gegaan maar des ondanks blijven jouw liedjes in ons hart. rust zacht. we zullen je missen. veel sterkte aan de familie.

 • Frank van zijpe says:

  verdomme luc waarom jii ,jii die altijd goedslach door het leven ging altijd tijd voor een praatje bedankt voor de mooie jaren zal je missen .

 • FEMKE SCHEPENS says:

  luckske we gaan u missen. Ik en mijn vriend gingen elke keer naar het concert gaan kijken tijdens de gentse feesten. Je bent veel te vroeg van ons geen gegaan. veel sterkte aan de familie. We konden het niet geloven toen we het hoorden. Femke en steven.

 • ben verlinden says:

  Mooie nummers laat je achter en ik zal jouw “gewoon” nooit vergeten…, dankuwel ! R.I.P.

 • Guy Robberecht says:

  Luc, een jeugdheld is van ons heengegaan maar blijft verderleven in zijn muziek. We zullen je nooit vergeten en bedankt voor de mooie momenten die je ons gegeven hebt. Veel sterkte aan uw naaste familie en vrienden.

 • Iris says:

  Ik stond in de frituur te wachten om mijn bestelling door te geven toen mijn aandacht werd getrokken door de beelden van Luc op het podium die ze op het nieuws lieten zien. De wereld kwam even stil te staan toen ik besefte dat je heen gegaan was. België heeft een icoon verloren. Je was een grote mens, Luc. Het zal lang duren voordat de leegte die je achterlaat zal gevuld zijn en je muziek is het mooiste geschenk dat je achterlaat.

 • Dieter H says:

  Elk afscheid is het begin van veel mooie herinneringen, zeggen ze. Maar die waren er sowieso hoor Vos, daarvoor moest je het nu nog niet afbollen verdorie. Zoals toen ik, een wat grijze muis van een tiener, in mijn eentje naar de Sint-Pietersnieuwstraat, in het grote Gent, trok. Om jou wat nieuwe nummers van de zoveelste aankomende nieuwe plaat – die ik naast alle andere ging koesteren – te horen in try-out spelen. “Of het een beetje goed was”, vroeg je, toen je achteraf aan de toog, naast mij een pintje bestelde. Geweldig vond ik het, natuurlijk, fan van het eerste uur. En nu dus ook van het laatste uur. Alhoewel, Vos, dat is nu eens het verschil tussen jou en een ‘gewone’ sterveling: jij laat uren van luisterplezier na. Een verschil dat je zelf gemaakt hebt. Voor veel mensen. Waarvoor nen dikke merci. Maar dat had ik al gezegd hé, toen, aan den toog. Niettemin, nog nen keer: merci hé gast.

 • raf says:

  bedankt voor de vele mooie nummers

 • sylvia says:

  we zullen je enorm misse, en ik zal steeds je toffe nummers beluistere
  er is weer een ster bij boven in de hemel een bezondere ster
  het ga je goed daar boven
  innige deelneming aan zijn vrouw en zoon

 • Gregory Logie says:

  R.i.P. Vos. Zo gewoon en toch zo speciaal.

 • Geert says:

  Het eerste singeltje dat ik heb gekocht moet rond 1992 geweest zijn, ja hoor, omwille van die geniale B-kant ‘Mia’ wat je toen al onsterfelijk maakte. De laatste plaat heb ik nog niet lang geleden gekocht: ‘research & development’ (vinyl-versie). Ik weet niet hoeveel keren ik je (jullie) heb zien optreden, keer op keer de moeite, wellicht door je steeds warme charisma, je oprechte teksten en de heerlijke ‘rock ‘n’ roll’ waarmee dat alles mooi verpakt was.
  Je hebt ons (te) vroeg verlaten want we denken dat je nog zoveel wou zingen, zeggen en vertellen, we zullen dat nu moeten missen. We nemen dus abrupt, maar zeer dankbaar, genoegen met wat je achterliet, dat is samen niet weinig en het zal gekoesterd worden, je bent nooit helemaal dood voor de laatste je vergeten is. Dat zal dus nog even duren! Dank u dat je er was, we hebben ons geamuseerd, we hebben gefeest, we zijn evengoed ontroerd geweest door sommige teksten en andere teksten hebben ons aan het denken gezet. Hoe het verder moet met Gorki, weet nu wellicht niemand … net voor het jubileumjaar waar vele fans (en jullie) naar uitkeken.
  We missen je!
  Sterkte aan je familie, het Gorki-team en andere intimi.

 • Ann says:

  Zoals zovelen was ik met verstomming geslagen toen ik het nieuws hoorde… Dit moest een vergissing zijn! Wat zei die van de radio nu!? Jammer genoeg bleek het niet zo te zijn…

  Luc, ik ben ervan overtuigd dat je door je muziek zal blijven verder leven, nu misschien nog meer dan toen je er wel nog was. Want geloof me: je platen worden grijs gedraaid! Maar voor je familie en vrienden, je vrouw en je zoon zal het verlies blijven, elke dag opnieuw, ook nadat de aandacht minder wordt. Ik wens ze dan ook bijzonder veel sterkte!

  Luc, het ga je goed! Geef er ginder een lap op boven, de sfeer zal er al direct een stuk beter zijn!

 • dirk says:

  dank u

 • Hilde Van Acker says:

  Beste naaste familie en vrienden,

  In juli 1999 werd “Mia” life gebracht door een bende jeugd in een verre uithoek van Ierland.Sober, met 1 gitaar en een sfeer van samenhorigheid werd het liedje uit volle borst gezongen in een living met de micro voor onze neus en rechtstreeks uitgezonden op een regionale radiozender.Het is me altijd bijgebleven.
  Oprechte steun en deelneming met het verlies van jullie geliefde.

  Hilde Van Acker

 • Kim Vereyken says:

  Liefste Luc

  je was gewoon een eenvoudige gast zonder kapsones. Een paar jaar geleden heb ik het geluk gehad jou eens op een andere manier te leren kennen op een concert in wervik. Ik zal dit nooit vergeten. Mijn favoriet liedje “Ik kan nooit meer naar huis” klinkt nu als “ik kom nooit meer naar huis” Ga je verdomd heel hard missen.

  Sterkte aan gans je familie, je vrienden en JOUW talrijke fans. Slaap nu maar zacht, rust in vrede

 • Marc Vromans says:

  Dag Luc,

  Dank voor al het moois dat je ons gegeven hebt!

  Heel veel sterkte aan je familie, vrienden en de natuurlijk de band!

 • Sofie says:

  Ik zag je ooit te gast bij de Laatste Show in de rode sofa zitten naast Bart De Wever. Het was duidelijk wie de wijze van jullie twee was. Liefs, rust zacht. x

 • pittevils martine says:

  Rust zacht ‘luc .je was en blijft mijn lievelingszanger’en een leeftijdsgenoot van 1962’veel te jong om afscheid te nemen…sterren komen ‘ sterren gaan ‘maar jou muziek blijft voor altijd bestaan …

 • Katrien Eloot says:

  Beste Luc,
  nu heb jij het licht gezien…
  het beste daarboven…
  je muziek zal nooit vergaan.
  Een diep triest gevoel…

  Veel sterkte aan je familie.

  Katrien

 • Rombaut says:

  Groot verlies van een lieve man en groot zanger. We gaan je missen,man. Veel sterkte aan de familie en zijn bandleden.
  Rust in vrede,Luc.

 • Anja says:

  Goh Luc, ik heb hier geen woorden voor. Waarom juist jij, zo jong! Jou muziek, daar werd een mens vrolijk van. Vooral jou liedje ‘Anja’, mijn liedje was dat. Ik ga jou missen!!

 • nele-fredy claes dierickx says:

  Afscheid nemen
  is met zachte vingers
  wat voorbij is
  dichtdoen
  en verpakken
  in de goede gedachten
  ter herinnering
  We zullen je missen

 • Jeroen Malfait says:

  Beste Luc, je hebt mij veel doen laten lachen als je op TV kwam. Ik zie je nog altijd zitten in die rok die je aanhad tijdens ‘De slimste mens ter wereld’ enkele weken geleden. Het is jammer dat je zo vroeg bent heengegaan van ons. Maar jou muziek en humor zullen mij voor altijd bijblijven. Het ga je goed Luc. Rust in vrede, en als ik jou tegenkom in het volgende leven, zing dan nog eens Mia voor mij. Tot dan Luc.

