Comments ( 9.918 )

 • Hans Verstraeten says:

  Jij bent de louis paul boon van de vlaamse rock. Bedankt voor je muziek.

 • Rony says:

  Luc,Weinig nemen en veel geven.
  Altijd hartelijk en warm.
  Als de mensheid zoals JIJ was,was de wereld niet arm!!
  Dank voor uw mooi zijn als mens in alle eenvoud en groot in uw kunnen.
  Moge de mooiste souveniers uit uw voorbije leven een troost zijn bij dit plotse heengaan. Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.
  Mijn oprecht medeleven aan uw Echtgenote, Zoon en Familie.
  LUC, zéér velen zullen u missen, bedankt en tot ooit….

 • Nicole Roels says:

  Hier heb ik gewoon geen woorden voor. Mensen hou toch gewoon van elkaar waarom ??? waarom ??? waarom ??? Godverdomme toch ???????? en dat dit gewoon moest gebeuren op de verjaardag van zijn zoon. Sprakeloos ik ben gewoon sprakeloos maar zit met zoveel dingen in mijn hoofd.Ik kwam je dikwijls tegen in Gent Zuid, je zwaaide gewoon naar iedereen, je was zo vriendelijk tegen iedereen een goeie dag kon er altijd aan af. Je kwam zo vriendelijk en spontaan over, mijn hartje had je in ieder geval veroverd. En nee hoor Luc niet alleen Elvis blijft bestaan MAAR LUC DE VOS BLIJFT VOOR ALTIJD BESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. LOVE YOU FOR EVER XXX Ik wens heel veel sterkte aan zijn vrouwtje en zijn zoontje, zijn maten van Gorki en al zijn vele vrienden. Nogmaals ik ben gewoon sprakeloos. Rust in vrede Luc

 • Chantal says:

  “Voske”,je was meer dan een zanger…je was diepgaand,scherp, eerlijk en met een gevoel voor humor, maar ook gevoelig, met het hart op de juiste plaats. Een mens zoals er veel te weinig van zijn en blijkbaar hierboven ook. Te vroeg, veel te vroeg… Luc,we zullen je missen maar je muziek blijft als herinnering aan een “grote Meneer”. Dag Luc.
  Sterkte ook aan de familie.

 • joost says:

  Luc de Vos, helaas was Gorki in Nederland ondergewaardeerd en kwam het hier niet tot echte hoogte.
  Hoewel goede recensies in Nieuwe Revue, door Leon Verdonschot, daar komt ik ook mijn eerste cd op. Eindelijk Vakantie, erg goede cd. Met 2 prachtige nummers, We zijn zo jong en Red mijn ziel vooral. Maar ook zijn verlegenheid, zijn grapjes waren aandoenlijk. Ook in Nederland die paar fans zullen hem missen. Las dat zaterdag publieke begrafenis is , helaas kan ik daar niet bij zijn. Maar als Gent in de avond ook nog Gorki en voor Luc de Vos uitstraalt ben ik er bereid er naar toe te rijden. Ongetwijfeld zitten hier ook nederlandse fans, dus mochten er mensen mee willen rijden. Ik heb ruimte voor 4 personen. Woon zelf in Vianen bij Utrecht, moeten dan wel op centraal punt afspreken. Mijn nummer is 0630901498 mijn naam is Joost Planje , ik hoor het wel. Verder afsluiten voor Luc de Vos, only the good guys die young, helaas, sterkte ook aan de familie,

 • Maarten says:

  In de zomer van 92 heb ik ooit nog eens Gorky laten draaien op een Portugese lokale radio. Dat waren tijden. Dank voor de soundtrack er van. RIV en heel veel sterkte aan je familie en vrienden.

 • Stefanie says:

  Luc

  Ik weet niet maar als ik je zag op tv of optredens dan voelde ik altijd een geweldige warmte van je afstralen. Je raakte me steeds gewoon door de mens te zijn die je was. Ik zal je echt missen. Rust zacht lieve vriend

 • Stefaan says:

  Luc,
  Hier zijn geen woorden voor. De tientallen keren dat we je zagen optreden, waren steeds een aparte fijne beleving. Je verwevenheid met ons gezin is bijzonder groot, je bent zo oud als mijn vrouw, onze kinderen kregen Gorki met de paplepel mee. Toen onze zoon als 6 jarige door zwarte piet werd gevraagd om een liedje te zingen voor de Sint, begon hij spontaan Mia te zingen. Het ga je goed ginderboven Luc, Gent is een stukje kouder geworden, de hemel een beetje warmer.

 • Frank De Graeve says:

  Vos,

  Ge waart ne wijzen. Bedankt voor de liedjes en de compleet nutteloze, maar vaak schitterend geformuleerde levenswijsheden in je columns. Doe de groeten aan (pdw) ginder boven, oké?

  Frank

 • Francis says:

  Rust in vrede Luc, veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Geert says:

  Luc jongen, zoals jij zouden er veel meer moeten zjn! De keren dat ik je ontmoette staan voor altijd in mijn geheugen gegrift. Eenvoud, verlegenheid, visie, eerlijkheid, het zijn de eerste dingen die bij me opkomen als ik aan je denk! Ik zou willen roepen: LUC, BLIJF NOG WA JONG! Zaterdag vieren we feest! Voor jou!

 • Rita L. says:

  ’t Is altijd hetzelfde pas als ze er niet meer zijn beseft ge wat ze betekenden toen ze er wel nog waren. En gij was overal dat gaan nu allemaal leegten zijn, nee toch niet gij zult er altijd zijn. Mannen van Gorki ’t zal lastig worden zonder hem, maar voske gaat waken en ook familie en zoon koester de mooie momenten en wees trots op die warme, eerlijke,spontane en liefdevolle man en vader. Slaapzacht Luc knuffel x

 • Stefanie says:

  Dit laat niemand onberoerd. Bij het horen van Luc in interviews was relativeren opeens niet moeilijk meer. Zelf zei je ,tijdens een interview, dat er op je grafsteen moet staan: IK heb geprobeerd. Je hebt meer dan geprobeerd, het is je gelukt. De liedjes zing je mee als die in je oren weerklinken. Je word er meteen in meegezogen. Ze laten moeilijk los. Nu laten ze nog moeilijker los. Voortdurend passeren Mia, kleine Pirana,… in mijn gedachten. Ik wens de familie en zijn vele vrienden veel steun bij dit onbegrijpelijk verdriet en dat er snel het moment komt waarop verdriet wijkt voor kracht en doorzetten. We vergeten hem nooit en zullen enkel de vrolijke, ambiance makende Luc herinneren.
  op zaterdag 6 december moeten de Sintliedjes voor één keertje wijken. Luc … Het ga je goed …

 • Tom says:

  Een band verliest zijn frontman, een gezin zijn vader. Gent verliest een burger, Vlaanderen een groot man. België verliest een monument. Luc rockt daarboven nu met de groten.
  Sterkte aan familie en vrienden.

 • Patrice says:

  Lieve Luc, je was een prachtmens met heel veel talenten.
  Ik heb genoten van je muziek, je zang en je teksten.
  Ook je bezoek aan Cafe Corsari was top !
  Je bleef bescheiden, grappig, en zo veel meer.
  Jammer genoeg ben je veel te vroeg van ons weg gegaan.
  Rust zacht, lieve Luc.
  Voor je familie, vrienden,… : gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Lieve Luc, wil je mijn mannetje gezelschap houden, daar waar je nu bent ? Wil je hem zeggen dat ik hem ontzettend mis ? Hoop gauw bij jullie te zijn…
  Heel veel liefs van Patrice xx

 • Damien Moreels says:

  Beste Luc, al heb ik je nooit ontmoet het valt ook mij zwaar te weten dat het ook nooit zal gebeuren. Je was een warm en eenvoudige echte Gentenaar. Je was iemand die mij trots maakte ook Gentenaar te zijn. Gent zal je nooit vergeten. RIP

 • Tine says:

  Je optredens waren altijd één groot feest, helaas is dat nu niet meer!!

 • Nicolas says:

  Iemand die zo fijn in het leven stond, iemand die zo een prachtige muziekgeschiedenis heeft geschreven,.. Ik blijf er mottig van. Veel sterkte aan je gezin familie en dierbaren.Je liedje Hij leeft zal nu voor altijd bij mij zijn Hij leeft in mijn hart zijn…

 • Gaëlle says:

  Vorig jaar nog zo’n tof optreden op de Gentse Feesten… Ongelooflijk dit verlies! Veel sterkte aan vrienden en familie. Ook Luc De Vos blijft bestaan!

 • Fritz says:

  Het ging als een schok door mijn lijf toen ik het hoorde op de radio.
  Ik kon het niet geloven, dacht dat ik het “verkeerd” gehoord had, dat het over een andere “vos” zou gaan. Onmiddellijk mijn laptop genomen en opnieuw diezelfde pijnlijke scheut door heel mijn wezen. Aan de reacties te zien en horen heeft het bij iedereen die Luc kende, goed of minder goed, hetzelfde teweeg gebracht.
  Collectieve tristesse.
  Mooie mensen gaan altijd te vroeg.
  Veel sterkte aan de familie, dichte vrienden en vooral aan zijn zoon en vrouw.

 • Joris says:

  Sterren komen en sterren gaan.. deze keer te vroeg. Je wordt gemist
  Bedankt Luc

 • Alain Senechal says:

  Sterren komen, sterren gaan. Maar godverdomme Luc, waarom kon JIJ niet blijven bestaan?

 • mark says:

  we gaan je missen kerel en bedankt voor alles !waar je nu ook bent ik hoop dat het goed gaat RIP

 • Ruud Huggers says:

  Luc, jongen toch…

  Bedankt voor alles; de geweldige liedjes, de mooie woorden, je innemende persoonlijkheid. Het was echt fijn dat jij er was. Je zult altijd aanwezig blijven, in je zoon en in je muziek. Vaarwel, mijn dierbare vriend.

