DIE GOEIE OUDE GEORGE MICHAEL

Zeg, om nog eens terug te komen op mijn theorie die ik bedacht tijdens het concert van Prince van vorige maand. Die theorie die luidt dus: hoe groter wijvenzot naar buiten uit, hoe groter homoseksueel van binnen uit.

Bepaalde mensen zijn homosexueel maar de andere mensen mogen het dus niet weten dat ze homosexueeel zijn want ze denken dat is slecht voor mijn carriere want hun fans stemmen allemaal voor de CVP denken ze en bij de CVP zien ze homo’s liever gaan dan komen. En daarom overdrijven die homosexuelen dus naar de samenleving toe in de andere richting door de ongelofelijke wijvenzot uit te hangen. Maar wij weten dus wel beter. Het schoonste voorbeeld is zoals vorige keer reeds vermeldde die goeie oude George Michael. Ik had het van in het begin reeds vermoed in de tijd met Wham, toen hij nog duetten zong met “zijn vriend” tussen haakjes Andrew Ridgeley, nog zo’n rokkenjager zogezegd.
U kunt homosexuelen gemakkelijk herkennen aan hun wipneus. U met eens goed kijken naar George Michael. Die heeft een wipneus. Paul Mennes ook en Tom Lanoye ook. En wie heeft er zijn neus laten opereren van wipneus tot haakneus. Herman Brusselmans. Ik kan het nu wel onthullen, na al die jaren: Herman Brusselmans is een homo. Waarom anders die tientallen romans over heterosexuele vrouwen waarmee hij tal van heterosexuele daden stelt. Om weg te steken dat hij een homo is. Waarom mogen de mensen dat toch niet weten vraag ik mij af.
Kijk, ik wil mij nergens me bemoeien naar de samenleving toe en iedereen zijn eigen priveleven en het is ook mijn gewoonte niet van zulke dingen te doen en namen te noemen maar de grootse homosexueel ter wereld dat is toch Bill Clinton. Heb u die zijn wipneus al eens goed bekeken. Dat is de grootste wipneus ter wereld. De mensen in Amerika begonnen het door te krijgen . Zo’n grote wipneus, onze president dat moet wel een homosexueel zijn. Voor alle zekerheid heeft Bill Clinton vervolgens een paar vette minnaressen genomen met dikke billen en borsten om eens goed te laten zien dat hij er zoals heel zijn eigen mannetjesputtersvolk wel rijstepap van lustte.
Daar houden die Amerikaanse venten wel, van een vent met een propere huisvrouw en een paar vette minnaressen. Als u dat niet hebt telt u gewoon niet mee in Amerika. Clinton heeft dan zelf een paar lekken georganiseerd en zijn minnaressen geld gegeven om op televisie te komen zeggen dat hij zo’n lekkere heterosexele hamburgervretende smeerlap van lekkere bastaard was die niet van hun geslachtsdelen kon blijven, de vuilaard. Aldus steeg Clintons populariteit de jongste maanden zienderogen en zal hij binnen twee jaar met het maximum van de punten voor de derde keer verkozen worden tot president van Amerika. Hoewel dat in wezen constitutioneel en juridisch niet kan maar voor Clinton gaan ze voor één keer een uitzondering maken want zo een goeie hadden ze tot op heden niet gehad.
Maar waar bemoei ik mij toch allemaal mee. Met het privéleven van andere mensen. Dat is niet schoon van mij. Daarom vraag ik vergiffenis aan Herman Brusselmans en Bill Clinton omdat ik hen ge-out heb. Het zijn twee bovenste beste kerels die getrouw hun plicht vervullen want iedereen heeft een taak in deze wereld en het heeft allemaal geen belang of je nu hetero of homo bent, of je nu blank bent of zwart, een man of een vrouw, mooi of lelijk, jong of oud. Al die categorieën die hebben allemaal geen belang, zeg ik u. Geloof mij nu toch een keer. Wij moeten streven naar vrede en liefde onder elkander. Alle mensen zijn broeders. Ik vind, het werd echt tijd dat dat eens werd gezegd want op den duur zouden de mensen dat nog vergeten met al die drugs.