 • Wolfgang Latte says:

  Luc… het is niet te geloven dat je er niet meer bent,mijn herinneringen gaan vast naar dat prachtig optreden van Gorky,op de grote mart in Sint-Niklaas…was genieten van begin tot einde…Als ik je muziek hoor,zal je voor mij,voor altijd blijven bestaan…rust zacht…mijn medeleven aan je familie…

 • mauyrice steurbaut says:

  Luc,
  52jaar lang was uw leven een groot feest,
  tot iemand beslist, het is genoeg geweest,
  vanaf nu moet jij waken tussen de geesten,
  over goede Gentse feesten.
  Gent heeft nu het licht gezien,
  kunnen wij nu nog dromen.
  Veel steun voor uw familie

 • Erna De Ruyver says:

  Beste Luc,
  ik zag je af en toe in de Gentse straten en hoorde je vaak op de radio. Alhoewel ik je niet persoonlijk kende, huilde ik na het onwaarschijnlijke nieuws, zo raar…
  Bedankt voor de mooie liedjes en bedankt dat je zo’n fijne, warme mens was. We blijven aan je denken.
  Veel sterkte aan de familie.

 • Luc De Wever says:

  Zonder…

  Sterkte aan de familie en vrienden

 • Jeroen says:

  Hij leek me een heerlijk complex persoon, een pracht van een muzikant en schrijver. De wereld heeft een beetje glans verloren.

  Sterkte aan familie en vrienden.

 • pittevils martine says:

  Rust zacht luc ‘ je was en blijft mijn favoriete zanger en een leeftijdsgenoot van 1962 , veel te jong om afscheid te nemen .
  sterren komen , sterren gaan maar jou muziek blijft voor altijd bestaan …
  veel sterkte voor zijn familie en vrienden .

 • Carine says:

  Het overlijden van Luc heeft mij diep getroffen, zoals zovelen. Maar in de vele mooie herinneringen zal hij blijven voortleven. Mijn oprecht medeleven aan de familie en naasten. RIP Luc.

 • Ellen Van Wonterghem says:

  Beste familie van Luc,

  Ik weet wat het is om iemand zo jong te moeten verliezen.
  Mijn vader is vorige jaar aan hetzelfde overlede, op 51 jaar.
  Daar sta je dan, vol ongeloof, je had nog zoveel willen zeggen en doen.
  Vergeet vooral niet wie hij was en wat hij voor jullie betekende en omgekeerd.
  Mijn oprechte deelneming aan jullie allen in deze moeilijke tijden.

  Ellen Van Wonterghem

 • Dominique says:

  Veel sterkte aan de familie in deze komende periode.
  Wij zullen Luc nooit vergeten. Hij was een fantastisch persoon.

 • Franky en Vanessa says:

  Lieve Luc,

  Veel te vroeg heb je ons verlaten.
  Maar voor ons zal je altijd blijven bestaan.

  Veel sterkte aan de familie,vrienden en de GORKI band.

 • filiep de jongh says:

  Luc,
  Je was een grote ster in de muziekwereld.
  We gaan je missen maar jouw muziek zullen we des te meer met plezier blijven aanhoren.
  Oprechte deelneming aan de familie

 • fred dm says:

  luc
  voor mij ben jij de Neill Young of de Bob Dylan van de lage landen.mocht jij in amerika zijn geboren met je gaven dan was je wereld beroemd!!
  we gaan je missen hier beneden.ik denk dat je zelf nooit hebt beseft welke impact jou heengaan hier teweeg zou brengen,ik denk dat je zou verschieten en weten dat je ook onzichtbaar geliefd bent
  het is veel te vroeg ,je had ons nog zoveel te vertellen,te laten zien ,we gaan je missen…
  dag luc,het ga je goed hierboven

 • ingrid says:

  Rust zacht , veel te jong en veel te vroeg , maar jou muziek is van alle tijden en zal ook altijd blijven bestaan . Sterkte aan de familie .

 • Lieve says:

  Lieve mijnheer De Vos,

  ‘Dankje’ voor je prachtige muziek, voor de mens die je was. Bènt, want we houden je in ere.

  Dankje

 • willy maes says:

  Innige deelneming aan de getroffen familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke periode.

 • Nadia says:

  Heb er geen woorden voor, veel te vroeg ben je van ons heengegaan.

  Heel veel sterkte voor je familie,vrienden en al wie je lief had.

  Rust zacht Luc.

 • De Jaeger Mia says:

  Dank voor wie je was en bent geweest. Oprecht medeleven en sterkte aan de familie en allen die hem genegen waren

 • Monique Matthys says:

  Lieve Luc,
  Gent is niet meer dezelfde stad nu jij er niet meer rondloopt.
  Alhoewel ik je nooit persoonlijk heb ontmoet voelt het alsof ik een dierbare vriend ben verloren.
  Ik wens al je dierbaren en vrienden heel veel sterkte.
  Monique

 • Harry Rademaker says:

  Nederland huilt toch ook wel een beetje mee!
  Er zijn veel mensen die van de liedjes van Luc en Gorki hielden.

  Vlieg mooi weg!

  Harry, Utrecht

 • Peter Bruynnel says:

  Leer ze hierboven maar eens hoe goeie vlaamse rock klinkt, lieve kleine piranha. Rest in peace.

 • De Jaeger Mia says:

  Dank voor wie je was en bent geweest. Oprecht medeleven en sterkte voor de familie en allen die hem genegen waren. Mia

 • Patrick Engels says:

  Luc,
  “Aan de rand van de beschaving”, in ons kleine Wippelgem, groeiden we op.
  Ik had toen nooit kunnen vermoeden dat je me jaren later zo diep zou kunnen raken met je muziek en teksten.
  En nog minder had ik verwacht dat je me zo aan de grond zou nagelen door je plotse, véél te vroege overlijden.
  Rust in vrede, kerel.
  Veel sterkte aan de familie.
  Patrick Engels en familie

 • De Jaeger Mia says:

  Dank voor wie je was en bent geweest. Oprecht medeleven en sterkte aan de familie en allen die hem genegen waren. Mia

 • Caroline Van Hecke says:

  Voor allen die Luc genegen waren, speciaal voor echtgenote, zoon en familie,
  Op zaterdagavond bij het avondeten vernamen we het droevige nieuws, onze Bordeaux-Dog was er de beste mee want onze honger was plots over. Waarom jij ? Waarom zo vroeg terwijl er zoveel chronische zieken zouden willen gaan maar hier dagelijks moeten afzien. Ik hoop voor jou dat je in een betere, liefdevollere wereld bent, STERREN KOMEN, STERREN GAAN MAAR JIJ BENT NU EEN STER DIE VOOR EEUWIG BLIJFT BESTAAN, WE ZULLEN JE MISSEN, VOOR ALTIJD ♥️♥️

 • Rietje Van Gastel says:

  Luc,

  Ik zag je voor ’t laatst in de Slimste Mens, je eigen ongecompliceerde zelf zijn. Onwezenlijk gevoel dat je er nu ineens niet meer bent. Stel het goed daar aan de overkant. Heel veel sterkte aan je familie, je vele vrienden en je collega’s van Gorki.
  Veel liefs, rust zacht

 • Katie Van de Kerckhove says:

  Dag Luc, ik vond je altijd een ” eenvoudige” “down to earth” kei-leuke gast, zo een gast, je kon onze buurman zijn. Zo gewoon, zo spontaan,met een leuke soort van humor,en met de portie brains die je zeker had.Je hebt tijdloze hits gemaakt, songs met zéér zéér goede teksten.Je eenvoud sierde jouw, en dat was zeker één van jouw puzzelstukken die je zo succesvol maakten en dit bij bijna elke man in de straat, jong en oud.Man toch…wat jammer… ik ga je echt missen, ikzelf ben van Evergem, en was toch altijd fier dat jij “van in mijne omtrek kwam…” Bedankt om wie u was, ik schrijf u omdat u het verdient,

 • Benny says:

  veel te vroeg , veel te jong maar toch veel betekend.

  sterkte aan al wie je lief had.

 • Nancy says:

  Aan naasten en familie,

  Er is zo een mooi persoon aan ons verloren gegaan in alle opzichten.
  Laat u hemelse stem maar horen waar je nu bent.

  Sterkte.

 • vanderschueren jackie says:

  Jackie
  JAMMER DAT JE ONS NU AL VERLAAT lUC JE HAD ONS NOG ZOVEEL TE BIEDEN ,WAT ZAL HET STIL ZIJN OP DE GENTSE FEESTEN ZONDER JOU VOLGEND JAAR EN DAARNA ,
  TOCH BEDANKT VOOR AL HET MOOIE WAT JE ONS ACHTERLAAT.

  HIJ LEEFT !

 • rené says:

  Veel sterkte aan de groep en vooral aan zijn naaste familieleden.