 • van cauwenbergh says:

  Ik vind dit echt bedroevend ik hield van zijn liedjes en zal hem nooit vergeten
  veel. Sterkte aan de familie

 • Rob Out says:

  In maart nog van je mogen genieten in Utrecht en nu nooit meer. Gelukkig zal je muziek ons nooit verlaten! Maar wat ga ik je ongelofelijk missen! Rust zacht!

 • Dewachter jeffrey says:

  Een groot man is heen gegaan veel te vroeg veel herinneringen door uw muziek Slaap zacht Luc

 • Gita says:

  Luc,

  Telkens ik je tegenkwam op de gentse feesten zei ik spontaan “dag Luc” en je lachte altijd heel vriendelijk terug en zei dag terug. Nu zeg ik “dag Luc” met een trieste stem en kijk ik naar de hemel waar je ongetwijfeld ook terug lacht naar ons! Voor mij was jij mijn berejager! Jouw muziek, je stem…. Ik ga je missen! Het ga je goed hierboven … Rust in vrede.

  Mijn oprecht medeleven aan familie en vrienden!

 • Marc Franck says:

  Je muziek heeft mijn jeugd kleur gegeven.
  Je teksten zullen me altijd bij blijven.
  Sterkte aan de familie voor deze moeilijke periode.
  Bedankt om te zijn wie je was.

 • Marcellin says:

  sterren komen sterren gaan ,,,,krijgt nu wel een heel andere betekenis …….vaarwel

 • Bart Bollyn says:

  Luc,
  Je hebt een groot deel van mijn jeugd gekleurd en me met je prachtige teksten door vele moeilijke momenten geholpen.
  Mensen als ik vind je overal, das waar, maar zoals jij vind je er weinigen.
  Sterren komen, sterren gaan alleen Luc De Vos zal altijd blijven bestaan.

  Het ga je goed ….

 • Roos David says:

  Tijdens de openingsavond met Walter de Buck zat Luc net voor me op de grond. Ik keek naar hem en voelde een grote sympathie voor deze mooie eenvoudige innemende sociale muzikale man, ik zei het nog tegen mijn vriendin naast me: nu ik hem van zo dichtbij zie, raakt hij me nog meer….
  voel me intriest

 • Kenneth says:

  Sterren komen sterren gaan Luc jij bent nu een ster ik hoop dat je nog lang blijft fonkelen …want in onze harte zal je nu enkel blijven bestaan RIP… sterkte aan de familie en andere bandleden

 • Jacques says:

  Het ga je goed Luc je was een toffe

 • Bea says:

  Veel te vroeg van ons heengegaan , je mok wordt gekoesterd, veel sterkte aan de familie

 • Jacques says:

  We gaan een goeie zanger missen r.i.v sterkte aan de familie

 • Paul Van Hulle says:

  Luc,

  Soms wou ik in uw vel kunnen springen.

  Stevige muzikant, gevoelig hart.

  Onze Gentse muziekbeer is geveld.

  Jammer, pijnlijk, het doet zeer.

  Rust vredig , je zal nog lang nagalmen.

 • Claude says:

  Luc, bedankt voor de prachtige muziek. We zullen je nooit vergeten en je muziek blijven spelen.Veel sterkte aan de familie.

 • Sofie says:

  Ik hou zo’n mooie herinneringen over aan de muziek van Gorki. Van mijn eerste optreden toen ik zestien was tot het optreden op de markt van Kuurne dit jaar zo’n 23 jaar later. Het is niet te geloven dat we zijn prachtige stem nooit meer live zullen horen. Maar nu gaan mijn gedachten vooral uit naar zijn vrouw, zijn zoon, familie en vrienden. Veel sterkte. Wat zal hij gemist worden !

 • Van wilder marleen says:

  Veel te vroeg ben je gegaan ! Je was een toffe kerel en je zal altijd in ons hart blijven voortleven ! Veel sterkte aan je vrouw en je zoon , alsook de familie en vrienden !

 • Rudy Waeytens says:

  Rust in vrede en veel sterkte aan familie en vrienden

 • Brigiita says:

  Bij al die mooie en meer dan terechte liefdevolle berichtjes :

  Luc is niet dood!!! Hij leeft verder in zijn zoon en misschien later wel in diens kinderen!!!

 • marina says:

  Alleen van teve en boeken kende ik je. Een bekend gezicht, altijd graag verwelkomd in de huiskamer. Ik heb altijd het idee gehad dat je een vriendelijk mens was. En sociaalvoelend.
  Veel sterkte aan je familie en vrienden,

 • Guy says:

  Luc,

  Zo puur, zo doodgewoon, zo eenvoudig maar toch zo krachtig!

  tot zaterdag

  een stille fan

 • Philip & Gerda en kinderen. says:

  We zijn blij dat je nog eens gezien hebben
  op markrock te Brugge.
  Want jouw muziek is onze vaste cd in de auto
  als we op reis gaan, al meer dan 10 jaar,
  onze kinderen zongen steeds met volle borst mee
  en hebben zo je teksten leren appreciëren.
  Vanaf nu zal deze cd met een ander gevoel meegezongen worden.

  Maar vergeten zullen we je nooit!
  Vosje blijft eeuwig bestaan!

  Veel sterkte aan je familie en je Gorki-familie.

 • Ilse says:

  Voske,

  Als je wilt kun je gaan
  Ga toch niet alsjeblieft
  want in mijn hart is het koud
  en de moed is op en ik kan niet meer
  lieveling, lief konijn, hartediefje
  Alsjeblieft
  Arme jongen, de redding is nabij…

  Luc, dank voor al het moois dat je ons achterliet..Je was een grote (in elk opzicht). Heel veel sterkte aan je familie en aan iedereen die je zal zo zal missen… rust zacht.

 • Philip & Gerda en kinderen. says:

  We zijn blij dat je nog eens gezien hebben
  op burgrock te Brugge.
  Want jouw muziek is onze vaste cd in de auto
  als we op reis gaan, al meer dan 10 jaar,
  onze kinderen zongen steeds met volle borst mee
  en hebben zo je teksten leren appreciëren.
  Vanaf nu zal deze cd met een ander gevoel meegezongen worden.

  Maar vergeten zullen we je nooit!
  Vosje blijft eeuwig bestaan!

  Veel sterkte aan je familie en je Gorki-familie.

 • Ilse says:

  Voske,

  Als je wilt kun je gaan
  Ga toch niet alsjeblieft
  want in mijn hart is het koud
  en de moed is op en ik kan niet meer
  lieveling, lief konijn, hartediefje
  Alsjeblieft
  Arme jongen, de redding is nabij…

  Luc, dank voor al het moois dat je ons achterliet..Je was een grote (in elk opzicht). Heel veel sterkte aan je familie en aan iedereen die je zal zo zal missen… rust zacht.

 • Bjorn says:

  Slaap zacht lieve tijger.

 • Dirk says:

  Luc,
  Je was een zangtalent maar ook een volksvriend door iedereen graag gezien.
  Je was een voorbeeld voor vele mensen.
  Luc, we vergeten je nooit. Je zit 4ever in ons hart.
  Innige deelneming en heel veel sterkte aan familie en vrienden.
  RIP Luc

 • sylvie says:

  Kkan t nog altij nie gelove , elke keer als k muziek op de pc moest hebben ware er liedjes die k moest hebbe van Gorky !! kkan t echt nog altijd nie vatte !! en t zal nog ff dure ook !! alsk t nieuws las dan dacht k och ze hebbe weer iets gevonde om over te zevere !! mo toen k na t nieuws keek was het echt zo !! why ? ! k zal u nooit vergete luc !! Never !! Love you !! en btw nu ga k echt anders over het leve denke !! sorry luc NWLY !! je blijft voor altijd in mijn hart !!

  Rust Zacht !!

 • Nik says:

  Na enkele dagen zit ik nog altijd met tranen in de ogen…terwijl ik in de wagen voortdurend jouw muziek heb opstaan. Heb je talloze keren gezien. Ben een fan van het eerste uur en ben altijd een apostel geweest van Gorki geweest. De laatste jaren ben ik niet meer naar je optredens geweest… Wegens drukke job, kinderen, etc,…heb daar nu verschrikkelijk veel spijt van.

 • Erik says:

  Bedankt voor de prachtige muziek,
  Rust in vrede Luc , en heel veel sterkte aan de familie.

 • Johny & Inge says:

  Beste Luc, we zullen jou nooit vergeten.
  Jij zal eeuwig herinnerd worden door jou muziek

 • Van den Meersschaut Georgé-Boonaert Mariette -Meidoornstraat,9,9700-Oudenaarde says:

  Luc we zullen je nooit vergeten want onze dochter heet Mia,Bedankt Luc tot ziens.

 • Wendy says:

  Je zal altijd blijven bestaan!

  RIP Luc….

 • Muriel says:

  Veel te vroeg de nacht in, maar je zal blijven in je muziek voor zovelen…. rust zacht, veel moed en doorzetting voor iedereen die je op een of andere manier kende….

 • Evelyne says:

  Rust zacht …
  Sterkte aan familie en vrienden

 • Marc Terreur says:

  “Ik denk dat deze samenleving nog helemaal niet verloren is. Dat mensen op een of andere manier toch altijd voor elkander zorgen. Noem mij maar een oude hippie, ik kan er tegen, tegen dat soort verwijten, zolang ik maar kan blijven streven naar liefde en geluk.”

  Luc De Vos, in “De Volksmacht” (2005)

  Iedereen die je dezer dagen spreekt blijkt verbijsterd door het wrede overlijdensbericht van de schone mens Luc De Vos. Dat hoeft geen verwondering te wekken. Heel Vlaanderen hield oprecht van Vos, ook zonder hem ooit te hebben ontmoet. Als ik mag gokken hoe dat kwam: in zowat alle getuigenissen die we te horen krijgen, vallen naast de termen warm en humoristisch, ook de eretitels echt en oprecht. De Luc die persoonlijk met je sprak was de Luc die zong was de Luc die interviews gaf was de Luc die schreef enzovoort.

