KAMIKAZE

De meeste dingen zijn onmogelijk. Al de rest is niet haalbaar. Daar gaan de mensen van uit. Fuck them! Je moet het gat in de markt zien en er in springen. Electro is out. Dat had ik al een tijd zien aankomen. Goeie ouwe nineties Electric Bodyrock, genre Alec Empire, dat is de trend van 2009. Mijn bandje heet The Suds. Ik had vader geld gevraagd om naar Londen te gaan. In Londen is alles makkelijk als je geld hebt. We zijn nu getekend bij Bongo Records en volgende week toeren we in Japan en Australië.

Ik heb het talent om met geld om te gaan en ook met mensen. Ik begrijp die gasten niet in de muziek, kent u die eikels en die wijven? Leuteren over hun gevoelens en dat het nooit lukt in hun leven en zo. Je zou ze toch een mep tegen hun smoel verkopen. Ze zijn er trots op dat ze eenzaam zijn en een rottige jeugd hebben gehad. En zo hebben ze allerlei kansen gemist. Dan zeg ik: je moest maar het talent hebben gehad om bij rijke ouders geboren te worden. Wat heeft het voor zin om als spermacel je best te doen en als eerste naar die vervloekte eicel te spurten om dan negen maanden later te moeten vaststellen dat je geboren bent in – ik zeg maar wat – in een boerengat met een alcoholische moeder en een vader die op zaterdag zijn auto wast. In Monaco moet je geboren worden of in Londen of in Parijs, of ja, zoals ik, in Sint-Martens-Latem.

Ik ben er pas twintig en volgend jaar ben ik zo rijk als de zee diep is, nog rijker dan mijn pa, die is advocaat, rijdt met een Bentley en neukt zich elke dag te pletter bij de hoeren hier achter de hoek op de Kortrijkse Steenweg. Sort of… basically. Dat zeggen ze in Londen na zowat elke zin. Pappie wou anders wel dat ik ging studeren. Wat was dat voor een grap? We zitten op een berg poen die we ons hele leven niet meer opgesoupeerd krijgen. Om hem een plezier te doen begon ik twee jaar geleden Romaanse talen. We spreken de hele tijd Frans thuis, dus dat was een makkie. Het eerste jaar haalde ik grote onderscheiding. In het tweede jaar kregen we les van ene professor Didden die wou dat we Anaïs Ninn lazen. Inderdaad, die krankzinnige, hysterische teef. Schrijf een essay over erotiek, vroeg die vent op een dag. Belicht de goddelijkheid van het liefdesspel, Eros en Thanatos, de hele ellendige treurzooi. Goddelijkheid, my ass! Er is geen goddelijkheid op aarde. Moet dat echt nog gezegd worden? Alles wat we denken en voelen en hopen en verwachten: allemaal neuronen in onze hersencellen. We zijn een verzameling spijsverteringstelsels op poten. En ook neukmachines. Gelukkig maar. Neukmachines.
Ik vond het etherische gezeik van Didden om van te kotsen. Ik kladderde snel een aantal zinnen op papier en schreef het kortste essay aller tijden, iets in de stijl van: ‘Hallo, mijn naam is Stefaan De Braeckeleer en ik zat een keer in een café en toen vroeg ik aan een meisje of ze geen zin had om met mij te neuken. Ze zei ja en toen gingen we naar huis. We trokken al onze kleren uit en dan stopte ik mijn stijve lul in haar poes en dan ging het op en neer. Op het einde kwamen we allebei klaar en daarna ging ik naar huis. Het was een heel erotische nacht.’

Een week later werd ik op het kantoor van Didden ontboden. Hij zei dat ik moest ophouden hem en de literatuur belachelijk te maken. Ik weet niet wat mij overkwam. Ik stapte op hem toe en verkocht hem met de vlakke hand een muilpeer. Zijn bril vloog tot tegen de deur. Toen ik buiten stapte verbrijzelde ik het kapotte ding met mijn voet. Didden kwam nog achter mij aan gestrompeld. Maar ik was al voorgoed verdwenen.

