HET GELOOF IN DE GEEST

Ik slaag er maar niet in tot een erotische lustbeleving te komen zoals ik die ooit droomde toen ik nog jong was.
Met iedereen deed ik sex in die gezegende tijd.

In een droomgezicht ben ik ooit zelfs met Sofia Loren en Claudia Cardinale tegelijk in bed geduikeld, dat zijn oude filmsterren van vroeger die de jeugd niet meer kent maar ik kan u verzekeren dat waren vrouwen van een ander kaliber dan de magere uitgeteerde, piepmuizen van vandaag zoals Sharon Stone en Uma Thurman, die godvergeten filmsterren van twee keer niets.
God jongens, het was heerlijk om zien hoe ik er mijn lusten op botvierde op die lekkere Italiaanse trezebezen met hun overvolle borstpartijen en hun duistere konten die het heelal als het ware deden wankelen.
Sindsdien ben ik wel een miljoen keer bij de hoeren geweest op zoek naar een zelfde gelukzaligheid.
Geld, geld dat dat gekost heeft, ik zou wel kunnen huilen van verdriet om dat weggegooide fortuin.
Want niets was hetzelfde. Hoe ik die lichtekooien ook smeekte van doe nu eens sensueel je kleren uit en je hoerenkleren aan, het bleef een bij geklungel dat in niets geleek op de waarheid in mijn verbeelding.
In het scenario van mijn hersenschim was alles volmaakt en kon alles telkens opnieuw beleefd worden. Wanneer ik niet content van de manier waarop bijvoorbeeld het schouderbandje van een BH of baljurk te snel over een schouder werd geschoven dan beveelde ik mijn bediennares het wel tienmaal over te doen tot het goed was en tot ik van pure ontroering door slechts dit ene schouderbandjestafereel een erotisch hoogtepunt bereikte, zodanig hard dat ik niet alleen de lakens maar ook het plafond bevuilde.
In de verte brulde toen een leeuw en werd het stil werd op de aarde.
Neen jongens, dat soort erotiek had ik bij de hoeren nog niet meegemaakt.
Daarom geloof ik in de geest.
De werkelijkheid daar valt immers niet mee te leven omdat de werkelijkheid niet te sturen is. In onze geest zijn wij als God. In onze geest laten wij bergen verrijzen of ten gronde gaan en verkruimelen, in onze geest richten wij monumenten op voor onszelf omdat wij goddelijk zijn. In onze geest laten wij de lekkerste wijven aanrukken om er onze lusten op bot te vieren en aan hen onze wil te doen geschieden.
Dat gebeurt er in onze goddelijke geest die ons door God zelf is aangereikt als troost en als barricade tegen de voortdurende aanvallen die de werkelijkheid onderneemt tegen de hoop, het geloof en de liefde die leven in onze onsterfelijke ziel.
Vergelijk daar nu eens de werkelijkheid mee, wat gebeurt er allemaal in de werkelijkheid. In de werkelijkheid gebeurt het dat de moeder van alle harten prinses Diana sterft, met als gevolg dat Elton John drie jaar lang op nummer één zal staan met het huiveringwekkende Candle in the wind.
Ellendig is de werkelijkheid, zo zeg ik u. De rampen zijn niet te overzien. Noordkaap is nog steeds niet gesplit en plant voor volgend jaar alweer een nieuwe CD, je mag er toch allemaal niet aan denken.
Steeds nieuwe rampen beloeren ons. Erger nog. Er komt een samenwerking tussen De Mens en Noordkaap, Stijn Meuris en Frank vander Linden gaan een plaat met duetten opnemen, kunt u zich dat inbeelden, klassiekers der Vlaamse kleinkunst, gesponsord door radio Donna en de Vlaamse gemeenschap, met ons belastingsgeld dus, en daarna nog een toernee langs de culturele centra natuurlijk alsof het allemaal niets kost.
Verschrikkelijke dingen zijn het.
Je mag er niet aan denken wat er nog allemaal kan gebeuren in die afschuwelijke werkelijkheid. Ik zeg zo maar wat. Stefan Ackermans ontdekt zijn ware aard, gaat scheiden van vrouw en kinderen en trouwt met Jo de Poorter. Ze worden allebei de baas van VT4 en vaardigen een verbod uit op de tewerkstelling van hetero’s in de media. Heterosexuele volkszangers zoals ik die geilen op de lekkere wijven worden voortaan geweerd op VT4.
BRT en VTM willen niet onderdoen natuurlijk en gooien op hun beurt alle hetero’s buiten op straat.
Waar moet ik dan mijn karig belegde boterham gaan verdienen?
Gruwelijk zijn al deze dingen. Neen met dat soort werkelijkheid kan ik niet leven.
Het komt er dus voor mensen zoals ik op aan zich volledig op de geest te richten en zo nu en dan een enorme hoeveelheid alcohol of een andere hard-drug tot zich te nemen zodat men er tenminste voor een tijdje van verlost is van deze rotwereld.