  Het voorbije weekend, na het nieuws dat al het andere nieuws overstemde, heb ik zijn boekje ter hand genomen dat hier nog ergens rondslingerde, dat hij ooit gesigneerd heeft op de Boekenbeurs en quasi achteloos van een naïef getekend gitaartje heeft voorzien, en ik heb het in één ruk uitgelezen. Het was alsof hij naast me zat, zo vertrouwd sprak Luc ook op papier. Met zijn volstrekt unieke stem en taal. Met zijn levenslust en immense drang om zo lang mogelijk in dit leven te mogen blijven. Met veel kinderlijke blijheid om kleine grootse dingen, zoals zwemmen in zee en zandkastelen bouwen, maar ook met die eeuwige zweem van tristesse die hij graag onder de mat veegde om er zijn publiek niet mee te bezwaren. Er zaten bakken humor in zijn boek, en ook bakken drank. Speelse maar ongespeelde nederigheid, en sympathieke ambitie, die elkaar nooit voor de voeten liepen. Doorheen het geheel was ook hier weer Wippelgem als rode draad gespannen, het dorp dat hem ooit verstikt had en dat hij mateloos graag zocht te ontstijgen. Het dorp ook dat in zijn bloed zat, dat bepaald had wie hij was geworden, en dat hij misschien enerzijds wel haatte maar tegelijk, ondanks alles, nog altijd scheen lief te hebben – of toch minstens de tijd of de onschuld waar het voor stond. En uit elke bladzijde spraken Liefde en Optimisme, want Vos wist dat zij de engelen zijn die ons, arme zondaars en goedbedoelende levensklungelaars, kunnen redden.

  Waarom was die Luc De Vos toch zo onweerstaanbaar, vroeg ik me af toen ik het boek sloot? Was het omdat hij het kleine, het beschadigde, zo onvoorwaardelijk in zijn hart sloot? (Voor Luc mocht er gerust een hoek af zijn. Ooit zag ik hem spelen op een speelgoedgitaartje van plastic. Dat kon allemaal voor hem, en het was nog sympathiek ook. Rock ’n roll!) Of was het omdat wij ons in hem herkenden? Zijn we in wezen allemaal maar simpele boerenzonen en -dochters, worstelend met die soms knellende volksaard, allen samen en alleen op zoek naar ontsnappingsroutes uit het Wippelgem van onze eigen, Vlaamse jeugd? Och kom, laat zitten. De simpele uitleg is misschien nog de beste: hij was grappig en slim en ontzettend lief, en we hielden van zijn liedjes, die net zo bijzonder waren als hij.

  Bedankt voor de muziek, Vos, voor het mededogen, en voor de liefde voor ons allen. Je bent veel te vroeg naar bed gestuurd.

  “In Klaas zijn dikke boeken
  Stond het al geschreven
  Wat je zou worden
  Later in je leven
  Een oude zanger
  Die zingt over het verleden
  Want vroeger was je beter”

  (Klaas, helaas, had het fout.)

  Sterkte aan iedereen die hem nabij was.

 • Erwin says:

  Ondanks dat ik hem niet persoonlijk kende zag het er een toffe pee uit . Hij voelde aan als een vriend .Zijn deelname in de Slimste mens vond ik zeer geslaagd . Kortom ne plezante tip . Hij is er niet meer maar wel zijn herinneringen zoals Mia . Grt

 • d'hondt wendy says:

  Luc
  jij en de groep hadden goeie muziek je was zelf een heel goeie zanger maar spijtig genoeg is er veel te vroeg een einde aan gekomen aan je nooie leven , het ga je goed hierboven .
  veel sterke toegewenst aan familie en vrienden xxx

 • Anja Veldeman says:

  Sterren komen en sterren gaan alleen Elvis blijft bestaan…
  wat ik weet jij was geen ster ,
  neen Gorki jij was een idool , zo mooi, zo vroom
  zo puur en zo natuur,
  een woord een tekst die mij raakt…
  zo helder als kristal , blijf jij voor altijd een lichtpuntje in het bestaan …

  ik hoop dat Gorki blijft bestaan …dat we je ergens blijven horen ook al zien we je niet …

  dankuwel voor al de fijne optredens en prachtige teksten

  Anja Veldeman

 • Olivier says:

  Bedankt voor wat je gedaan en gebracht hebt.
  Wij zullen u missen en wensen onze innige deelneming aan de familie toe.

 • Galliaert.dirk says:

  MIJN DEEL NEMING MET HET OVERLIJDEN MET EEN BEKENDE ZANGER
  LUC DE VOS MET ZIJN MIJN MUZIEK …..
  VAN AL DE BEWONERS EN PERSONEEL UIT DE THUISHAVEN _ RITMICA …..

 • Joel says:

  Luc ,

  Soms vraagt een mens zich af , waarom de besten moet gaan en de slechtsten niet …
  Sterren komen sterren gaan maar jij blijft voortaan in mijn hartje voortbestaan .
  Ik wens aan iedereen veel sterkte toe !!

  R.I.P Luc

 • van de walle nico says:

  rust in vrede luc,gentse feesten zal niet meer het zelfde zijn zonder jouw echt jammer dat er weer ne buffalo minder is

 • fred de m says:

  beste luc,
  ik was gelijk verkocht met lieve kleine pirana,mia,anja ooit was ik een soldaat.
  ik kocht meteen de cd en ben er blijven naar luisteren.
  je muziek en teksten krijgen nu een andere betekenis .
  deze zomer nog uit volle borst meegezongen met jou en andere fans in brugge op de burg.
  ondanks het succes ben je een gewone man gebleven,een man van het volk,hier kan ik enkel mijn pet voor afnemen! bedankt luc voor je steengoeie teksten,je humor.
  dit is veel te vroeg, zonder jou zijn we een “groot” man armer.rust zacht luc. sterkte aan familie,vrienden,fans…

 • Timmy says:

  Als je wilt kun je gaan
  Ga toch niet alsjeblieft
  Ze nemen teveel, teveel van de goeie
  En nu zie ik sterren
  Maar sterren gaan
  En toch gaat er niemand verloren.

  Bedankt Luc
  Voor alles wat je deed
  Maar kunnen we morgen weer drinken
  Is er morgen weer feest.

  Bedankt voor de fijne herinneringen aan je talloze geslaagde muzikale doortochten. Bedankt voor de korte onnozele klap en de lekkere pint op Fruitrock in Sint-Truiden destijds.

  Veel sterkte aan familie en naasten.

 • Isabelle says:

  Beste Luc, ik hoop dat je kon zeggen dat je dit leven hevig hebt geleefd…
  Bedankt om mijn melancholie zo mooi te verwoorden.
  Je zal worden gemist.
  Sterkte aan iedereen die je nabij was.

 • gunter says:

  ik wens eerst en vooral de familie vrienden van vossie veel sterkte toe.ik hoop ook dat gorki blijft bestaan.

 • annemie says:

  dju toch…

 • Isabelle says:

  Luc,
  Bedankt voor je mooie muziek.
  We hebben er zoveel mooie momenten op beleefd, en zoveel mooie herinneringen aan.
  Het zal nooit meer hetzelfde zijn, als ik Mia, Anja, … en al je andere fantastische nummers hoor.
  Slaap zacht, dikke knuffel aan alle mensen die je lief had.

 • D'haenens Norbert says:

  Een grote persoonlijkheid is uit de wereld van het entertainment verdwenen.

 • Mia says:

  Luc,
  Wreed bedankt voor al die mooie liedjes die jij ons gegeven hebt! Rust nu maar, bedenk dat we aan jou blijven denken!!

 • Els says:

  Thanks for your music.
  veel sterkte aan de familie.

 • Ddk says:

  De Bruce Springsteen van de lage landen,
  de working class hero
  die als blinkende paddenstoel
  op zowat elk podium opdook
  eender waar eender wie

  Merci!

 • Viviane says:

  Luc,
  Veel te vroeg ben je heengegaan.
  Bedankt voor al het mooie dat je bracht.
  Aan de familie,
  Veel sterkte in de komende periode.

 • slenten says:

  Een gevoel van gemis kruipt in me omhoog
  tranen vinden hun weg maar ik veeg ze snel droog
  ik had nooit gedacht dat gedachtes me konden raken
  dat jij je ogen zou sluiten en eeuwig zou blijven slapen

 • Een Mia says:

  Voor altijd in mijn hart! Bedankt voor Mia dat nu nog een
  specialere betekenis krijgt.

 • moonen linda says:

  Linda

  Luc, dank je wel

 • Ruth says:

  Zijn muziek vergezelde mijn jeugd en zal steeds zorgen voor een vlinder in mijn buik.
  Dank Voske en rust zacht

 • els says:

  We zullen je enorm missen, Luc. Veel te vroeg ben je van ons heengegaan. Sterkte aan familie en vrienden. :'(

 • David Geelen says:

  Merci Luc!!
  Van in het begin tot nu en nog veel langer, onderweg naar ergens of nergens met de auto, samen met vrienden of alleen thuis heb ik met je mee gezongen door laag en hoog, goed en slecht. Je was magie op de radio en gezellige klap aan de toog.
  Een brok met charisma en streling voor het oog. We zullen je missen, man! Merci!