My Punk is Outrageous, de nieuwe single van The Suds, staat nummer één in de Londense dancecharts. Hebben we op vijf minuten in elkaar geflanst, die track. Alles in het leven is makkelijk, zoals het hoort natuurlijk.

Zaterdag draaide ik platen in de Culture Club. Ik vraag vijfduizend pond voor een nachtje DJ’en. Coke hoef ik niet. Gewoon twee xtc’s en een paar blikjes Red Bull. Ik weet wat ik kan, ik heb geen coke nodig. Ik had zin in Katinka en Cassandra die nacht. Twee mollige meisjes waar ik gek op ben en die mij die avond hadden gebeld, of ik er dus zin in had? Ja dus, zin. Ze zijn zo clean als een raap. Daar hou ik van. Mammie dronk twee flessen wodka per dag. Om vijf uur kwamen ze aan de draaitafel staan en om zes uur reden we naar pappie’s villa in Latem. De kerselaar stond zoals elk jaar in mei in de tuin te bloeien als een gek. Toen ik uit de wagen stapte waaide er een warme zuidenwind die de bloememgeur van de bloesem van de kerselaar in mijn neus joeg. Ik had er voorheen nooit aandacht aan besteed. Nu stond ik een seconde stil. Een zweem was het, niet meer dan een enkele ademtocht van een godin die in mijn hersenen een gebied aanraakte waar een ongekende weemoed huisde. Het leek alsof er iets weerkeerde dat lang was weggeweest. Ik wankelde op mijn benen, even maar. Een ogenblijk later spurtten ook de twee geile meiden uit de wagen en vielen mij om de hals. Het was voorbij. Even een zwak moment. Misschien toch een pil te veel geslikt. Moest ik onthouden voor volgende keer. Eén pil is ruim voldoende.

We stapten de villa binnen. Pappie lag wellicht te neuken in Daddy’s Hobby, zijn lievelingsbordeel.
Ik beval Cassandra en Katinka voor mij de trap op te gaan en flink met hun ronde konten te zwaaien. Ik stroopte hun beider minirokken omhoog. Ik zag twee rode strings van kant, gespannen tussen bolle kontwangen die mij toelachten, blozend. Ik drukte mijn neus in de bilspleet van Cassandra, toen in die van Katinka, ze koerden van geil genot, renden met zijn tweetjes de trap op en lieten zich op het bed vallen. Ik trok mijn broek naar omlaag en mijn stijve roede sprong als een duiveltje uit zijn doosje. Ik ging rechtop staan aan de rand van het bed. Door het open raam zag ik de bloeiende kerselaar in het ochtendlicht. Een magische gigantische bol van sneeuw. De meisjes kwamen op hun knieën voor mijn kruis zitten. Cassandra nam mijn eikel in haar mond en begon er zacht in te bijten en nam mijn balzak liefdevol in haar hand. Toen slokte ze in een onverwachte beweging de hele schacht naar binnen en draaide haar tong snel rond mijn lul die nu al bijna op springen stond.
‘Nu is het jouw beurt, Katinka, hier meisje, een lekkere snoep’ zei ze. Ze nam mijn kloppende vlees in haar hand en leidde het naar de lippen van Katinka, die meteen begon te zuigen. Toen gingen zij beiden als door een bevel van buitenaf de hele roede van onder tot boven likken, hun lachende ogen naar boven, naar hun meester gericht.
De meisjes hadden nog al hun kleren aan. ‘Trek nu maar jullie kleren uit’, zei ik, ‘dan ga ik een beetje kijken.’ Ik keek toe hoe ze met geile blikken elkanders onderbroek uittrokken. Volledig geschoren waren hun poezen. Katinka gaf een dikke zoen op Cassandra’s blinkende schaamlippen. Ik sprak: ‘Katinka, ga jij op je knieën zitten.’ Zij gehoorzaamde en stak haar kont flink in de lucht, als een brave meid. ‘En nu mag jij Katinka’s aars likken, schat.’ ‘Jouw wens is mijn bevel, lieve Stefaan,’ zei Cassandra, en zij begon met het puntje van haar tong eerst de strakke billen en dan het knopje van Katinka’s aarsje te likken. Eerst voorzichtig, dan met gulzige teugen duwde zij haar mond in het vlees. Zij werd er zelf compleet gek van en kreunde. Katinka steunde met haar hoofd op de kussens terwijl ze met haar ene handje haar eigen kut bespeelde en genoot van de tong die haar aars likte. Nog steeds met mijn broek op mijn enkels rukte ik aan mijn eigen geslacht en ik streelde Cassandra’s krullen terwijl ze nog steeds likte en likte. ‘Stop nu maar je vingers in je liefje’s kutje, lieve Cassandra, en je mag ook een vingertje in haar aarsje stoppen.’ Twee vingers gleden makkelijk naar binnen in Katinka’s beide liefdesopeningen. Op dat moment kwam Katinka zuchtend klaar. ‘Lieverdjes,’ zei ze, ‘ik geloof dat ik sterf van geluk.’

