Vos in Hollywood (en andere verhalen)

“Gorki From Belgium” mag dan wel voltooid verleden tijd zijn, op de Gorki-website is er iedere negenentwintigste van de maand iets nieuws te horen, te zien of te downloaden.

Op 29 april ontsluiten we “de avonturen van Vos in Hollywood”. Net als zijn stichtend voorbeeld (Elvis, that is), combineerde Luc het muzikantenbestaan af en toe met dat van filmacteur. Nee, niet voor het geld. Nee, niet voor de staat … maar enkel voor de lol. Met de stapel afgewezen plannen en scenario’s kunnen bibliothecarissen ongetwijfeld de Gentse boekentoren vullen. Af en toe zei Luc gewoon ja wanneer één of andere zonderling hem met een knotsgek idee benaderde.

Vanaf 29 april kan je volgende films alvast terugvinden op onze website:

No Worries

Een Vlaamse popzanger heeft een nieuwe Poolse vriendin. Helaas zet zij liever de bloemetjes buiten dan ’s avonds bij hem thuis te blijven. Als ze voor de zoveelste keer een hele nacht op zwier gaat, is de spanning aan de ontbijttafel te snijden. Met Bernadette Damman, Luc De Vos
 en Naomi Sijmons

Back By 6

Een magisch-realistisch sprookje over twee jongens die tegen zes uur thuis moeten zijn. Volgens de regisseur moet je bij het bekijken van de film niet op zoek gaan naar verborgen symboliek: “Leave your brain at the door and enjoy”. Back By 6 ging in première op het Internationaal Filmfestival in Berlijn en nam er deel aan de “Berlinale Shorts competitie”.

Tata!!

Het intrigerende verhaal over de vriendschap tussen een klein meisje en een Servische zwerver. 
Met o.a. Luc De Vos,
Taeike Brion,
Els Pynoo
 en Lore Yuttendaele.

Karamel

Luc begon zijn “filmcarrière” in 1996 toen enkele RITS studenten bekende(re) medemensen (Luc De Vos, Marie Bucquoy en Dille) benaderden voor een kortfilm die de wereld zou gaan veranderen. Waarover Karamel juist gaat, is ons eerlijk gezegd niet helemaal duidelijk. Fijnproevers herkennen Luc in de rol van glurende tuinman met modieuze bril.

Mochten we een kortfilm vergeten zijn -Luc vertelde ons ook niet altijd alles-, laat het ons weten, zodat we de link naar uw film op onze pagina kunnen plaatsen.
Geniet zonder mate van deze kortfilms en tot over exact één maand voor de volgende release!