 • Mia Deceuninck says:

  Mia was zo’n mooi liedje. Luc we gaan je missen ,zo vroeg
  iedereen gaat je missen en zeker je naaste vrienden en familie maar ook de gewone mensen zoals ik , telkens ik Mia hoor zal ik aan je denken , gewoon was jij ook altijd in gesprekken op Radio, TV en optredens , Luc we gaan je missen

 • Sonia says:

  Dag Luc,

  Veel te vroeg ben jij van ons weggeplukt,
  wij hielden van jou, om wie je was : bescheiden, vriendelijk, melancholisch. Gent zal je nooit vergeten : je bent een icoon. Ik wou je ook danken voor de muziek, die je ons achterliet. Luc, we zullen je heel hard missen. Iedereen, vooral in Gent en Wippelgem. Mijn innige deelneming een sterkte aan je familie, aan je echtgenote en zoon in ’t biezonder! Rust zacht, Luc!

 • albert says:

  oprechte deelneming aan de familie
  waar je ook bent het ga je goed luc

 • Karin says:

  Bedankt voor al die pareltjes die je ons achterliet. Nooit zullen we je vergeten. Veel sterkte aan familie, bandleden, vrienden en fans.

 • Jacques says:

  Als een donderslag bij heldere hemel,zo voelt dit aan.Een gevoelige warme man is te vroeg heengegaan. Zijn muziek blijft voor eeuwig bestaan.Rust in vrede.Veel sterkte aan de familie

 • Christine says:

  graag wil ik mijn deelneming betuigen aan de familie en aan de leden van de band.ik kende hem alleen vaop tv maar in mijn ogen was hij een prachtmens oprecht en zonder tierlantijnjes. Belgie heeft een groot man verloren en vooral Gent respect voor jullie allen . Luc zal nooit vergeten worden hij was geen dikke nek zoals ze hier in Vosselaar zeggen wij hielden ook van zijn muziek

 • Frans Martens says:

  Luc, veel te vroeg maar rust zacht.

 • Gino says:

  Punk is dood maar wij leven nog…

  Bedankt Luc !

 • Martine says:

  Lieve Luc,
  Nooit gedacht dat de dood van een artiest mij zo zou aangrijpen. Maar bij jou is het niet alleen de muziek, de boeken, de colums die me raken, vooral ook je persoonlijkheid, je kinderlijke naïviteit, je eenvoud en je charme. Hopelijk is het goed waar je nu bent!

 • Marianne says:

  Veel sterkte aan echtgenote, zoon en familie.

  Dank voor de mooie muziek waarvan wij nog kunnen genieten, rust zacht.

 • Heideherrie says:

  Bedankt Luccie voor je muziek, je teksten, je optredens, je zijn

  Hand in hand met jou werd ik groot en sterk… Je liedjes ontroerden me telkens weer, gaven me kracht en blijdschap. Het gevoel en het sentiment dat je met je tekst en melodie schonk zijn onnavolgbaar en onimmiteerbaar. Ik zie je graag Luc en zal je eeuwig draaien. Wat heb ik van dat ene moment in de backstage zo genoten… Een goede vriend, jij en een krant en dan samen een pint… Het was zo eenvoudig gezellig. Op de boekenbeurs kocht ik voor het eerst een boek van je. Ik ben benieuwd… Maar ik laat je iets weten. Het gaat je goed daarboven. Tot later. Veel sterkte en kracht aan de familie, zijn vrienden en kennissen.

 • briek says:

  Jij gaf ons
  een wereld
  waar kleine helden
  ooit onbekend
  nu leven voor elkaar
  een landje
  waar sublieme loeders
  ooit onbemind
  nu houden van elkaar
  een dorp
  waar paddenkoppen komen en gaan
  maar zijn volkje blijft bestaan
  een fantastisch rijk
  waar je kan bouwen aan een toekomst
  waar hoop is voor iedereen
  een warme plek
  waar vrede heerst
  ooit onbestemd
  nu in ons hart

 • huybrechts wim says:

  Bedankt voor de vele mooie liedjes! Bedankt om mij dat ene zetje te geven om muziek te gaan maken! Ik blijf doorzetten, met jou in gedachten! Rust zacht!

 • Vincent says:

  Godverdomme, Vos!

  Je moest het eens weten, een groter nationaal verdriet dan bij het overlijden van een koning.

  Merci voor alles!

 • Lieve says:

  Veel sterkte aan de familie …

 • Marieke says:

  Je was een held voor velen man!
  ’t Ga je goed, rust zacht!

 • Guy Deneyer says:

  Eenvoudige mensen zoals jij,Luc,heeft onze samenleving meer
  nodig.
  Hartelijk dank voor je warme stem in deze al te kille wereld.
  Vaarwel………en rust zacht.

 • Katty says:

  Luc

  Je bleef gewoon en toch bijzonder.

  Bedankt voor al het moois en sterkte aan de familie.

 • Betty says:

  RIP GROTE MENEER.

  In al je eenvoud was jij een grote meneer.
  Bedankt voor al het moois dat jij ons hebt nagelaten.

  Oprechte deelneming aan familie en iedereen die je lief was.

 • luc says:

  trots een naamgenoot van jou te zijn, trots op jouw muziek, trots op dezelfde voetbalkleuren, droevig om jouw heengaan…..

 • eddy.h says:

  Toen ik het hoorde dat Luc er niet meer was verdorie tranen sprongen in men ogen en als ik luister naar Mia is het terug van dat..
  Toen ik nog veel in gent werkte kwam ik Luc soms tegen en toen hadden we steeds een gezellige en leuke babbel wat een leuke en symphatieke kerel was Luc…wat zal ik hem missen onlangs nog in slimste mens superleuk gelukkig heb ik die opname op mijn recorder.maar toch emotioneel om naar te kijken…gelukkig hebben we nog zijn muziek….ale Luc beste daar boven…en veel sterkte aan je familie en nabestaanden…never forget you……

 • Danny De Bock says:

  Hij leerde zijn volk zingen, rust zacht vriend

 • Ghesquiere Sandra says:

  Veel sterkte aan gans de familie.
  Vlaanderen zal je missen Luc !

 • verplancke wittevrongel says:

  Veel sterktz aan de familie in deze droeve dagen

 • MARJAN says:

  je raakte velen hun hart, in velen hun hart blijf je verder leven.
  sterkte aan de familie.

 • Ignace says:

  Beste Luc,
  Het heeft niet mogen zijn, onze geplande afspraak in december, maar de afspraak op Uw begrafenis wil ik als mijn gezondheid het toelaat niet missen.
  Je was de jongste van de familie, heb U gekend van bij Uw geboorte en we zagen mekaar veel en in het gezelschap van Uw broer Raymond heb ik vele mooie momenten meegemaakt.
  Het ga je wel, beste Luc.

 • Gerben says:

  Ook in Holland was je voor velen een held!
  Veel sterkte voor de familie

 • Nico De Vriendt says:

  Luc man,

  Uw liedjes zitten van klein s af aan in mijn hoofd
  Uw liedjes met warme boodschap
  Uw liedjes van besef
  Uw liedjes …

  Rust zacht en bedankt dat je ons als mens zoveel bijgebracht hebt !!!

 • Sofie says:

  Een warme knuffel aan de familie….
  We zagen Luc graag en houden van zijn muziek.
  Liefs…

 • kr. says:

  Wat kan ik schrijven Luc? Het liefst zou ik zwijgen. Want het valt toch niet uit te leggen. Maar het is nu of het is nooit voel ik. Gorky was all around us net op dat moment dat ik helemaal openstond om me te laten overspoelen door muziek en daarin op zoek te gaan naar de zin van ons fucking bestaan. Je liedjes boden me heel erg letterlijk een houvast in de donkere middeleeuwen van de adolescentie. De eerste concerten de eerste keer verliefd. Dat je in een groep speelde uit de buurt die kwam spelen in zaaltjes waar ik met de fiets naartoe kon maakte het allemaal nog specialer. Ik heb een hele doos met opnames van optredens van je die ik allemaal opnam in een hopeloze poging om die momenten vast te houden. Ik ben veel van die optredens zelfs al vergeten zoveel waren het er, maar ik ben nooit vergeten wat het allemaal betekende. Toen ik je regelmatig begon tegen te komen, we hadden een aantal gemeenschappelijke vrienden in muziekminnend Gent, was dat best raar. We reden regelmatig samen naar concerten, en kwamen elkaar ook tegen bij gemeenschappelijke vrienden. Ik probeerde te doen of dat allemaal heel gewoon was. Dat ik in bed uren naar je muziek luisterde en dat ik er een heel eenzaam en verdrietig stuk van mezelf in herkende hield ik stilletjes voor mezelf. Daar was geen plaats voor tussen het gezwans en de serieuze praat die ik niet altijd van elkaar kon onderscheiden. We spraken elkaar het laatst afgelopen zomer, en je hebt toen –wellicht zonder het te beseffen- iets heel moois tegen me gezegd. Het zal vreemd zijn je niet meer tegen te komen op optredens. Ons verdriet is groot. Maar de tranen die ik huil zijn voor je naasten, en voor je echte dichte vrienden. Slaap zacht.

 • Patrick Van de Vijver says:

  Het geluk om deze schone mens persoonlijk te ontmoeten is mij sinds Windorock tot heden vier maal ten dele gevallen. Zijn aanstekelijke eenvoud zijn mij tijdens deze gesprekken tot vandaag bijgebleven.
  De kracht van zijn eenvoudige eerlijkheid heeft zich steeds ontegensprekelijk vertaald in het succes van zijn optredens met Gorki.
  Hoewel ik eerder opera- en belcanto-fanatiekeling ben, zijn de paar Gorki-liedjes, die mij bekend zijn, waaronder “Mia”, tot mijn favorieten gaan behoren.
  Beste Luc, waar je ook bent of bestaat, vergeet niet uw eigenheid steeds maar blijven voort te planten.
  Dat is goed,
  en zing maar voort,
  er zal geluisterd worden,
  toi, toi, toi,
  het ga je goed.

 • Els says:

  Een optreden van jou was altijd de maxx. Het plezier waarmee je op het podium stond was aanstekelijk. En in alles wat je vertelde, hoorde je hoe graag je leefde. De wereld is een pak killer zonder jou.