 • rolanda fontaine says:

  Beste familieleden,

  Innige deelneming met het overlijden van Luc De Vos.
  Nog veel moed en sterkte voor de moeilijke periode die volgt.
  Het is jammer dat een goed muziektalent plots is overleden.

  Vanwege,
  Rolanda Fontaine

 • Filip & Nadine says:

  Een persoon waar Gent fier op was,
  Muziek die steeds bleef nazinderen,
  Nu allemaal herinnering,
  Vergeten doen we nooit.

  Sterkte voor vrouw en zoon.

 • vanderschueren jackie says:

  JAMMER DAT JE ONS NU AL VERLAAT LUC JE HAD ONS NOG ZOVEEL TE BIEDEN ,WAT ZAL HET STIL ZIJN OP DE GENTSE FEESTEN ZONDER JOU VOLGEND JAAR EN DAARNA ,
  TOCH BEDANKT VOOR AL HET MOOIE WAT JE ONS ACHTERLAAT.

  HIJ LEEFT !

 • fabienne en dieter says:

  LUC bedankt voor die mooie jaren vol muziek ik zal altijd blijven luisteren naar je muziek rust nu maar uit aan de overkant slaapzucht adieu tot ooit eens en veel moed en sterkte aan de familie en de band gorki

 • Peter says:

  Luc

  Ik weet eigenlijk niet goed wat schrijven , ben nog steeds in shock na het nieuws van zaterdag .
  Als jij op tv was , kwam er bij ons een glimlach op ons gezicht , jij was een heel doodgewone jongen maar je had iets wat je sierde je kon de mensen door enkele kleine dingen aan het lachen brengen .Nu je er niet meer bent zal er in vele huiskamers minder gelachen worden ben ik zeker van .Zoals je zelf zong sterren komen en sterren gaan maar jij blijft in gedachte zeker bestaan het beste daar boven .

  Peter

 • Tom Smet says:

  Liefste Luc,
  Lieve kleine Piranha was ons kotlied tijdens mijn studies in Gent. Ook ‘Mia’ en ‘Soms vraagt en mens zich af’ bezorgen mij telkens weer het nodige jeugdsentiment. Met jouw heengaan is dit hoofdstuk uit mijn leven weer een beetje meer afgesloten, een stukje jeugd is gestorven…
  Bedankt voor al het mooie wat je ons nagelaten hebt. Veel sterkte aan jouw familie en vrienden.

 • Willy oelbrandt says:

  Beste familie van Luc,

  Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke dagen,
  Als troost luisteren wij veel naar de prachtige muziek van Luc
  Rust zacht lieve teddybeer ….

 • Hufkend david says:

  Veel sterkte aan de nabestaanden,
  Mijn zoontje van 9 jaar was gek op de muziek van Gorki , in augustus 2014 zijn we nog komen kijken @ swinging Hulsen , beste Luc jij was echt een toptalent.
  Dit is geen vaarwel , maar tot ziens.

 • freddy.van.der.weken says:

  Freddy van der Weken

  Ben ook al meer dan 50jaar muzikant en langs deze weg wel ik oprecht mijn medeleven betuigen.

 • Vandenberghe Amber (9 jaar) says:

  Voor Luc De Vos en zijn familie
  Ook al ben ik maar negen,
  ik zou heel de wereld een dikke knuffel willen geven.
  Door wat er is gebeurd,
  wordt er getreurd.
  Hebben we veel verdriet.
  Maar we hebben Mia zijn mooiste lied.
  Nu is de hemel grijs en grauw.
  Maar later wordt ie weer hemelsblauw.
  Iedereen die hem kent
  vindt hem een fantastisch man,een echte vent.

  Groetjes en veel strekte
  Amber Vandenberghe

 • Viviane Huygens says:

  Zoals de Kleine Beer de poolster laat fonkelen in het donker, zal deze Grote Beer een eeuwig schitterend licht uitstralen.

 • Thielemans Arlette says:

  Beste Gentse Rocker Luc…
  Ik ken je niet persoonlijk maar kwam je wel al eens tegen in Gent…..en door jouw plotse heengaan
  Ben ik diep bedroefd…want ik vind jou de max! Van de eerste keer dat we je hoorden zingen of bezig zagen….wel dan ben je verslaafd aan Luc De Vos. Ja zo iemand was Is En zal hij altijd blijven! Luc NOOIT zullen we jou vergeten en jouw songs zullen we blijven beluisteren.
  Luc, jij bent uniek en we zullen je altijd blijven herkennen in de sterren aan de hemel…..
  Gans Gent en iedereen die jou koesterd……zal je eeuwig missen!
  Luc De Vos…..Gorki……je zit in mijn hart.

  VEEL STERKTE AAN GANS DE FAMILIE….vooral aan zijn vrouw en zoon!
  Onze Innige Deelneming xxx

 • Lonzana Noemi says:

  We wensen de familie en de vrienden van Luc De Vos heel veel sterkte toe en nog een hele gelukkige verjaardag aan zijn zoontje Bruno.

  Noemi

 • Monique en Jan De Vos says:

  Luc ,
  Wij zijn ook vosjes, gans de familie en wij weten zeker, waar je ook bent,maak er nog het beste van. hier op deze wereld was je een WIJZE GENTENAAR, de wijste van al in ons Gent.
  Wij leven mee met je gezin en je familie.
  Zeker tot later !!!!!!!
  Jan , Monique, Kim, Tom en Lowieke De Vos

 • annie says:

  Veel te vroeg ging je van ons heen, je had nog zoveel plannen en goeie liedjesteksten voor ons in petto, ik zal je missen lieve luc, veel moed en sterkte voor familie en vrienden ….

 • John Huygen says:

  Sterren komen, sterren gaan. Vanaf nu schittert er weer een mooie ster meer aan onze sterrenhemel.
  Vaar….wél Luc.

  John Huygen

 • Paul Van Looy says:

  Toen ik zaterdag avond jankend door het vensterraam stond te kijken dacht ik bij mezelf…
  Ik ga dieje f….ng Elvis vergeten !!
  Het is Vossyboy die voormij voor eeuwig blijft bestaan !!
  Jou oorlog is nu voorbij vent, de schapen zijn geteld. Nee jij hoeft niet meer te janken !
  Het gaat je goed daar aan de overkant !!
  Rust maar lekker uit.
  Maar wij…wij moeten nog even door, zonder jou, waarschijnlijk op het verkeerde spoor.

  Ge zijt hier veel te vroeg vertrokken e manneke… we gaan je heel erg missen !!
  Gelukkig blijft je muziek voor altijd bij ons.

  Veel sterkte aan de hele familie en de bandleden.

  Vaarwel kleine piranha.

  Polleke

 • freddy.van.der.weken says:

  Freddy van der weken

  ben ook al meer dan 50 jaar muzikant en langs deze weg wel ik mij oprecht deelneming betuigen.

 • Kurt Notte says:

  Het bestuur, medewerkers en alle speelsters van damesvolleybalclub VDK Gent, willen langs deze weg hun innigste blijk van medeleven betuigen aan familie, vrienden en kennissen van Luc.
  Als eerbetoon zal voor de wedstrijd van zaterdag aanstaande ook bij ons Mia weerklinken.
  Veel sterkte in deze droevige periode

 • Maarten Pieters says:

  Jij hebt mijn donkere stille gangen verlicht als ik het moeilijk had, niet alleen Elvis blijft bestaan maar ook jij, niemand zal jou sympathieke uitstraling vergeten.
  Het ga je goed ik hoop dat je niet hebt afgezien en dat jij vraagt of ik nog kan dromen. sterkte aan je vrouwtje, je zoon je familie, vrienden en de leden van de band.
  Sterren komen sterren gaan alleen Vossieboy blijft bestaan

 • Charlotte Croene says:

  Beste man van het volk,
  Heel België zal je blijven missen, je bent een icoon! Je kroop onder iedereen zijn vel, ook al heb ik je nooit ontmoet, toch heb ik een beetje het gevoel dat je een vriend bent. Je muziek en vooral je teksten zijn legendarisch. Weinig artiesten doen dit je na! Mia had een heel speciale betekenis voor mij, niet omdat het je bekendste nummer was. Maar het was het lievelingsnummer van een overleden vriendin. Ik zal Mia nog meer dan ooit luidkeels meezingen, ter herinnering aan jou en aan Sarah. En uiteraard ook je andere nummers die ook top zijn! Het ga je goed! En aan je vrouw en zoon: dit moet vreselijk zijn voor jullie, mijn innige deelneming! Ik hoop dat zijn muziek en de herinneringen jullie een hart onder de riem steken! En het besef dat België Luc nooit zal vergeten!

