[rev_slider_vc alias=”29nov”]

Op 29 november is het precies een jaar geleden dat Luc stierf en daarom palmen we de Vooruit in om met de nodige eerbied een bewogen jaar af te sluiten. Het wordt een avond vol muziek, literatuur, film en lekker eten … zoals Luc die zelf zou programmeren, mocht hij curator zijn.

Zondag – Vosdag (Literair en Culinair luik)

De theaterzaal zal ingepalmd worden door verlichte geesten als Christophe Vekeman, Zaki, Herman Brusselmans, Helmut Boeijen (maker van Lola da Musica op VPRO), Dimitri Verhulst, Saskia De Coster en Margot Vanderstraeten. Naast literaire hoogstandjes zal het publiek getrakteerd worden op tal van verrassingsacts. Presentator van dienst is Lieven Vandenhaute die in de geniale gekte orde zal scheppen.

Hield Vos ook niet van muziek? Uiteraard! We zijn dan ook druk bezig om voor de concertzaal (en andere zalen) een gepast muzikaal programma in elkaar te boksen. Omdat het nog even wachten is op enkele ontbrekende logistieke puzzelstukken (voor Luc en jullie is enkel het beste goed genoeg), en om de spanning er in te houden zullen we de muzikale namen pas later bekend maken via media en volgende nieuwsbrief.

Dat Luc goed kon koken (en eten) was een publiek geheim. Voor zijn hobby had hij veel over. Het liefst van al deelde hij zijn favoriete keuken met z’n geliefden. Zo herinneren we ons zijn trouwfeest in de balzaal van de Vooruit waar hij zijn gasten verse friet met stoverij aanbood. Op 29 november serveren we -naast andere gerechten waar Luc dol op was- opnieuw friet met stoverij, klaargemaakt onder het toeziend oog van een nog niet nader genoemde chef.

Er zijn er momenteel nog tickets beschikbaar via Democrazy en Vooruit. (Als iedereen die via sociale media interesse toonde voor Zondag Vosdag effectief nog een ticket koopt zou het wel eens vlug uitverkocht kunnen zijn).

Organisatie, Tickets & info : www.democrazy.be  www.vooruit.be en facebook.