  Sterkte aan je zoontje, familie en vrienden

 • Dorine says:

  verdriet neemt het over van vreugde maar je deelname aan de slimste mens blijft een mooie herrinnering maar vooral je muziek blijft bestaan

 • GDV says:

  Merci, muziekmaat.

 • vonck says:

  Ik zal je niet enkel herinneren als een formidabele artiest,maar ook als de mens die s’nachts langs de Lousbergkaai met de fiets voor me reed op weg naar huis. Ik zal je missen. Het ga je goed daarboven. Bart

 • marc says:

  Machtige Muziek gemaakt,

  Bedankt

 • Jaron says:

  Als kleine ket kreeg ik kippenvel van je muziek.
  Later toen ik een kerel werd hebben we het nog vaak zitten coveren met ons bandje.
  Niet alleen de muziek maar ook je persoonlijkheid was uniek.
  Het ga je goed waar je nu ook bent.

 • Tom & Maya says:

  Elk afscheid is de geboorte van een herinnering…
  Veel sterkte aan familie en vrienden

 • Kurt says:

  We zullen je missen Vos.
  Bedankt voor alles, het ga je goed waar je ook bent.

  Veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Heynssens Bert says:

  Luc

  We gaan je ongelofelijk missen hier in het Meetjesland,
  1 van onze iconen is heen gegaan
  Ik werk zelf in het OCMW Rusthuis waar 2 maanden geleden ook uw ma overleed, en ik weet dat zij ongelofelijk fier was op jou Luc.

  Toen ik in het onderhoud stond in het rusthuis en Mia, Anja, of lieve Kleine piranha op de radio hoorde, terwijl ik op de kamer van uw ma was zette ik de radio steevast luider, en op 1 van die keren zij ze das onze Luc

  Zelf had ik toen veel contact met uw zussen Solange en Nicole

  Niet te begrijpen dat je er nu zelf niet meer bent we gaan je missen

  Heel veel sterkte familie, heel veel sterkte muzikanten van Gorki,

  Maar weet 1 ding sterren komen sterren gaan alleen Luc de vos die blijft bestaan

 • Delaeter Tina says:

  Sterkte aan familie en vrienden en iedereen die hem zal missen…
  RIP Luc, het ga je goed,het is geen vaarwel maar tot ziens…

 • Lieve says:

  Veel te vroeg! Zo stom!
  Veel sterkte aan de familie.

 • Hannes says:

  Patrick Riguelle zei het mooi, er spreekt veel compassie uit je muziek. Muziek en teksten die zo veel mooie herinneringen hebben gekleurd. En generositeit. Je hebt veel moois gegeven. Iets wat we hier thuis graag blijven doorgeven. Veel sterkte ook aan de familie en vrienden.

 • MIA DE VOS says:

  Mia De Vos
  dank Luc om zo’n mooi lied te brengen,heb het al 1000x
  gehoord en het ontroerd me nog altijd.En toevallig zijn we ook nog naamgenoten.Vaarwel…RIP
  Sterkte beste familie

 • ann says:

  veel te vroeg heen gegaan, veel sterkte aan de familie

 • Griet says:

  Bedankt Luc voor de mooie muziek ! Het ga je goed.
  Veel sterkte aan de familie en vrienden.

 • Eric says:

  Luc,

  Onwezenlijk je niet meer op een podium te kunnen zien spelen.
  Pak een wolk. Pak de grootste. En maak je geliefde lawaai.
  Bedankt voor alles.

 • kare8384 says:

  Veel te vroeg …

  Sterkte aan familie en vrienden …

 • Bram says:

  De Vos…je was en zal het altijd zijn: nen echte !
  Niet alleen Elvis blijft bestaan.

 • noella says:

  Ey luc

  Ik heb je in 2006 – 2007 ongeveer leren kennen door pierre de brauwer hij was toen onze leerkracht op ka oudenaarde en hij had ons meegenomen naar gent tot bij jou.
  We deden een project op school rond gitaren jij hebt ons nog komen steunen.
  Je hebt dan ook dat jaar onze zelfgemaakte gitaren uitgeprobeerd op onze opendeurdag op school samen met de ganse groep van gorki.
  Dat is een van de mooiste dingen dat ik aan jou zal overhouden.
  En jou optredens zal ik zeker en vast missen.

  Het gaat je goed daar boven je bent nu terug bij je mama.
  Ga je missen

 • Jonathan says:

  Ongelooflijk dat we Luc al zo vroeg verliezen…
  In de harten van Vlaanderen zal niet enkel Elvis, maar zeker ook Luc De Vos blijven bestaan.
  Ik heb altijd genoten van de melancholische liedjes van Gorki, en zal dat zeker ook nog lang blijven doen.
  Veel sterkte aan familie en vrienden, en Luc: rust zacht.

 • Annie Van Belle says:

  We zullen je missen Luc en mooi dat je zo uitkomt voor je Christelijke overtuiging !
  Veel sterkte aan de familie.

 • Marilyn says:

  Heel veel sterkte aan de familie. Hou je vast aan de mooie
  herinneringen die Luc achterliet.

 • kathy says:

  luc we gaan u en u super muziek missen als we nu uw muziek horen zal met een traan er bij zijn een van verdriet maar ook een van dankbaarheid voor alle leuke toffe muziek die ons achter lied

 • hans says:

  beste Luc wij gaan u mooi liedjes missen
  de laatste keer en de eerste keer heb u live gezien op puurs live en jij was goed dat is waar
  wij gaan je missen Luc de vos

  sterkte aan de familie …

 • herteleer says:

  lieve luc,
  het moet een jaar of 10 à 11 geleden zijn dat je meespeelde in een kortfilm. fragmenten werden opgenomen aan het huis naast ons in de ruienhovestraat te wondelgem. onze zoon toen een manneke van een jaar of 7,8 was in de ban van jouw. hij bracht je koffie ….hij mocht bij je blijven ….het stoorde je niet , je handtekende een cd van gorki vr onze jasper . Dat typeert je …volks , vriendelijk ,hartelijk , warme mens… na ons korte ontmoeting zijn we jouw en gorki blijven volgen . ons sympathie voor jouw blijft bestaan…je muziek bewonderen we … buiten is het nu koud en kil maar ook binnenin . …sterkte voor je familie <3

 • Anke says:

  Heel veel sterkte aan de familie en vrienden. We missen je, Luc.

 • De vriendt Kristl says:

  Kristl,

  Heel veel sterkte aan de familie.
  R.I.P. Luc,waarom toch zo vroeg!!!

 • van den eeckhout daniella says:

  heel veel sterkte met het overlijden van u man is het mogelijk oor een belletje want ik was wel een groote fan van hem adres groot veerle 18 sint lenaarts

 • tony says:

  Jij was groter dan velen die denken dat ze groot zijn.
  Het ga je goed daarboven of even waar.

 • gerda desmet says:

  LUC,

  JIJ…
  Gewoon-zo ongewoon bijzonder
  “dank je wel” voor JE muziek

  Aan de Familie De Vos-Heylen en Gorki,
  Heel veel sterkte en met oprecht medeleven in deze triestige tijden.

 • De Wilde M says:

  Innige Deelneming aan de familie en vrienden,bedankt Luc voor de vele mooie jaren die je ons schenkte, we gaan je missen, maar vergeten zullen we je nooit! Thanks 4 everything

 • Carine says:

  Bedankt voor alles en voor wie je was.
  Sterkte aan de familie!

 • Bennie says:

  Toevallig in Gent afgelopen zaterdag, de stad waar ik enige jaren student mocht zijn…
  Je overlijdensdatum zal in mijn geheugen gegrift blijven want dit is net als bij je eigen vlees en bloed mijn verjaardag ….ik werd 54.
  Je bent en zult altijd een van die Vlaamse zangers zijn met nummers van een eenzame kwaliteit,
  hierdoor zal je dus ook nooit vergeten worden.
  Vaart wel! Tevens wens ik van harte sterkte aan je vrouw en zoontje en iedereen die je nauw aan het hart lag.

 • patrick says:

  Luc, bedankt voor al die mooie muziek en prachtige teksten.
  Sterkte aan de familie.
  Vergeten doe ik je nooit….

 • Tijs says:

  Beste Luc;
  bedankt om de sountrack van mijn jeugd te zijn,
  een groot muzikant en schrijver, maar vooral een lieve man die altijd vriendelijk was tegen alles en iedereen.

  je wordt gemist

  veel sterkte aan familie en vrienden

 • hof eddy says:

  men innige deelneming aan de famillie en vrienden van luc hij was een van de beste van vlaanderen dat hij in vrede mag in vrede mag rusten

 • Marleen Van Laethem says:

  Bedankt Luc voor al je mooie liedjes en muziek, je grappige columns en boeken, en vooral je inzet voor sociale evenementen. Gent heeft een straffe gast verloren. Veel te vroeg. Wij zullen je niet vergeten.
  Aan de familie veel sterkte.

  Marleen

 • Joep Demey says:

  Wat een donderslag was het nieuws zaterdagavond… enkele dagen later besef ik pas goed hoeveel impact jij hebt gehad op mensen. Ik luisterde vroeger heel graag naar 2 Nederlandstalige groepen: De Mens en Gorki. Zo jammer dat de grote mens van Gorki er niet meer is nu… Hartverwarmend om te lezen hoeveel andere mensen net als ik zoveel houden van je teksten. Laten we met zijn allen een beetje meer Luc De Vos proberen te zijn, de wereld zou er een stuk mooier uitzien. Tot hoors Luc!

 • Seb Jongbloet says:

  Dank voor alles, je blijft mijn nummer één, slaap zacht (never walk alone, Luc). x

 • Frank says:

  Heel stil,emotioneel en triest word ik van dit plots overlijden. Nooit meer Luc De Vos live op podia. Nooit meer nieuws werk van Luc De Vos. Nooit meer Luc De Vos in praatprogramma’s.