 • mangelinckx isabelle says:

  sterren komen, sterren gaan maar alleen jij blijft bestaan in ons hart
  veel moed en sterkte aan familie en vrienden

 • Vanspauwen L says:

  De meest aangename,en de Grootste in eenvoud.´N heerlijk mens is ons ontgaan.

 • Verschaete Sofie says:

  ik ken Luc niet persoonlijk, toch wilt dit niet zeggen dat dit geen grote schok is. Al die jaren hebben niet alleen zijn muziek, stem en teksten ons diep geraakt,maar ook zijn warme,gevoelige persoonlijkheid,zijn échtheid…
  Zijn heengaan is moeilijk te vatten:veel te jong,te snel,te plots!We staan weer ééns stil bij de essentie van het leven,zoals Luc,denk ik,altijd probberde te doen!Heel veel sterkte aan familie en vrienden maar in het bijzonder aan zijn zoon Bruno die nu zonder vader verder moet!

 • Seynaeve-Vankeirsbilck says:

  Dag Luc,

  Het gaat je goed daar aan de overkant heel veel sterkte aan je familie en vrienden ze zullen je heel hard missen véél te vroeg ben je moeten gaan. Bedankt voor de mooie muziek die je ons hebt nagelaten…

 • Maarten D'hondt says:

  Een man van het volk is heengegaan, maar zijn legende zal blijven bestaan.
  Een groot verlies voor heel België.

 • Vincent Christiaens says:

  Luc, als tiener groeide ik op met jouw muziek. In jouw teksten vond ik de melancholie terug die gepaard gaat met die lastige tienerjaren.
  Maar terzelfdertijd vond ik in je sobere en uitgekiende teksten een joie de vivre die mij er altijd bovenop trok.

  Je muziek bleef ‘plakken’. Ik ben er zeker van dat menig student (en latere werkmens) van mijn generatie zich kon identificeren met talloze nummers.
  En hoe toepasselijk alles wel niet was:
  “Soms vraagt een mens zich af hoe we’t in godsnaam overleven, de nacht vol boze dromen en de wekker om halfzeven…”

  Ik nam het als vanzelfsprekend aan dat we nog tientallen jaren van jou en je nieuwe nummers zouden kunnen genieten, meegroeien met de tijd.
  Dat bleek evenwel een illusie te zijn. En wat voor een schok ging daarmee gepaard!

  “Spaar jezelf voor de laatste ronde”. Je hebt het helaas niet meer kunnen meemaken.

  Luc, jij Grote Wijze Beer, het ga je goed!

 • Claude Platel says:

  Ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent,Vossie.Ik kende je niet persoonlijk maar je was een fantastisch performer,entertainer,rocker en bovenal een mooie mens met het hart op de juiste plaats.We zullen je missen.

 • Familie Heyse says:

  Sterker dan de dood zijn de mooie herinneringen die blijven.
  Christelijke deelneming en sterkte aan allen die jou lief hadden.
  Rust in vrede.

 • jo en brigitte says:

  Beste familie en vrienden,plots staat de wereld stil bij het horen dat luc de vos er niet meer is,koude rillingen in het mistige gent,het was nen toffe jullie geliefde,veel sterkte in deze moeilijke dagen,onze oprechte deelneming

 • ina says:

  Vergeet de vraag “Waar was u toen de torens op 9/11 tegen de grond gingen?”. De nieuwe vraag wordt: “Waar was u toen u hoorde dat Luc De Vos zijn laatste adem had uitgeblazen?”. In mijn geval: net thuis van een huwelijksfeest toen de telefoon ging en oma vertelde dat Luc De Vos, met wie ik de eer heb gehad kort samen te werken voor een schrijfproject “Cirkulerend in Gent”, overleden was. Daarna: aan de grond genageld en dan de tranen. En spijt dat ik er hoogzwanger niet meer geraakt ben op het optreden op de Gentse Feesten. En verdriet voor zijn familie en vrienden. Voor eeuwig: “the day the Gentse Feesten died”.

 • Leon Schnitzler says:

  Drie cd’s heb ik van Gorki. Verschillende malen heb ik gedacht: als Gorki nou eens een beetje in de buurt speelt dan ga ik naar hun show. Het is er nooit van gekomen en daar heb ik verschrikkelijk spijt van. Luc er wacht jou een mooi afscheid in Gent. RIP.

 • Peter says:

  Veel sterkte aan gans de fzmilie; in het bijzonder aan zijn vrouw Sandra en zoon Bruno!

  Innige deelneming

 • Bernard Paesen says:

  Het is altijd te vroeg….
  Het is altijd moeilijk….
  Het is altijd hard…
  Maar er is altijd troost….
  In muziek, in teksten,…
  Enige wat ik nog kan doen voor jou Luc,
  is jou bedanken voor alles.
  Sterkte aan de familie en vrienden.

 • greet teunen says:

  RESPECT, voor wie je was, wat je deed en niet deed, en voor wat je betekende. Een dijk van een vent was je.

 • Dimitri Brosens says:

  Ik schreef dit ook op mij facebook;

  Facebook vraagt mij, what ’s on your mind? Wel, Vos dat bent gij, al drie dagen in feite. Vrijdag zat ik met door een of andere onverklaarbare reden met “ooit was ik een soldaat” in mijn kop. k heb het zelfs hardop proberen te zingen.. gek… Wat zit er nog in mijn kop, wel ik was in het circus gisterenavond, t was de max. Lang niet geweten dat een circus zo cool kon zijn, acrobaten en al… en pony’s en paarden en zelfs papegaaien die konden rolschaatsen. cool man… Toen we terug kwamen zei Ilse me dat Luc De Vos was dood was, wablieft? Luc De Vos dood, nee, da kan niet.. Ik dacht ff dat ik het verkeerd had verstaan, dat gebeurd wel meer. Maar nee, het was echt… shit man. Vanaf toen weet ik niet meer goed wat on my mind was, liedjes, nostalgie, traantjes en nog wa liedjes en herinneringen. Ik zal ze ook maar delen, dat helpt zeggen ze… De eerste keer dat ik je zag, dat moet Go Bogerfeesten Kalmthout govio geweest zijn, ’90 of 91 ofzo, dacht ik, amaai, wa ne lelijke mens, maar de muziek die vond ik toen al kei tof. En dat is nooit meer veranderd. Ik denk dat we daar in Kalmthout toen al vonden. Da van die lelijke mens, da was maar een eerste indruk. Da heeft zelfs ni echt lang geduurd. Later, toen ik gitaar begon te spelen, en lang voor Mia Mia was, was het al ons lijflied, het was het eerste liedje waarvan ik van mezelf vond, wel dat kan je al een beetje zoals het hoort spelen. Weet je nog Tom Verstockt, Maaike Van den Dries, Tina Vanhentenryk, Garriau Koen, de stage in Gooik, cafe de Vrede en bij gebrek aan kennis van goeie folksongs… super! Dan was er nog iets waaraan ik dacht, “hij leeft” een liedje dat ik 10 keer na elkaar kon opzetten… Zo echt… toen ze gisteren na het nieuws dit lied speelde was ik al bijna op zoek naar die cd, die hier nog ergens moet liggen. Goeie keuze vrtnieuws, dat bespaarde me uren zoekwerk… En dat was al allemaal voordat ik je een beetje, zoals iedere gentenaar (ok ik ben ni echt van hier) in t echt heb mogen leren kennen, of tegenkomen, das beter…, … Ik lees hier in veel memoriams, Luc was iemand die je tegen kwam. awel, zo was dat… blijkbaar is da voor bv,s, gentenaars of muziekliefhebbers just hetzelfde. We kwamen je tegen, op Werchter, toen mijn zingzus ook moest spelen, je in de backstage geld ging vragen aan je vrouw, om dan weer de wei in te trekken om pintjes te kunnen betalen. In de Culture Club, vele keren, en altijd leek het of je daar stond te wachten tot er iemand mee een pint kwam drinken om dan te vertellen hoe graaf het was om in de culture club te komen kijken naar het jonge volk dat zich kwam amuseren. Of in de centrale of … gewoon ergens waar er iets te doen was. Ik vond het altijd een , sorry, een eer om je tegen te komen. Iemand waar je fan van was en je een pint mee kon drinken, de max. Ik heb getreurd, harder dan ik eigenlijk had kunnen denken. Maar ik kan al terug lachen, een beetje dan toch. Merci voor de fijne herinneringen en nog veel meer voor de ongelooflijk super coole muziek die je ons hebt gegeven. Jij zal niet ten onder gaan!

 • Noortje Maes says:

  Beste Luc, familie en vrienden,

  Bedankt om ons Gorki te geven.
  Bedankt voor de prachtige muziek en teksten.
  Bedankt voor de warmte.
  Bedankt voor de muziekwereld schwung te geven.