Nu was het mijn beurt om de meiden te verwennen. ‘Allebei op jullie rug gaan liggen en de beentjes hoog in de lucht,’ zei ik. De meiden kirden. Hoe ze daar zo goddelijk lagen met hun blote konten en kutten naar mijn gezicht gericht. Ik ging op mijn knieën zitten en nam Cassandra onder handen die zo flink haar best had gedaan en Katinka het orgasme van haar leven had bezorgd. Ik duwde haar dijen tegen haar lekkere borsten en naderde met mijn tong haar aars, die ik likte. Plots gleed ik onverwacht met mijn tong langs het perineum naar haar kittelaar toe, die ik met zoenen overweldigde. ‘Nog een keer!,’ zuchtte Cassandra. Opnieuw zocht mijn tong haar aars, gleed snel over het perineum en vond uiteindelijk haar rozenknop, die gloeide. Nu kwam ook Cassandra klaar. ‘O, lieverds, wat doe jullie toch met mij?’ Ze lachte en stortte zich op Katinka, die braaf had liggen wachten met haar beentjes omhoog maar nu van mijn gebef verstoken moest blijven.
Zo lagen ze daar beiden, kirrend in elkanders armen.
Ik zei: ‘Katinka, jij weer op je knieën en jij Cassandra, breng mijn roede nu in je vriendinnetjes kutje.’ Zij voerde mijn bevel uit, onderdanig. Ik begon te stoten. Cassandra ging met haar rug op het bed liggen en manoeuvreerde haar kutje tot vlakbij Katinka’s open mond, die met lange halen die poes begon te likken. Minuten lang dacht ik aan niets. Toen vroeg Katinka: ‘Lieve Stefaan, mag ik je roede in mijn kontje?’ Cassandra nam als trouwe slavin mijn lul uit Katinka’s kutje en propte hem in Kat’s gapende liefdeshol. Ik stootte toe. Mijn lul, vochtig van het vele pijpen, gleed naar binnen. Zwok! Even bewoog ik heen en weer maar toen kon ik mezelf echt niet meer houden. Net op het ogenblik dat ik mijn zaad in Katinka’s aars spoot, net op dat moment blies door het open raam de zuiderbries een tweede keer die ochtend de geur van de kersenbloesem in mijn neus. Een goddelijke wind, een weemoed die ik van mijn hele lange leven niet had meegemaakt. Een seconde lang was ik in de zevende hemel, of de achtste hemel, zo je wil. Mammie, ben jij dat? Nog een tel later besefte ik dat dit ene moment nooit meer zou terugkeren. Ik viel snikkend tussen Katinka en Cassandra in, die mij onder zoenen bedolven. Maar niets kon mij nog redden.

LUC DE VOS