  Luc, we zullen u allen missen. U laat een leemte achter als mens en als artiest. Gelukkig hebben we nog uw schitterde oeuvre. Voor mij blijft Luc De Vos en zijn naslagwerk eeuwig bestaan. Veel sterkte aan de familie.

 • Kevin says:

  *Sterren komen, sterren gaan maar alleen Luc de Vos blijft bestaan…*

 • kiki says:

  Ik kan het nog altijd nie vatten da je er nie meer bent voske ik denk ook aan je nabestaanden als ik het al moeilijk heb wat moet da zijn voor hem rust in vrede voske je muziek en ook je persoon blijft eeuwig bestaan

 • vera says:

  Wat ben ik een gelukkig en bevoorrecht mens dat ik jou heb mogen kennen,en onlangs nog heb moogen ontmoeten.
  Het ga je goed vriend.
  Veel sterkte aan familie en nabestaanden.

 • rosita dumortier says:

  Luc,
  je was gewoon een gewone, warme man met het een mening en die ook uitte, je maakte rock plezant en betekenend, je zal gemist worden. aan de familie mij oprechte deelneming

 • Dirk says:

  Als iemand vraagt aan mijn vriendin van Chinese origine welk Vlaams nummer ze graag hoort, is het enige antwoord: “Mia”. Dat zegt veel.

  Bedankt Luc voor jouw mooie nummers, ze zullen nog eeuwig meegaan.

 • Peter says:

  Beste Luc
  Ik ben fan van het eerste uur, en weet nog toen ik de C.D. hij leeft op mijn kerst verlanglijstje geschreven had er een paar personen met een scheef gezicht naar mij keken, zo van Gorki toch niet. Nu zoveel jaren later janken of rouwen ze wel met me mee. Bedankt voor al wat gaf en deed.
  Veel sterkte aan de Family

 • hart gabriele says:

  jammer dat je er niet meer bent
  je stem en teksten zijn voor eeuwig
  bedankt voor al dit moois
  slaap zacht
  sterkte aan de familie

 • Dirk says:

  Alvast bedankt voor je positieve bijdrage aan mijn leven tot nu toe Luc. Meer bijdrage volgt verwacht ik …

  Sterkte aan de naasten.

 • Niels says:

  Een aantal dagen later dringt pas echt goed door hoe het heengaan van Luc de Vos me raakt. Ik luister naar Gorki en ik ween. Een gevoel van verdriet, van gemis, maar vooral toch ook van dankbaarheid voor al die teksten en muziek. Voor een aanwezigheid, meestal ergens op de achtergrond, soms op de voorgrond. Zoals die keer in Paradiso. Wijn. Rock n roll. Smachtend Leven. En een beetje sterven.

  Luc, het ga u goed. En wij zullen ons richten op het bouwen van de grootste boot aller tijden. Zolang wij nog leven.

 • Thierry says:

  Een groot schrijver is van ons heengegaan, vergeten zullen we hem nooit. Zoals hij zijn er nog weinigen in ons tranendal. Respect is het enige denkbare

  Bedankt voor de mooie momenten

  Sterkte

 • Bruggeman Nancy en Daan says:

  Een mooi mens… Een goed hart… Een oprechte artiest.. Het ga je goed daarboven! X

 • victor says:

  Luc De Vos was de beste vlaamse zanger ooit.
  maar ik vergeet hem nooit.
  ook heel jammer dat gorki er niet meer is.

  victor, 9 jaar

 • Alex Micholt says:

  Je muziek vergeet ik nooit, net zoals je fantastische persoonlijkheid!

 • Viviane says:

  Leuke en lieve man,we vergeten je niet !
  Oprechte deelneming aan de familie.

 • Arne Vandemaele says:

  Vorige week dacht ik plots aan een mooi nummer van Gorki dat ik kende van vroeger en zocht het op het internet (Boris komt na een lange reis terug naar huis). Ik luisterde meerdere keren naar het nummer en enkele dagen later komen ze Luc halen. Héél jammer. Dank voor je optredens, steeds met passie en toch zo gewoon. Ik mocht Gorki bewonderen in Heule en Bellegem, lang geleden.

  Ik hoop dat (als ik je tegenkom in de hemel) jij met jouw muziek en mijn broer met zijn muziek me zal opwachten.

  Arne.

 • Luc Coorevits says:

  Innige deelneming. Ik wens Lucs manager, zijn vrouw en zijn zoon alle sterkte toe, al zijn dit op dit moment natuurlijk lege woorden. Ik bewaar de beste herinneringen aan onze samenwerking in het kader van Geletterde Mensen, nu alweer al die jaren geleden. Wat verbluffend en ontroerend toch om te zien hoe het plotse overlijden van Luc een deken van verdriet en ontreddering over het land legt, zijn leven en kunstenaarschap hebben ons allen blijkbaar diep geraakt. Ik kan zaterdag helaas niet aanwezig zijn op de begrafenis, omdat ik iniet in het land ben – mijn excuses.

 • Marie-Paule says:

  Jouw ster kwam en ging veel te snel, maar ze zal blijven schitteren aan de hemel…

 • Xavier Wastyn says:

  Luc,
  Hopelijk kom je goed toe in enge(en)land…

 • Jan Devriendt says:

  Je werd soms niet au serieux genomen door je spontane antwoorden en naïviteit. Maar dat straalde ook je eerlijkheid uit. Sterren komen, sterren gaan maar je gedachten en liedjes blijven bestaan.

 • Jan says:

  In de lente en zomer van 1996 draaide ik – als puber – het album Monstertje grijs. Telkens als ik er een nummer uit hoor ben ik terug 16 jaar jong én verliefd.

 • joran de smet says:

  rust zacht daarboven luc je hebt het meer dan verdiend.

 • Koen Sierens says:

  Koen.
  Luc, Bedankt voor al die mooie optredens.
  Je was een feestbeest op het podium.
  Jouw muziek zal ik blijven koesteren.
  En ik geef je een speciale plaats in mijn hart.
  Ik zal je nooit vergeten.
  Veel sterkte aan de familie en aan zijn muziekgroep !!!

 • Cedric says:

  In godsnaam Luc waarom zocht u geen hulp. U mocht mij altijd bellen. We hielden allemaal van u man. Uw afscheid is een immens gemis. Bedankt voor alles. We zullen uw oeuvre koesteren.

 • Brie says:

  Dzju toch VOS, waarom JIJ, Luc…

  Je had ons nog zoveel te vertellen
  met je liedjes, in je boeken…

  In Gent blijf je EEUWIG bestaan !
  We missen je VOSSIEBOY; relax nu maar.

  Aan de familie wens ik sterkte in deze moeilijke dagen.

 • Isabelle Louis says:

  Luc,

  Kneistival, Dranouter, Concertgebouw Brugge, Paulusfeesten Oostende en vele, heel vele dronken avonden ‘met de mannen’ afgesloten kwelend op jouw muziek. Mooie herinneringen aan fijne tijden! Het ga je goed. Sterkte aan je familie en vrienden.

 • micheline says:

  Luc, je was een prachtig mens. De wereld is een beetje minder kleurig zonder jou. We zullen je missen.
  Veel sterkte aan de familie en Gorki.

 • jan en maggy verlinden-aerts says:

  beste familie,

  zo brutaal uit het leven gerukt,
  diep tragisch,
  niet te vatten,
  het ondenkbare, het meest afschuwelijke dat je kan meemaken
  onmetelijk verdriet treft u nu.

  we wensen u en uw dierbaren zeer veel moed en sterkte toe bij dit niet te vatten verlies.

  vanwege 2 supergrote fans en leeftijdsgenoten °1962

 • Katrien Sabbe says:

  Innige deelneming aan de familie en nabestaanden! Luc, je zal heel erg gemist worden! Voor altijd fan van Gorki!

 • lutgarde meirlaen says:

  veel sterkte aan de familie.
  Luc was de schoonste zanger van Gent, gevat en geestig
  bedankt voor al die mooie liedjes en teksten.
  spijtig, toch zo spijtig

 • Pieter Baeck says:

  1991 .. Anja knalt door de boxen ..

  2014 .. Anja knalt nog steeds door de boxen ..

  Aleen die laatste dans Luc ..

  Die moet je ons nog schenken
  Ik blijf je altijd trouw
  En als het donker wordt
  En je niet meer weet
  Waarom het ooit begon
  Blijf ik je altijd trouw
  ….

 • Fatima Red1 says:

  Sterkte aan de familie.
  Luc was een geweldige muzikant en mens.

 • Martine van holderbeke says:

  oprechte deelneming aan de ganse familie en vooral veel sterkte voor Sandra en Bruno.
  Luc, we zullen je missen .!!

 • inne says:

  verslagenheid en ongeloof (en toch doet het zo goed om ‘Mia’ 1000 keer te horen dezer dagen)
  veel sterkte aan de familie
  veel sterkte aan de collega’s muzikanten
  de leegte is niet in te vullen: bedankt voor je prachtige muzikale nalatenschap, die zal voor ons allen de pijn verzachten.

 • steven says:

  Zoals je vroeg in het liedje ‘tijdbom’: we zullen jou nog iets laten weten, we zullen jou niet vergeten, je leeft nu onder de sterren, die wij zien aan de hemel.

 • Annick says:

  Luc, als jij ergens verscheen, op tv of op een optreden, dan toverde jij een glimlach op mijn gezicht. Ik zag je graag bezig .. Een man met een speciale uitstraling .. Het ga je goed! Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.

 • Vanessa says:

  Bedankt voor de super muziek en teksten.
  In ons hart blijf je voor altijd bestaan.