  Veel sterkte met het verlies van Luc.
  Ik heb het er al moeilik mee, maar dit is niks in vergelijking met wat jullie nu doorstaan.

  Ik herinner me 4 november 2006, toen hij het hilarisch vond om met mij met Monza t-shirt aan met hem op de foto te gaan.
  Nu koester ik deze foto en het moment nog meer.

  Luc, het ga je goed.
  Familie en vrienden, een mooie herinnering.

 • Peter says:

  Beste familie, veel sterkte omdat enorm verdriet te verwerken!
  Jullie zullen elkaar nu echt nodig hebben!
  Het ga jullie goed!

 • Kristof D says:

  Knap, echt knap. Altijd je eigen ding gedaan. Melancholie ten top. Enig in je soort. Het ga je goed en dank voor alle songs die je ons nalaat…

 • Marcel Donks says:

  Een paar dagen verder, maar nog steeds vol ongeloof. Man, wat een groot verlies is dit! Voor iedereen. Gelukkig is er die prachtige muziek, zijn er de briljante teksten en de herinneringen aan vele avonden Gorki en Luc de Vos om Luc toch levend te houden. Dank!

 • sabbe bart says:

  mijn diepste deelneming aan de vrouw zoon broers en zussen .
  ongeloof, niet te vatten toen ik het nieuws hoorde.ben er nog altijd niet goed van . luc kgaz je graag bezig op het podium in augustus was je nog met gorki in oostkamp dat optreden wou ik zeker niet missen.dedju toch waarom ging je heen.sterren komen ,sterren gaan, maar jij zal altijd blijven bestaan

 • Godelieve Bontinck says:

  Het is nog veel te vroeg, maar je zit daar in goed gezelschap Luc. Maak ginder samen maar mooie muziek.
  Veel sterkte voor uw vrouw en zoon, uw broers en zussen en al je vrienden.

 • Theo Moons says:

  Een generatiegenoot en een monument van de Belgische muziek is veel te snel van ons heengegaan, ik ben er echt niet goed van.
  Een enrorm verlies voor de Belgische muziek en ons land in het algemeen.
  Veel sterkte aan familie en aan allen die Luc liefhebben en waarderen.
  “De middenstand regeert het land”, mijn schoonvader zaliger vond het een geweldige quote, ze zal nu zeker de geschiedenis ingaan.

 • wouter clarysse says:

  Beste familieleden en vrienden
  jullie boogbeeld luc de vos heeft jullie veel te vroeg verlaten mijn oprechte deelneming aan de familiie
  hij was een vaste klant op rock voor specials
  ik heb hem de laatste keer gezien op parkpop
  het was een goede zanger
  hij mooie liedje onderandere mia en lieve kleine pirana
  groeten wouter

 • Corinne says:

  Bedankt Luc voor je prachtige muziek.
  We vergeten je niet…
  Oprechte deelneming aan de familie en vrienden.

 • mia says:

  Luc,ooit zag ik jou op de boekenbeurs , en ik dacht,ik ga efkes zeggen, hallo , ik ben Mia, had ik het maar gedaan, nu is het te laat, maar altijd als ik het lied hoor denk ik, ja, het is ook een beetje voor mij. En het blijft het allermooiste lied dat er ooit is geschreven. Waar je nu ook bent, het ga je goed. MIA

 • david en bianca says:

  wij zijn diep geraakt door het plotse overlijden van luc en zullen de mooie muziek een persoonlijke aanpak missen,wij wensen de de familie veel sterke in deze moeilijke dagen

 • Raf says:

  Beste Luc, bedankt voor de mooie muziek die je achter laat, de wijze schrijfsels die je neerpende, jouw ontwapenende eenvoud waarmee je naar de wereld keek. Je was allesbehalve een grijze olifant.

 • magda fransens says:

  Veel sterkte voor de familie ,bij het heengaan van een prachtig man.

 • Anja Baillieu says:

  Woorden schieten te kort met dit onverwacht overlijden van een zeer gekende persoon en ik wens de familie veel sterkte toe .

 • van cauwenberge alain says:

  terug zijn we een gents boegbeeld kwijt ,ik wil steun geven aan de familie van luc de vos ,en hopelijk wordt er een herdenking gedaan op ZIJN gentse feesten .

 • Kathleen says:

  Luc,
  We zijn met jou een heel groot en heel mooie man verloren!
  Ik ga je missen, zelfs mijn zoontje van 8! Je inspireerde iedereen!
  Het ga je goed! En het is geen vaarwel maar tot ziens!
  Tot ginder boven he, waar je de pannen van het dak zingt!!!
  Dikke kus Kathleen en Sem xxxx

 • yalinka says:

  Bedankt Luc Buffalo voor de onvergetelijke liedjes.
  Waar je ook bent: het ga je goed !
  We wensen je familie veel sterkte toe.

 • Anton Vander Haeghen says:

  Beste Luc,

  Ik zal het missen om je midden in de nacht vast te klampen (‘in den uitgang’) en een babbeltje te slaan. Waarschijnlijk vond je het niet eens altijd even prettig. Toch bleef je telkens een heer en diende je mij gepast van antwoord. Mooi zo! Rust zacht en veel sterkte gewenst voor de hele familie.

  Lieve groet,

  Anton

 • Blomme D. Lambrecht J. says:

  veel te vroeg van ons heen gegaan !Zoeen joviale jongen(
  Wat een simpele ziel,die voor iedereen een vrolyk woordje had Slaap zacht lieve jongen .
  Veel sterkte aan de famillie en in het byzonder zyn vrouw en zoon

  Onze innige deelneming

 • natalie roels says:

  luc ik was fan ben fan en zal aa altijd blijven nie alleen van u muziek maar ook van u persoontje je zelfspot, je oprechte enthousiasme als je iets tof of cool vond, je inteligentie waar je nie mee uitpakte alleen heel soms maar dan op zo een guitige volkse manier , ach de genieen en de goeien gaan altijd eerst zegt men dus …het ga je goed wij zullen nog veel aan u denken onze vlaamse held .xxx

 • Charlotte says:

  Sterren komen, sterren gaan…
  Lieve Luc, Gent is kil en koud de laatste dagen.
  Deze ochtend passeerde ik langs Sint-Jacobs en daar hing een bordje op met ‘lieve kleine prirana plein’,het is jouw plein! Deze zomer gaf je daar nog een schitterend concert, de laatste keer dat ik je zag optreden. De gentste feesten zullen niet meer hetzelfde zijn. Dankje voor alles, je muziek, je vriendschap, en nog zoveel meer.
  Gent is trots op je, net zoals jij trots was op Gent.

  We zullen je missen

 • leona poelman says:

  innige deelneming , sterkte aan de familie in deze droeve dagen,
  een echte gentenaar ging heen, veel te vroeg, het ga je goed, je blijft voor altijd in ons hart.

 • Joachim De Vos says:

  Beste Luc,
  Als naamgenoot van mijn eigen vader had je van bij de eerste noot die ik je hoorde zingen al een streepje voor. Stom eigenlijk, maar wat wil je? Ik was amper 13, dan zijn zulke associaties nog toegestaan.
  Jouw muziek heeft mijn vroege adolescentie mee gekleurd. Door de jaren was ik Gorki wat uit het oog verloren, maar elke keer je je opwachting maakte in praatprogramma’s allerhande, vond ik het steeds weer een verademing je bezig te horen. Zo simpel, duidelijk, to the point, zo ga ik je altijd in herinnering houden.
  Het doet raar om nu overal je foto te zien met een zwart randje rond. Het komt mij nog steeds heel surreëel over.

  Vaarwel held van Gent, misschien tot ooit…

 • Roland Vispoel says:

  We verliezen een rasartiest en een goed mens. Innige deelneming.

 • Marleen Van Caneghem says:

  Hoe ik je vind, vond en me ALTIJD zal blijven herinneren
  Een man die zoveel warmte, genegenheid, eerlijkheid uitstraalde
  Puur was je, altijd jezelf, open, echt
  Gevoelig, een levende ‘knuffel’ beer, vooral te merken aan jouw teksten
  Gentenaar zijnde was ik enorm fier op jouw deelname aan de Slimste Mens
  Uniek in alles wat je deed en echte man van ons
  Veel sterkte voor jouw vrouw, zoon en familie !
  Tot ergens ooit…

 • Evert V says:

  Beste Luc

  Zoveel momenten hebben we samen gedeeld al was je er nooit bij. Jouw muziek vertaalde altijd mijn gevoelens. Zowel in zatte, verdrietige als rebelse momenten.

  Bedankt hiervoor en we gaan je missen.

  E.

