[rev_slider_vc alias=”29nov”]

Op 29 november is het precies een jaar geleden dat Luc De Vos stierf. We palmen die zondag de Vooruit in om met de nodige eerbied een bewogen jaar af te sluiten. Het wordt een avond vol muziek, literatuur, film en lekker eten … zoals Luc die zelf zou programmeren, mocht hij curator zijn.

Nu zondag is het zover: Zondag – Vosdag

Een avond vol muziek, literatuur, film en lekker eten … en dat in een uitverkochte Vooruit!  Download het programma en de uurregeling hier.

Theaterzaal

  • De Theaterzaal  opent met  Verlichte geesten zoals Christophe Vekeman, Zaki, Herman Brusselmans, Helmut Boeijen, Dimitri Verhulst, Saskia De Coster, Leon Verdonschot en Margot Vanderstraeten.     Muzikale invulling door La Capilla. Presentator van dienst is Lieven Vandenhaute.
  • Na het literaire geweld tijd voor de hemelse muziek van Jan Swerts in diezelfde theaterzaal. Nu al de ontdekking van de avond.
  • Ook DIW  slaat zijn tenten op in de Theaterzaal en zal zich onderscheiden door te doen waar ze goed in is, nl. op zoek gaan naar de ideale wereld.

Balzaal:

  • Bony King plays Neil Young,  The Van Jets en Het Zesde Metaal spelen in de Balzaal en dit aan elkaar gepraat door Freddy De Vadder, Gunter Lamoot en Piet De Praitere.

Foyer theaterzaal

  • In de Foyer van de Theaterzaal kan je de acteerprestaties van Luc beoordelen met een lekker glas bier en een gratis bordje Gentse Kop van Luc zijn lievelingsslagerij Zwaenepoel.

Cafe/terras

  • In het café en op het terras van Vooruit is er volop Friet met stoverij “signatuur Keizershof “ voor 8,00 euro en/of een broodje Braadworst “ Zwaenepoel” met ajuin en Tierenteyn mosterd voor 4 euro.
  • In het café vind je een boekenstand van Paard van Troje en een infostand van Natuurpunt waar je een woordje uitleg kan krijgen over het project Gentbrugse Meersen en wat men nu concreet met al dat ingezamelde “VOS” geld gaat doen.

De avond sluiten we af met een “Charlatan” fuif. DJ’s Gerald & Joris staan paraat.

Beetje veel om te onthouden of bang om iets te missen ? Geen probleem, iedereen krijgt bij het binnenkomen een flyer met het volledige programma.

Tot Zondag

Organisatie, Tickets & info : www.democrazy.be  www.vooruit.be en facebook.