  Veel sterkte aan de familie en vrienden…

 • Anja Bauters says:

  Doeme toch. Ik ben er nog altijd niet goed van. je liedje dat je zong ‘anja’ op feestjes hebben mijn vrienden het 1000x gezongen, en ikzelf ook, ik vond het een eer, een liedje mvet mijn naam. We hebben je veel gezien op de Gentse feesten, we zullen je missen, maar nooit vergeten ! Anja

 • Ann says:

  Luc, bedankt voor je zalige muziek en teksten.
  vergeten zullen we jouw nooit !!

  Sterkte voor joeuw familie en vrienden

 • Peeters Hilde says:

  Ik vernam het overlijden via de radio en heb direct op andere media gecheckt: vol ongeloof maar helaas pure werkelijkheid…
  Mia en al zijn andere liedjes zullen voortaan anders klinken maar zullen blijven herinneren aan deze mooie persoonlijkheid met enorm veel muzikaal en -schrijverstalent. Niet alleen Gent staat stil bij dit overlijden. Ook iedere muziekliefhebber is met verstomming geslagen.. Dit overlijden komt veel te vroeg…we zullen de liedjes nog vaak spelen.

 • heidi says:

  veel sterkte aan de vrouw en zoon van luc en de rest van de familie en vrienden Luc je was en bent nog altijd een groot man Je word nooit vergeten ondanks alles bleef jij jezelf en dat sierde jou en maakte je zo groot WE ZULLEN JE MISSEN

 • Carine Crets says:

  Met veel ongeloof en een krop in de keel dit droevige nieuws vernomen. Het lijkt nog steeds geen werkelijkheid. In onze harten en gedachten zal je altijd verder leven! Rust zacht!
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden!

 • Bram & lili says:

  Lieve Vos,
  dank voor jouw schoonheid
  dank voor jouw lieve zijn
  dank voor jouw mooie woorden
  dank voor de heerlijke muziek, samen met Gorki en alleen,
  een soundtrack van het leven
  dank voor jouw dankbaarheid
  ik zie je wandelen tussen de geurende seringen

 • Geert Bland says:

  Luc, wanneer je met uw zoon een suikerwafel kwam halen op de Groentenmarkt in “Belgian waffles” was een vriendelijk woord, een gebaar van jou, een mooie blijvende herinnering…waar je ook bent…het ga je goed…veel sterkte toegewenst aan de familie.

 • Ada en Pieter Wijnsouw de jong says:

  Luc.spijtig dat je zo vroeg bent heen gegaan.Je muziek en teksten waren prachtig
  Sterkte voor je vrouw en zoon.Je zal altijd in onze herinnering blijven.

 • Lippens Tony says:

  Een grote meneer is veel te vroeg van ons weggegaan.Sterkte aan de familie

 • Ine says:

  Veel te vroeg ben je gegaan, Luc. De wereld, en zeker Gent, zal niet meer hetzelfde zijn zonder jou. Bedankt voor al die prachtige nummers die je toch een beetje onsterfelijke gemaakt hebben.
  We zullen ze altijd blijven koesteren.

  Veel sterkte aan de familie en vrienden.

 • Wim says:

  Beste Luc,

  Ik las onlangs van jou :

  ‘De liefde sterft niet, ze is sterker dan de dood’.
  Die hoop heb je gestalte gegeven als zanger en schrijver!

  Het ga je goed.
  Veel sterkte familie en vrienden.
  Wim

 • Jill says:

  Mijmerend over vroeger, toen we luidkeels ‘Mia’ meebrulden, zonder besef over de betekenis, noch over de tristesse.

  Een stukje jeugd is gestorven.

  Ik ben zaterdag wat ouder geworden. En wat wijzer… Neen, dat niet. Neen, dàt zeker niet…

  Zeg ‘ns eerlijk, does one never walk alone…?

 • Bille says:

  Beste Luc,
  Jaren geleden heb ik jou mogen ontmoeten ,het was op een comedycup,denk ik ,te lang geleden,van stubru.Je hebt daar bijna heel mijn pakje sigaretten afgeschooid.Als ik toen wist wat ik nu weet, mocht je een volledige slof vragen om jou nog vele jaren bij ons te hebben.Jammer.
  Het gaat jou goed ,Luc.
  Sterkte aan alle dierbaren die achterblijven.

 • Tim says:

  Dit weekend is bij vele mensen een stukje ziel meegestorven, dat van de eeuwige, vettig prettige maar toch zo onschuldige jeugd!

 • Davy Vercaigne says:

  Vos, Luc, Vossieboy,

  veel te vroeg, man! Je heengaan doet mij afzien, vrijdag 5december eren we jou met Dandy Davy in de Charlatan!!!

  Respect, schone mens!

  xxx Davy

 • Bruno says:

  Slaap zacht Luc, het ga je goed.
  Jouw muziek was een deel van mijn leven.
  Sterkte aan iedereen die jou nu moet missen.

 • wim says:

  RIP Voske. kleine mens met een groot hart voor iedereen.
  bedankt om ons in onze jeugd zulke muziek te geven.Dit gaan we missen.
  het gaat u goed hierboven en kom nu maar tot rust.
  we zullen u nooit vergeten.merci voor alles.
  Veel sterkte aan de familie(vooral voor vrouw en zoon)
  tot ergens anders vos

 • Bart says:

  Luc,

  Bedankt voor de soundtrack van mijn jeugd. Jij bent niet meer onder ons, maar jouw liedjes blijven verder leven in ons collectief geheugen.
  Sterkte voor je familie, vrienden en groepsleden.
  We zullen je zaterdag herdenken en in gedachten bij je vele kennissen en vrienden zijn op het St-Pietersplein in Gent.

 • Eddy says:

  Tjonge, wat heb ik hard gevloekt toen ik zondag wakker werd en het droeve nieuws vernam.
  Ik kende Luc alleen maar van zijn liedjes en boeken maar het is net alsof ik een dierbare ben verloren. Dat zal dan wel zo zijn.
  Dank voor al dat moois uit het verre Nederland.
  Veel sterkte voor Sandra, Bruno, de familie, Gent en de rest van Vlaanderen.

 • vrienden van Cuba says:

  Onze gedachten zij bij het gezin van Luc.
  Luc bedankt voor hetgeen je voor ons gedaan hebt!!
  Hasta siempre Amigo

 • Bruce says:

  Veel sterkte

 • nicolas says:

  Lieve Luc,

  Bedankt voor de prachtige muziek. We zullen je missen

  Slaap zacht

 • Patrick chupin says:

  Ooit was je een soldaat met een gitaar vol geladen met goeie nummers. Jammer dat je ons zo vroeg hebt moeten verlaten.RIP Vossieboy

 • Tania says:

  Luc,
  De man met het hart op de tong.
  Gentenaar in hart en nieren.
  Altijd geapprecieerd voor je oprechtheid.
  Een groot verlies.
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Carl says:

  Te vroeg Luc… Veel te vroeg !
  Bedankt voor de vele schitterende songs die je voor altijd zullen doen verder leven.
  Heel veel sterkte aan de familie !

 • Jo Fripon says:

  Dag Luc,

  Met jou verdwijnt er een streepje van mijn bucket list: ik wou absoluut nog eens naar een zaaloptreden van Gorki. Zaterdag lukte het luisteren naar jullie muziek niet zonder dat er waterlanders achter mijn oogleden prikten. De Mia’s en andere sterke nummers uit je repertorium drijven dan ook op emoties. Ook altijd genoten van de interviews die je gaf: grappige kerel; artiest, maar absoluut geen kapsones! Gelukkig besloot je ooit op een podium te kruipen en blijf je door je muziek voor altijd bij ons. Hopelijk zijn de talloze woorden van steun een stevige opkikker voor je familie: ik kan er slechts de mijne aan toevoegen en hopen dat het wat troost biedt. Dag Luc, het ga je goed ginds tussen de sterren. Niets is voor altijd vind ik een lullige uitspraak: liefde, muziek, passie, herinneringen drijven op eeuwigheid. Dus zeg ik je koppig geen vaarwel, maar tot ziens, ergens bij één of ander podium; een Gents plein; bij het zien van een goedlachs mensenkind. Meer dans Elvis blijf jij voor ons meer altijd bestaan! So long, Vossie!

 • Godelieve Walraet says:

  Oprechte deelneming aan vrouw en zoon van Luc, familieleden, leden van Gorki, voor het verlies van een prachtige man, vader, zanger.
  Het ga je goed…

 • werner says:

  Een man zonder vijanden.
  Dank je voor de liedjes
  en voor je fijne humor.
  Sterkte voor je vrouw en je zoon
  familie en naaste vrienden.

 • Familie Rambour-Acke says:

  Je bezorgde ons vele mooie momenten.
  Herinneringen die we blijven koesteren.
  Veel sterkte aan de familie en de entourage …
  Rust zacht …

 • Nathalie D. says:

  Melancholie wordt nostalgie…
  Geen woorden om uit te drukken welk gapend gat je dood achterlaat in Gent. Sterkte aan je vrouw en je zoon. Ik hoop dat de herinneringen jullie verdriet af en toe kan verzachten.

 • Rachelle says:

  Zo ongelooflijk spijtig.. dat je er niet meer bent..

  Heel veel sterkte voor uw vrouw en zoon.

  Ik ga in ieder geval blijven genieten van je muziek die mij altijd al ongelooflijk geraakt heeft.

 • Pedro says:

  Een groot talent is heengegaan. Bedankt voor de prachtige songs. Arme jongen.

 • Wim says:

  De vijfde dag van uw reis naar het sterrendom,geen idee of je ondertussen al bent aangekomen Luc?Het is mijn vijfde dag kluwen in een duisternis,tussen ontwaken en inslapen m’n weg zoeken in het waarom je zo vroeg bent vertrokken!Zelfs jouw heengaan siert uw eenvoud…Vlaanderen ligt aan uw voeten Vossie,je bent een held geworden….voor iedereen…terwijl je nooit een held wou zijn….Wel Luc,of je het graag had of niet….je bent voortaan m’n GROTE held!!!!!Lieve Sandra,big boy Bruno….sterkte,heel veel sterkte met het verwerken van jullie beer,hij zal waken over jullie….het ga jullie goed…..van harte……

 • Ilona says:

  Luc, bedankt voor alle mooie liedjes. Rust zacht. Heel veel sterkte aan de familie en vrienden.