 • de groote samuel says:

  Het ga je goed Luc je was een man naar mijn hart.
  Puur volks en altijd gebleven zoals je was

 • Fam Laga - Dumont says:

  Luc,

  Wat een schok toen we het hoorden, dit zagen we nooit aankomen.

  Nu moeten we verder zonder jou,
  Jouw unieke flair zullen we nooit meer zien.

  Je laat ons echter nooit in de kou,
  met jouw bijzondere stem zorg je elke dag nog voor een heugelijk wederzien.

  Je bent dan wel veel te vroeg van ons weggenomen,
  maar een stuk van jou, blijft altijd heel dichtbij.

  Veel sterkte voor de familie en vrienden!

 • Rita Vanlerberghe says:

  STERREN KOMEN EN STERREN GAAN.EEN GROTE STER IS VAN ONS HEENGEGAAN.WE ZULLEN JE MISSEN VOSKE.OPRECHTE DEELNEMING AAN DE FAMILIE

 • marnic vandenbulcke says:

  luc je ben te vroeg heen gegaan we zullen je missen veel sterkte aan je familie rust in vrede

 • Nicolas De Lobel says:

  Jouw strijd gaat door, tot het einde der tijden.
  Jij hebt mijn jeugd gevormd. Dank je wel.
  Ik zal je missen -zoals je me zo vaak tijdens je vele schitterende optredens hebt genoemd-, lievelingetje.

  Mijn gedachten zijn bij je familie.

 • diane says:

  Wat een verlies!
  Maar in mijn hart zal hij blijven bestaan…
  Sterkte aan familie, vrienden en collega’s!

 • jacqueline says:

  Luc het ga je goed aan de andere kant je was een pracht mens ook al kende ik u niet zoals uw vele vrienden.niemand begrijpt waarom dit moest gebeuren.je was nog zo jong. heel veer sterkte voor uw fam. en groepsleden van de banden
  zij zullen het nodig hebben. bedankt voor de mooie liederen en de boeken.waardoor je altijd een stukje bij ons zult blijven.

 • Pieter De Gieter says:

  Lucske toch…vind rust in vrede. Ik hoop dat je je alleszins niet onbegrepen voelde, met wat je ook worstelde, want jij was er wel voor iedereen. Ongecomplexeerd, vrij, natuurlijk, eerlijk persoon. Waar ga je heen? Niemand weet het, hopelijk zien we mekaar “boven.”

 • Haentjens Bart says:

  Ik was in Luxemburg op een romantisch weekendje met mijn vrouw toen ik het nieuws vernam. Onze eerste reactie was er één van ongeloof … Luc De Vos dood? Dit kon toch niet? Helaas was het de harde realiteit. Het hele weekend vertoefde je in onze gedachten, we zullen dit weekend nooit vergeten … we zullen jou nooit vergeten! Rust zacht Luc …

 • Karen VH says:

  Zeer veel sterkte aan familie, vrienden en fans.
  het is een groot verlies.
  letterlijk en figuurlijk.
  Hij maakte van de stad Gent, Gent.
  De Gentse Feesten zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder hem.
  Woorden schieten tekort.
  Doe Elvis de groeten.

  Een emotionele fan.

 • Franka en Thierry says:

  Het nieuws viel in als een bom en eerst was er ongeloof tot het tot ons doordrong.

  Sterker dan de dood is de herinnering en die blijft.

  Zoek de steun bij elkaar die nodig is om dit te verwerken.

  Blijf elkaar liefhebben en de mooie herinneringen te bewaren.

 • wouter clarysse says:

  beste luc

  je was een boegbeeld van vlaanderen je was te gast in rock voor specials en op parkpop
  je bent veel te vroeg van ons heengegaan mijn oprechte deelneming aan de familie
  je was een goede zanger met mooie liedjes dat we nog luidop zullen meezingen en ze nog veel door mijn radioboxen zal klinken

  wouter clarysse

 • Kurt Roos says:

  Dju Vos moat, kan er met mijn hoofd helemaal niet bij dat je dood bent. Ik heb mij nog een kriek gelachen met u optreden in de slimste mens. Zoals iedereen zegt, ge waart ne echte volksmens; down to earth en dat vond ik fantastisch bij u. Ik ga u optreden van dit jaar op de Feesten koesteren. Ik wens u gezin veel sterkte, op zo’n manier uit het leven gerukt worden is onvoorstelbaar. Mijn gasten gaan opgroeien met u muziek zoals mij. Het ga je goed!

 • geert says:

  Het ga je goed luc,jij was iemand zoals vele mensen een voorbeeld zouden moeten aan nemen.Jij sprak tegen alle mensen uit alle lagen van de bevolking,je was sociaal,open en een luisterend oor voor wie je tegen kwam,je kon mensen raken,een gave die velen onder ons als voorbeeld kunnen nemen.We vergeten je niet.

 • Geert says:

  Woorden komen tekort.
  Ik kende je niet persoonlijk Luc maar het is net alsof een familielid gestorven is.
  het ga je goed hierboven, je blijft voor eeuwig in ons hart!
  Veel sterkte aan je vrouw, zoon en familie

 • De Greef Lilianne says:

  Een fantastisch mens is veel te vroeg van ons heengegaan.
  Onze innige deelneming aan zijn vrouw, zoon en gans de familie, alsook aan de leden van Gorki
  Veel sterkte

 • Nick Van Caeyzeele says:

  Veel sterkte aan de familie
  Beste Luc,
  Het gaat je goed, je zal altijd in de herinnering blijven leven,
  Zal je missen

 • Van De Walle Marina says:

  We zullen missen je lach en muziek Veel sterkte voor jou vrouw en zoon EDDU WALLY Gaby en Marina Wally

 • De Donder jeanne says:

  we zullen je nooit vergeten
  veel sterkte voor de Familie met dit zware verlies van een toffe man

 • VILYN JURGEN says:

  Mijn oprechte deelneming met het overlijden ;veel sterkte.

 • Van De Walle Marina says:

  Veel sterkte aan vrouw en zoon We zullen jouw missen

 • Frederik Boelaert says:

  Ik kon het maar niet geloven toen men het nieuws opende met jouw overlijden Luc. Ik dacht dat helden niet konden vergaan… Je was een held, een rockster maar toch nog altijd een volkse mens gebleven met een enorm gevoel voor humor. Je was een icoon voor de stad Gent en zijn inwoners, je liedjesteksten zijn een voorbeeld voor elke artiest. Poëtisch, diepgaand en toch enorm toegankelijk. Een talent dat niet elke artiest toebedeeld is…

  We missen je enorm! Maar vergeten zullen we je nooit.

 • Ruan says:

  Sterren komen, sterren gaan, jij zal altijd blijven bestaan! U was uniek, U was subliem!
  Unieke Gentenaar om trots op te zijn!

 • Tillieu Patricia says:

  Veel sterkte aan iedereen die Luc graag zag. Speciaal voor zijn vrouw en zoon en zijn naaste familie. We hebben een echte volksmens verloren met hem.

 • mike zweig says:

  Beste luc ,

  onverwacht heb je de fans ,vrienden , familie enz verlaten
  jou nummers zal ik altyd graag blijven horen .
  wens alle familieleden heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode .
  R.I.P luc de vos

 • Samuel Stockman says:

  Vol ongeloof hebben wij jouw overlijden vernomen via de media. Veel te jong is een schitterend artiest van ons heen gegaan!!! Rust in vrede, Luc!!! Sterren komen, sterren gaan, alleen Luc De Vos blijft bestaan!!!!

 • Liesbeth says:

  Luc, je zal niet ten onder gaan…

  Mijn gedachten zijn bij je vrouw en zoon, bij Gorki en Gent

 • martine says:

  Luc, je wist iedereen aan te spreken met jouw teksten, over de generaties heen. Ik herinner me ook de lachstuipen bij het zien van je komische talenten in Willy’s en Marjetten: schitterend!!! Je wordt gemist……

 • mia de mol says:

  deze mia zal nooit meer op dezelfde manier meekwelen op
  dat liedje!
  sterkte aan de familie en allen die je lief waren….
  niemand gaat verloren…

 • Lies Devos says:

  Beste Luc,
  Je gewone manier van doen maakte je een groot mens!
  Veel sterkte aan familie en vrienden
  Lies Devos

 • de haeck francois says:

  veel sterkte aan de familie we verliezen een grote zanger en gentenaar dank u voor de mooie songs

 • Isabelle methot says:

  beste Luc, je hebt met je muziek vele mensen ontroerd, jouw afscheid kwam dan ook hard aan ! Wij steunen de ganse ganse familie, waaronder wij er persoonlijke kennen, en wees gerust…. Ze zijn in goede handen! En laat ze hierboven maar genieten van je muziek die klonk als engelen in de oren… Het ga je goed en nee, dit is geen afscheid, enkel tot ziens !

