Ook geboortegemeente Evergem opent rouwregister

Het Oost-Vlaamse Evergem, de geboortegemeente van Luc De Vos, opent ook een rouwregister voor de overleden Gorki-frontman. Het rouwregister ligt ter ondertekening in het kasteel van Wippelgem.

Na het Gentse stadsbestuur opent ook Evergem een rouwregister. ‘Het bestuur van Evergem betuigt zijn medeleven met de familie van Luc. Luc De Vos is geboren in (de woonkern, nvdr.) Wippelgem en groeide daar ook op’, meldt het gemeentebestuur.
Het rouwregister kan van dinsdag tot en met vrijdag ondertekend worden in het kasteel van Wippelgem van 10 tot 12 uur en van 15 tot 17 uur. Het rouwregister wordt ondertekend door de burgemeester en schepenen en er is ook een onlinerouwregister op www.evergem.be/mijnevergem.

Luc De Vos overleed op 52-jarige leeftijd aan een ‘acuut falen van een aantal vitale organen’. Zijn lichaam werd zaterdagavond tussen 17 en 17.30 uur aangetroffen in zijn werkplaats aan de Gentse Kasteellaan.

Uit Het Nieuwsblad