 • Wim says:

  Al sedert vorige zaterdag spoken jouw liedjes door mijn hoofd.
  Thank you for the music, Vos!

 • Sophie says:

  Veel te vroeg van ons heengegaan!
  Dank je voor de muziek, Luc.
  Heel veel sterkte aan familie en vrienden.

 • Stijn says:

  Luc,

  Je blonk uit in eenvoud en je bent een voorbeeld voor velen.
  Je leeft voort in je muziek die nu nog meer betekenis krijgt.
  Bedankt voor je bijdrage in mijn gedachten.
  Veel sterkte aan je familie, in het bijzonder je echtgenote en zoon.

 • rolanda fontaine says:

  Beste familieleden,

  Innige deelneming met het plotse overlijden van Luc De Vos. Nog veel moed en sterkte voor de moeilijke periode die volgt.
  Vanwege Rolanda Fontaine

 • Eva says:

  Luc, de tranen springen me telkens weer in de ogen als ik één van je vele fantastische nummers hoor. Meer dan ooit denk ik dieper na over je teksten, bedankt om ons dat na te laten.

  Rust zacht, lieve tijger.

 • Ilse says:

  Even een grote ster op aarde mogen zijn , nu voor altijd een kleine ster aan de hemel .
  Doe dat goed hierboven Luc , we zullen je nooit vergeten .

 • Dirk De Praetere says:

  mede-Gentenaar, leeftijdsgenoot
  meer rock’n roll in jouw pink, dan in gans mijn lijf
  man van luisterwoorden
  een ster van een mens is gegaan
  Mia blijft altijd bestaan …

 • Steve says:

  Mijn innige deelneming aan de familie en de bandleden van Gorki.
  Sterren komen,sterren gaan maar de prachtige songteksten van Luc en de liedjes van Gorki blijven gelukkig altijd bestaan.
  Rust in vrede Luc.

 • Lies says:

  1991, ik was 17 jaar en mocht naar mijn eerste concert(je)… het werd er eentje van Gorky (nooit van gehoord)… het werd een avond die me altijd zou bijblijven… ik was een fan en ben dat nog steeds.
  Ik zing al dagen weer alle liedjes mee, en mijn 9 jarige zoon geniet ervan…wat gaan we je missen.
  Het ga je goed hier boven Luc!

 • Richard sanders says:

  Hey mannen van Gorki. Veel sterkte namens de ‘mannen van Maastricht’. Kan niet uitleggen hoeveel het me spijt dat Luc er niet meer is. Ik wens jullie en iedereen die Luc kende veel sterkte toe en vooral ben blij dat je van hem hebt mogen genieten. Een groot kunstenaar is heengegaan.Wat hebben wij van hem genoten.

 • Jan says:

  Voske,

  waarom moest je ons zo vroeg al verlaten
  we zullen je ongelooflijk missen

  Veel sterkte aan de familie, vrienden en de leden van de band

 • Carine en Alain says:

  Veel te vroeg ben je heen gegaan. We wensen heel de familie De Vos heel veel sterkte in de moeilijke periode. We zullen je zeker missen Luc !

 • Danckaert Vicky says:

  Veel te vroeg ben je van ons weg gegaan Luc. Je muziek en teksten hebben we altijd luid mee gezongen. Het plezier dat we hadden tijdens de Gentse feesten was onvoorstelbaar . We gaan je missen een stukje jeugd van ons verdwijnt nu ook. Het ga je goed tussen de sterren en aan jouw familie veel sterkte in deze moeilijke tijden.

 • sandra says:

  Veel te vroeg ben je heen gegaan. De wereld is niet eerlijk. Je maakte super muziek . Veel sterkte voor je familie en vrienden

 • Aerssens Guido says:

  Bedankt voor je (h)eerlijke mooie muziek.

 • Rudy says:

  Lucske, veel te vroeg ben je heengegaan, jouw muziek klijft in ons verder leven,
  Sterkte aan je familie en vrienden,
  R.I.P

 • janssens luc says:

  Veel tevroeg vetrokken naar een wereld waar hopelijk zijn muziek
  zal blijven bestaan .
  Hier zullen wij het moeten missen , en dat gaat niet goed lukken
  Sterkte aan hen die achterblijven

 • Annelore says:

  Een groot artiest die veel te vroeg is heengegaan…
  Onbegrijpelijk…
  Sterkte voor gans de familie! 1 ding is zeker luc De Vos blijft bestaan!

 • Bram says:

  Altijd ne bijzonder fijne mens gevonden, die zichzelf heel goed wist te relativeren. Iemand die ondanks zijn bekendheid altijd een heel gewoon iemand is gebleven en zich niet te goed voelde voor een babbel met eender wie. Het zijn jammer genoeg vaak de meest geliefde mensen die als eerste moeten gaan.
  Vlaanderen zal u missen man, maar uw teksten zullen voor eeuwig verder leven!
  Het ga je goed!

 • Quinten Bos says:

  RIP Luc De Vos ! Je bent veel te vroeg weggegaan ! We zullen u zondag eren op AA Gent ! Een afscheid om steeds te onthouden ! Je zorgde ook altijd voor de sfeer overal ! Je bent en zult steeds een echte Gentenaar & topzanger blijven !

  Het ga je goed hierboven,

  Quinten Bos

 • Ann says:

  We beseffen soms maar hoe zeer we iets koesteren en graag hebben tot we het kwijt zijn…
  Elke Gorki concert was voor mij genieten, mijn zorgen vergeten, garantie op een hele toffe avond. Het liedje “Mia” geeft nog altijd kippevel. Ik hoop de pianomuziek te vinden zodat ik het zelf ook kan leren spelen en zo die prachtige muziek mee kan vereeuwigen en laten blijven weerklinken op feesten of thuis.
  Het is zo verdomd jammer dat we geen concert meer kunnen meemaken, een afscheid van mijn jeugd…
  Ik draag muziek in mijn hart net zoals Luc dat deed.

  Luc, bedankt voor alle mooie songs en live concerten.
  Het is fijn te lezen hoe je naast je liefde en talent voor muziek ook een warme persoonlijkheid had, en hoe je geliefd was bij de mensen. Ik hoop dat je dat tijdens je leven ook hebt gevoeld en beseft.
  Veel te vroeg heengegaan, maar je muziek blijven we spelen en zal blijven bestaan…
  Het ga je goed, daar aan de overkant…

  Veel sterkte aan familie en vrienden, in het bijzonder aan zijn nog zo jonge zoon.

 • Valerie Van Maldeghem says:

  Ongeloof…
  Dat kan niet, dat mag niet…
  Veel te vroeg…

  Ik kende je niet persoonlijk en toch lijkt het alsof een vriend is heengegaan.

  Je liedjes en schrijfsels wisten me te bekoren. Maar vooral ook als mens sprak me aan: minzaam, intelligent, gevat maar nooit kwetsend.

  Als je in een TV-programma te gast was, bleef ik achter met een goed gevoel. Niet veel mensen hebben die gave.

  Jaren geleden (nog voor je boeken schreef) was ik speciaal naar de Boekenbeurs getrokken om Luc De Vos te ontmoeten en te zeggen hoeveel ik van je muziek en (TV-)optredens genoot. Bleek het om een naamgenoot van jou te gaan… Door chronische ziekte ben ik daarna niet meer in de Boekenbeurs geraakt en zal ik ook je begrafenis niet kunnen bijwonen.
  Maar mijn gedachten gaan naar jou, je vrouw en zoon.

  Dank je, Luc, voor te zijn wie je bent.

  Veel sterkte aan de familie en naasten.

  Valerie

 • Vie Kuijken says:

  Lieve Luc,
  Je laat een grote leegte na. Vlaanderen is niet meer hetzelfde, zonder jou.
  Ik wou dat je kon zien hoeveel alle mensen van jou houden!
  Ik geloof en hoop dat je nu in het Paradijs bent aangekomen.
  Veel sterkte aan Sandra en Bruno en de hele familie.
  Vie

 • Bryan Jacobs says:

  Beste Luc!

  Ik weet nog dat we je de eerste keer naar Maastricht hebben gelokt met jouw jongens in een klein kroegje op de ezelen markt in Maastricht, het eerste live optreden wat ik heb gezien van jullie,wat waren jullie tof!
  Nu na zoveel jaren gelukkig nog laatste optreden mogen zien in de Muziekgieterij,gelukkig nog beleefd met onze hele Familie die Gorki ern vooral jouw te gek vonden , Jeh Baby! Fantastisch gewoon!Luc we gaan je missen, je teksten, je uitstraling,gewoon alles. Beste Familie heel veel sterkte en ook aan de Band heel veel sterkte gewenst! Sterren komen Sterren gaan alleen Luc die blijft bestaan!!! Rust zacht

 • Kristel teugels says:

  Maar Luc toch….
  Wat is er gebeurd, of beter “waarom”
  Jij was er ene naar mijn hart…..
  Ben met je muziek opgegroeid!
  Eerst was er enkel Will Tura en zo, dan ook Clouseau, alle respect voor Koen Wouters, maar jij kwam met iets nieuws!!!!!
  Zo’n mooi gebruik van de nederlandse taal, poëzie op z’n Lucs
  Poezie die vele vele mensen, jong en oud, aansprak zo blijkt nu….
  Beste familie, beste nabestaanden van Luc; heel veel sterkte ….
  Want rouwen is op zich al erg genoeg, met al die belangstelling erbij lijkt het met nog zwaarder, of misschien net niet?
  Ik zal hem , zoals zovelen, missen, sterkte…
  Innige deelneming
  Kristel x

The comments are now closed.