 • coenen jeannine says:

  Luc wat zullen we je missen de liedjes die mij altijd bij zijn geblijven zullen we alleen nog horen op cd en niet meer uit je eigen mond maar rust nu goed je vrediend het het gaat je goed daar boven tot ergens ooit

 • ronny says:

  We gaan u misse man.

 • Patrick D says:

  Voske de lieve kleine piranha we zullen u missen in deze boze haaienwereld, het ga je goed en tot ziens, sterkte aan de familie en de Gorki boys

 • patrick v.v. says:

  waarom?? Luc de man die de menigte kon doen lachen, zingen, opvrolijke enz, enz, verdomme Luc waarom? Waarom ben je zo vroeg van ons heen gegaan? Het ga je goed hier boven we zullen je missen, maar je blijft bij ons in het hart en met je muziek
  Veel sterkte aan de Familie en we leven met jullie mee.
  Hopelijk komen we elkaar terug ergens tegen Luc, waar en wanneer is een even groot vraagteken zoals jij ons hebt verlaten
  RIP Luc Vossieboy

 • Yves Danneels says:

  Luc, R.I.P. Bedankt voor je fantastische muziek. We zullen je missen. Waar je ook bent, het ga je goed !!!

 • Liesbet says:

  Het was misschien wat eigenaardig, maar als kind al was ik volledig verknocht aan de cd’s van Gorki. Dat heb je wel eens als jongste: je pikt muziek op waar je eigenlijk nog 10 jaar te jong voor bent. Dat weet jij waarschijnlijk ook wel, Luc.

  Het lag me beter dan Samson en Gert. Mijn kinderhart dat jouw teksten nog niet helemaal begreep, voelde wel de schoonheid van de melancholie. En de oh zo mooie melodieën. Ik zag je deze zomer nog op Marktrock, en ik voelde me er nog net hetzelfde bij. Luc, bedankt om er altijd te zijn.
  Veel sterkte aan je geliefden en vrienden.

 • Sandra says:

  Onze oprechte deelneming aan de familie & vele vrienden , luc sterren komen sterren gaan maar jij blijft bestaan

 • Stijn says:

  Prachtig volkstheater in de Brugse Poort, drinkgelag met vrienden in een typisch Gents café aan tstation, hesperollekes gaan eten met een bonkske van den tombola en voetbal kijken in de Volkse Tuintjes. Overal hoor ik Mia.

 • nathalie says:

  Lucske. …. het gaat je goed en rust zacht…. De mooie herinneringen koester ik voor het leven. Je bent, je was en je blijft nen gentenaar om fier op te zijn !!!!

 • Van de Putte Carlos says:

  Rust in vrede Luc,we missen een boegbeeld!

 • Xavier says:

  Onze oprechte deelneming aan de familie en vrienden. Alle Gentenaars leven met jullie mee, we zullen Luc nooit vergeten. Hij blijft bestaan in zijn mooie muziek. Rust in vrede….

 • Wendy says:

  Een groot artiest , een groot verlies
  Sterren komen , sterren gaan maar Luc zal steeds blijven bestaan
  Rust in vrede

 • marie says:

  Luc,
  wat was dat een schrikken, vol ongeloof horen dat je er niet meer bent, zomaar ineens!
  een grote vraag, WAAROM? blijft er, er komt geen antwoord!
  in mijn hart blijf je en ik zal je nog regelmatige horen, alleen op CD, niet meer uit je eigen mond en op het podium, met je vrienden van GORKI!
  mijn gedachten gaan ook uit naar je vrouw en zoon en verdere familie! ik wens ze kracht en moed om door te gaan,
  en dat ze je gedenken in de mooie dingen die jullie samen gehad hebben!
  dit laatste kan een troost zijn, en hoop dat van harte!
  misschien tot ……in het hiernamaals…….

 • Koenraad De Pauw says:

  Ik geef je de oneindigheid/ons rest de spijt/het verlies en het gemis/de vragen naar betekenis/de angst om weg te deinen… Bedankt voor alles Luc! Heel veel sterkte aan de naasten.

 • Erik Wouters says:

  Ik loop al 3 dagen met alle mogelijke nummers van hem in mijn hoofd rond. Normaal vind ik dat erg. Nu niet…

 • De Smet Veronique says:

  De Smet Veronique,
  Veel sterkte aan de familie in deze moeilijke periode .
  Luc , je wist iedereen aan te spreken met je persoonlijkheid en je muziek .

 • Marianne Van den Bergh says:

  Ik leerde Mia spelen tijdens de gitaarlessen bij Wisper in Kessel-Lo en vond die tekst zo innemend dat ik ook verder op zoek ging naar Gorki en Luc de Vos. Gentse eersteklasmuzikanten met een hart van goud. Heb nog een intervieuw van Luc op You Tube gezien Indrukwekkend eerlijk, humoristisch , die Luc. Hij laat een diepe indruk op mij achter .Veel sterkte aan jullie en de familie .

 • Sofie says:

  Bedankt mooie mens… we gaan je missen…
  Heel veel sterkte aan echtgenote en zoon,familie en vrienden!

 • Nicolaas Rahoens says:

  Luc, ik heb je iets beloofd en ik zal het zeker vragen, later, als iedereen terug bij positieven is.

 • emanuel says:

  Luc, het gaat je goed hierboven. Je zal gemist worden op deze aardkloot… Hopelijk vind je gemoedsrust…

 • Jan says:

  Sterren komen,
  sterren gaan,
  alleen Gorky blijft bestaan !

  Ik nam mijn klarinet,
  los uit de pols,
  MIA
  rillingen !
  Muziek houdt mensen samen ! !
  dank
  jan

 • Lieve Steenackers says:

  Dan blijft er enkel een belijvende stilte over.
  Onze welgemene deelneming aan de familie.

 • Linters Willem says:

  een schok. Een verdriet. Maar 1 ding weet ik zeker! Je zal blijven voort bestaan.
  Sterkte aan al zijn famillie , vrienden en fans .

 • nicole says:

  We vinden het heel jammer dat “Luc “er niet meer is .Veel sterkte voor de familie.
  lucien en nicole heye -goossens

 • Bien says:

  Als klein kind zong ik Mia en Anja al luidkeels mee in de auto zonder de tekst te begrijpen. Nu Luc De Vos zo plots is weggevallen hebben deze nummers een vreemde bijklank voor mij gekregen. Een stemgeluid dat ik vanzelfsprekend vond als kind is verdwenen. Maar de mooie herinneringen aan Luc zijn nummers blijven bestaan.
  Veel sterkte aan vrienden & familie

 • christophe vandevoorde says:

  Wens vrienden en familie veel sterkte toe.

  Groetjes christophe vandevoorde

 • Filip says:

  Subliem in alle eenvoud, met wonderlijke woorden en pakkende klanken. Wippelgemse weemoed met een verlegen glimlach, lief podiumbeest.
  Zoveel prachtige liedjes heb je ons geschonken, wie ze nog niet kent, ga ze ontdekken, want er is zoveel meer dan Mia.
  Helaas zal je nooit een oude zanger worden. Maar je liedjes blijven altijd bestaan, meer dan ooit, daar ben ik zeker van.

  Nu leef je tussen de sterren, die wij zien aan de hemel…

  Veel sterkte aan de familie en vrienden.

 • Els says:

  Veel strekte voor familie en vrienden een toffe mens en fantastische zanger we zullen je missen ik denk terug aan je deelname aan dstw dit jaar zo zal ik je herinneren

 • Verfaillie Marie Christine Mandellaan 35 Dadizele 8890 West-Vlaanderen says:

  Wij bieden de familie onze oprechte deelneming aan,veel sterkte

 • de winne lucien says:

  veel moed aan vrouw en zoon van luc
  wij zullen je missen luc
  het ga je goe,naar je nieuwe bestemming
  rust in vrede

 • lucien says:

  Luc bedankt voor de mooie muziek die je gemaakt hebt met je band Gorki

 • Fanny says:

  Veel sterkte aan de familie en vrienden voor dit groot verlies ,je zal gemist worden

 • marielouise says:

  Bedankt voor je mooie teksten.

 • de graeve-pauwels says:

  luc,
  we zullen je ontzettend hard missen.
  slaap in vrede

 • Braekmans Frans says:

  Na Bram Vermeulen weer een zielsverwant verloren ,bedankt voor die eenvoudige en toch zo beklijvende teksten Luc . Ik ga u missen , rust zacht .

 • Micheline says:

  Shock en ongeloof zaterdagavond ! Luc is niet meer. Mijn hart doet pijn. Letterlijk. Iedereen gaat je zo missen. Bedankt voor alles lieve man.
  Heel veel sterkte aan de familie !
  Micheline

 • namens christina zwanenburg en familie vervecken says:

  beste luc, wij allemaal zullen nog wel even moeten bekomen van de schok jou zo plots te moeten verliezen, al hebben we jou nooit ontmoet. jouw muziek: we zijn er als het ware mee opgegroeid, in jouw teksten konden we lezen hoe jij was als mens: intelligent en goedlachs, puur en gevoelig, volks en origineel. wij hopen dat je rust vindt, daar waar je nu bent, en dat de ringtonen op het mobieltje van mijn werkgever harry vervecken met “lieve kleine piranha” – altijd al een eerbetoon aan zijn favoriete zanger – daar regelmatig een glimlach op jouw gezicht mogen toveren! het ga je goed, beste luc, én, ..mocht je mijn lieve man wilmar zwanenburg daarginds tegen het lijf lopen, geef hem een dikke knuffel van mij en drink met hem een lekker fris pilsje! hij was als nederlander, ongetwijfeld een enorme fan van jouw wondermooie vlaamse songs. de groetjes van ons, christina zwanenburg, antwerpen, 17u50.

 • Annick Vliegen says:

  Je zult zo gemist worden Vossie. Je was altijd een blije vogel. Dit en je prachtige liefjes zullen we in ons hart altijd houden. Het ga je goed daar waar je nu vertoeft. RIP

 • vanessa verelst says:

  ik wens de familie de vos veel sterkte toe ik vond zijn liedjes mooi

 • carina goris says:

  Nooit zullen de gentse feesten nog hetzelfde zijn . Je was een grote ster en toch zo gewoon . Het gaat je goed daar aan de overzijde en leer ze mia Maar.

 • Fabienne Hellemans says:

  Niemand gaat verloren…..al was het maar in mijn gedachten….
  Sterkte aan de familie.

 • kris wulteputte kokaanhuis says:

  Zeer veel sterkte aan de familie van luc.
  He luc je was een groot artiest en een Buffalo in hart en nieren we zullen je missen.
  Luc rust maar in vrede

 • Martine De Mol says:

  Beste Luc ,
  Het ga je goed hierboven bij uw moeder,
  Ik heb u mogen ontmoeten met mijn vriendinnen in de jaarbeurs laatsleden als je en ook wij een ananaschiller hebben gekocht het was een korte maar een leuke ontmoeting èèntje om nooit te vergeten BEDANKT .

 • Philip Deschacht says:

  Je vliegt nu over de toendra van jouw vaderland
  De winter komt
  Meer is er niet..zo schreef je ooit.

  Jouw muziek betekende veel in mijn leven , bedankt daarvoor.Hartzeer luc!
  Veel sterkte aan vrouw , zoon , familie en vrienden.

 • Rogiest Sandra says:

  Beste Luc,
  Goede mensen gaan altijd te vroeg maar ondanks dat had je een vol leven. Een leven vol vreugde en muziek. Merci voor alles wat je achter laat en tot ooit eens. Rust zacht!!

 • Ingrid says:

  Niet enkel Elvis blijft bestaan!
  Bedankt!

  Sterkte aan je familie en vrienden bij dit plotse afscheid.

 • Annick Vliegen says:

  Je zult zo gemist worden Vossie. Je was altijd een blije vogel. Dit en je prachtige liedjes zullen we in ons hart altijd houden. Het ga je goed daar waar je nu vertoeft. RIP

 • Karolien says:

  Alsof ik een vriend verlies. Ik denk dat vele mensen dit gevoel hebben. En een ongelooflijk muzikaal genie van wereldklasse. Je nummers zijn zo prachtig. In het hout van mijn eerste gitaar had ik ‘Gorki’ gekerfd toen ik 16 was. Nu en voor eeuwig gekerfd in mijn hart. X

 • eeckhout johan says:

  bedankt voor je mooie concert in oostkamp en je mooie muziek

  veel sterkte aan de familie en de vele vrienden

 • Annick says:

  Woorden kunnen nu niet troosten
  daden evenmin,
  wat de pijn enigszins verzachten kan …
  is de herinnering
  en je zal herinnerd worden!
  Veel sterkte!!

 • Tom Cloostermans says:

  Luc, het ga je goed daarboven … veel sterkte aan de familie met dit plotse afscheid.

 • Nicky Van Helden says:

  Veel sterkte aan familie en vrienden van Luc De Vos. We gaan je missen lieve man… je was een voorbeeld voor velen.

 • Johan Hellings says:

  Eeuwig fan van je,
  Groot man blijf je,
  Sterkte aan je geliefden

 • Gunther Heirweg says:

  Voske,
  we gaan je missen makker!
  veel te vroeg heb je ons verlaten.
  je was een van onze grote voorbeelden die er ons toe gebracht hebben om onze coverband ONDERKOVER op te richten.
  Ter ere van jou zullen we je nummers blijven spelen.
  in gedachten blijf je bij ons….bedankt!!
  voor onderkover,Gunther.

 • Paeschen Guido says:

  Alle steun en medeleven om dit intense verdriet te dragen
  Het zal soms zwaar en moeilijk zijn,zeker de komende dagen
  Herinneringen worden gekoesterd,soms met een lach,soms met een traan
  Maar vertrouw erop dat er een tijdkomt dat het ook weer beter zal gaan
  Luc bedankt voor de mooie muziek
  Sterkte aan de familie
  Mijn innige deelneming

 • Freya Deleu says:

  Hey Luc
  Je was een pracht van een mens en liet iedereen weg dromen met jouw liedjes. Het was een grote schock toen ikhoorde dat je heen gegaan was. Sterren komen sterren gaan alleen Vossieboy blijft bestaan! Rust zacht Luc!

 • nathalie de graeve says:

  onze oprechte deelneming bij het plotse heengaan van luc we zullen hem missen en blijven naar zijn muziek luisteren je blijft in ons voorbestaan

 • Marleen Mollen says:

  Je dood heeft me hard geraakt, broer is ook plots gegaan….hij leek op jou , niet uiterlijk…innerlijk…rust in vrede ga ik je niet zeggen, breng daar boven wat leven in de brouwerij met broer…dood ben je alleen als wij je zijn vergeten…..nooit dus !

 • Bart Vissers says:

  De wereld draait door… maar door jouw afwezigheid verliest hij toch wat van z’n evenwicht.

 • Rillaert-Merckx says:

  Bedankt voor je mooie muziek, Luc.
  Christelijke deelneming aan de familie.
  Tot later, mooie mens.

 • Dominic . Berden says:

  Een groot artiest verliet ons .maar zijn muziek zal altijd bij ons zijn en blijven .. Veel sterkte aan familie en vrienden

 • foriers patrick says:

  één reactie: wat een geweldige vent eenvoudig, eerlijk en vol kwaliteit spijtig dat het steeds de goede zijn die eerst moeten gaan
  veel sterkte voor de ganse familie waar ik in mijn overtuiging hij zal blijven over waken

 • Johan Van Houte says:

  Geen vriend, geen kennis, en ook niet de grootste fan,
  en toch voel ik een bepaalde leegte bij het wegvallen van een bijzondere en warme man.
  Het ga je goed Luc…
  johan.

 • christiane says:

  mooi maar toch zo eenvoudig was je als mens
  maar uw muziek ontzettend subliem en ontroerend!
  veel te vroeg laat je ons achter
  rust nu zacht daarboven bij moeder
  sterkte aan alle familie en vrienden

 • tom wauters says:

  Ik ben en was met verstomming geslagen, dit komt als Bufallo en gentenaar hard aan. Veel sterkte aan de familie.

 • RONAN SONIA EN HAYCO says:

  BEDANKT LUC VOOR ALLE PRACHTIGE NUMMERS, JE BENT EEN GROOT MENS EN EEN GROOT ARTIEST VOOR ALTIJD. STERKTE AAN JE VROUW,ZOON EN FAMILIE EN VERGEET ANJA HAAR LAATSTE DANS NIET TE SCHENKEN HIERBOVEN

 • Tanya says:

  Ik wil jouw familie, vrienden, kennissen en fans sterkte en moed wensen. Ik vond je een hele sympathiek mens. Iemand beschreef je dit weekend als de man, die nog altijd een jongetje was. Dat deed me aan Peter Pan denken. Vreemd genoeg moesten we eerder dit jaar ook afscheid nemen van de fantastische man die ooit Peter Pan vertolkte… We keren terug van Neverland en beseffen dat Luc De Vos veel te vroeg moest gaan.

The comments are now closed.